Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 424
  • 936
  •   1
Отговори
# 570
  • София
О, Тонка, трилогията Милениум си започнала - страхотни са, аз ги изкълвах на морето тази година Simple Smile Свиркай да ти ги пратя за Киндъл, ако ти харесат.

# 571
За разстройството на малкия преди две седмици ползвах едни прахчета Диарино - МНОГО доволна останах.
Благодаря, записвам. (гуш)

# 572
Бърди, може ли и на мен, моля bouquet

# 573
  • София
Кате, прати ми един мейл на лични, довечера от нас ще ти пратя трите книги.

# 574
Захир, крайно време беше да пишеш! Аз мога да почерпя с топъл кекс, ама едва ли ти е позволен! Как върви диетата?
Весело на Доспат и на Мъглиж!
Сбъдваща, бързо оправяне и на теб! Децата доволни ли са?

# 575
Аз, аз казах  за Клифтън, сега съм на 3- та част. Фло, ти къде намери последната седма част, в елекронен вариант ли ти е? И ние с Алечка я търсим, ако някой я има, моля да ни я прати.
Захирче, дано проблемите ти не са здравословни, каквото и да е друго, ще мине. Гуш.

Това Уча се, дали е ок за десетокласници? Нещо не виждам биология?
Тя Миа нали е езикова, та по разказвателните са с година назад, демек сега ще учат по учебника за девети клас.
Тя все още си настоява, че ще се готви за медицина, въпреки моите резерви, свързани с мързела и...
Та биология и химия ще са и приоритет.
Някой знае ли в Пловдивския има ли подготеителни курсове, от кой клас може да започне са ходи и кога се провеждат, нищо не ми е ясно.

# 576
  • София
Привет! Ние имахме кофти нощ с ревове, та спахме до 10 сутринта, да си наваксаме.
Добре дошли на Сбъдваща и Захир!
Божке, забравих всичко, което исках да кажа😲
Ми, ще пиша като се сетя...
Сетих се...За вируса исках да кажа, че големият го изкара на морето. Давах лекарство за Т, тези прахчета диарино, които са пробиотици и електролити, и допълнителни пробиотици био гайя. Доволна съм, Т мина за 36 часа, не се обезводни. Обаче дрисъка се задържа към 5 дни, на прасчо му писна да гладува, изпи един имодиум и с това нещата приключиха.
Уши да те болят е едно от най-дадните неща. Съчувствам!

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 11:31 от belinda

# 577
Калина не ходи на занималня, занимават я майка ми и баща ми в къщи.
В нейният клас масово ходеха 1ви клас, от 2ри постепенно започваха да ги отписват, а тази година за 4ти няма и 10деца да са записани. Не са доволни родителите никак.

В последно време никаква книга не мога да подхвана, в читателска дупка съм.

# 578
 Hug
Не са ми здравословни проблемите, слава Богу. Лични са. Но в крайна сметка, иска ми се да вярвам, че всичко се случва с причина. Че е за добро.
Режима ми върви добре. Трябва да се премеря, защото не съм, но вероятно съм свалила, защото си личи по дрехите и най-вече се чувствам добре. Успях да вдигна тичането на 6км  Whistling Вярно, че не тичам колкото ми се иска, по няколко пъти седмично ама пак е нещо.

# 579
  • дядовата ръкавичка
Сега дочитам третата книга от Милениум. Харесва ми.
От българските автори сега се сетих за Антон Дончев. Любим ми е.

Май има някакъв вирусен отит по морето. Много хора се оплакват.

Бързо възстановяване на болните!

Моите ги броя дъртички за Уча.се. Девети и единадесети клас ще са.  Щерката миналата година беше подготве и твърдеше, че половината й съученици ходят на частни уроци по немски и математика  Rolling Eyes. Аз поне до 12 клас не смятам да инвестирам в допълнителна подготовка. Колкото научат в училище, толкова.

# 580
  • София
И на мен ми се тича. Преди мразех, но сега ми се прави всичко, от което тялото се движи! Уви, скачане и тичане не се препоръчват за хора с толкова наднормено тегло, като мен. Ще трябва първо да поотслабна, защото е опасно за ставите.

# 581
  • София
Бърди, ще можеш ли да ми метнеш и трите части по месинджъра.  Grinning
Срам, не срам, щом ги имаш в ел.вариант няма да чета книжния, който ми подариха. Много се разглезих с четеца, много!

Какво става с тия отити, всеки втори се оплаква от ухо.

Захирче, и аз като теб бях, и на моменти все още се лутам, в някакви дупки, но колкото и да е клиширано - времето лекува.  Hug

# 582
Юху Банда, уикенда за мен започна Simple Smile. Гадна седмица беше, та съм много доволна. Записах се на пилатес. По-скоро на джим, за 4 седмици, за да видя дали си заслужава. Имат и йога и всякакви други класове. На 2 минути пеша ми е от офиса и сега ако не ходя, ще съм за бой.
Лошото е, че са им доста солени картите, а като се знам каква съм мързеливка, не ми се ще да давам толкова пари на куп.

Да оздравяват болните и малки и големи. Гадни са тези вируси. И при нас има епидемия от двата най-чести тази година. Този с усложненията с пнеумония и гастрото. Май не съжалявам, че си сложих ваксина, защото миналата седмица един отдел беше останал само с едим човек от 15.

# 583
Сега вършачките по онлайн магазите кои бяха, Джена, Рая, Руми? За оная сватба тюркоазената, ми трябват обувки, но заради свода не мога да стоя с токче и 30 минути. И с ортопедичнире няма как да ида, та остава вариант платформа, но да не е някое грозилище, по нежно нещо, те няма да се виждат, роклята е много дълга, но все пак.
Цвят нюд. Идеи?

# 584
Жаки, виж в zalando, asos, next. Имат онлайн магазини и трите.

Общи условия

Активация на акаунт