Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 445
  • 936
  •   1
Отговори
# 465
  • sofia
Тонка, поне не се е наранил по-сериозно.
Моят собственоръчно си спука предното стъкло на колата. Щеше да колабира от гняв, щото сам си сътвори тъпотията.

За режими и кг не искам и да чувам Imp Няма такъв мързел, като мен. Най-тъпото е, че след второто раждане си бях във форма, но като тръгнах на работа се заседях и почна едно ритмично качване по кило-две на година и аз не взех никакви мерки.
Единственото ми успокоение, че и бюста ми расте с д-то, че иначе трагедията щеше да е пълна.Satisfied

# 466
Веси,и при мен така,само че още след първото раждане.Не ми се мисли,ако има второ какво ще е Frowning1 .Ама пусто,трудно ми е да ограничавам яденето.Фитнеса пък го спрях за лятото,но от есента пак започвам.
Тонка,що така му слагаш капани на мъжа ти Grinning .Аз като съм сънена в гардероба се блъскам,а какво остава за телевизор Smile .
Бях споменала,че от хирургичното ми бяха объркали болничния.Ходех да ми го оправят,но все не можем да се засечем със сестрата.Е,днес ми се обади,да каже за грешката и да ми се извинява.Ами има защо Rage .В тая болница си е е&* мамата Triumph .

# 467
  • постоянно
Добро утро и от нас

# 468
  • София
Тонка,що така му слагаш капани на мъжа ти Grinning .Аз като съм сънена в гардероба се блъскам,а какво остава за телевизор Smile .
Имам някакви бегли спомени, че докато се въргаляше по пода, и преди да се прави на разрушител на телевизори като ги удря от яд, споменаваше името ми, но аз бях в шок и предпочетох да си полегна обратно в леглото, подпряла театрално сърцето си с ръка. Майтапът настрана, но вярно ми се беше разхлопало яко сърцето, едва се успокоих. За малко да кажа на мъжа ми да внимава да не изцапа възглавницата с кръв, но реших, че е по-разумно да си трая, а и той нали се беше облепил със салфетки.  Mr. Green А не ми се мисли за съседите под нас. Довечера ще разбера как се чувстват след нощното ни приключение, първия трясък, пронизителния ми писък "Кво става бееее" и последвалия вторичен, но доста по-разтърсващ трясък от умиращ телевизор.  Joy

Благодаря, че ми казахте за тапите за уши. Кати няма да е очарована, но ще й купя.

Хер, много ти е сладко шахматистчето!

# 469
Мале,her,каква сладка трапчинка има на брадичката!

# 470
  • ту тук, ту там
Леле, Тони, какво приключение! Аз много щях да се притесня за мъжа ми, направо ми дожаля за твоя! Дано е добре вече! Да го погушкаш и да се погрижиш за него, ей!

Иначе със срам признавам, че се посмях с глас на разказа ти! Описваш го доста забавно, а то си е било страшничко май! 😲

# 471
  • дядовата ръкавичка
 Joy, Тони, ще ме съсипеш  Laughing
Аз не бих пропуснала да си кажа за възглавницата  Wink

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 12:43 от Айяла

# 472
  • София
Хър, добричко ти изглежда момченцето и забавно❤
Тони бе😂

# 473
  • София
Леле, Тони, какво приключение! Аз много щях да се притесня за мъжа ми, направо ми дожаля за твоя! Дано е добре вече! Да го погушкаш и да се погрижиш за него, ей!
Ко?  Shocked Отиде ми телевизора, аз да гушкам разрушителя?! Той сега е като препикано мушкато и се надявам в скоро време да ми кацне нов тв върху нощното шкафче. А ММ да гледа къде ходи в тъмницата. Кой знае с каква засилка се е метнал към леглото, щом и шкафът беше преобърнат, а той е солиден.

# 474
Е, Тони, като ти го чакаш в леглото, как да не се метне със засилка човека Wink

# 475
Аз съм последният човек на света, който ще защитава мъже- разрушители, ама що бе, Тонка, тъй се мъчиш всеки път да го местиш това нощно шкафче? Сега като ти купи новия директно го закачи за стената.
И моя насила повреди нашата кола, сигурна съм, че е можело да се предотврати...МнооУ ме е яд, отиде ми мечтания ремонт на хола, все ме прережда той с неговите спешни нужди

# 476
  • София
Съни, ще ме умориш! Joy Joy Joy
Аз спях 15-ти сън в онзи момент.

Райче, вариантът за стената е много добър! Дано не му падне върху главата обаче.  Mr. Green

# 477
  • София
Тонка а на мъжа ти има ли му нещо?Аз бих се притеснила за него,но ти си знаеш.
Хер снимката на сина ти ми напомни,че на тази възраст и моят син играеше шах.Много е симпатично момчето ти!

# 478

Райче, вариантът за стената е много добър! Дано не му падне върху главата обаче.  Mr. Green

Сегааа, ти както искаш тъй го сложи Stuck Out Tongue, ама нашия не е над главите, ще ни заболят вратовете бе, на стената срещу главите е закачен, не пречи на никого

# 479
  • ту тук, ту там
Тонка, наистина се надявам да се шегуваш! Не би ми минало през ума да жаля телевизора, освен за майтап!

Общи условия

Активация на акаунт