Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 437
  • 936
  •   1
Отговори
# 600
Ванини, стискам палци всичко да е наред.

# 601
Ванини, стискам палци и аз.

# 602
  • София
Стискам, Вани!!!

# 603
Ванини, стискам палци!

# 604
Ванче, стис Hug и да пишеш после Hug

# 605
Само Нексткия линк не можах да отворя, даде ми грешка!

Не знам защо не става, и аз не мога да го отворя.
Ето това са

# 606
Вани, стискам палци и аз! Hug

# 607
Ванини, всичко да е наред Hug

# 608
Аз, аз казах  за Клифтън, сега съм на 3- та част. Фло, ти къде намери последната седма част, в елекронен вариант ли ти е? И ние с Алечка я търсим, ако някой я има, моля да ни я прати.
В групата за Безплатни електронни книги я има.

Вчера пихме кафе със семейството на една моя братовчедка и си говорихме за жилища ново срещу старо строителство. Те се изказаха мн негативно за новото. Аз нямам наблюдения и не съм се интересувала, но разказваха за криви стени, хаотично разположени контакти по стените, маломерни стаи ииии тънки стени като съседите се чуват без проблеми. Hushed Та, вие какви наблюдения имате?

# 609
Ванини, успех.

Ние сме в старо строителство с дебели стени, тухла и железобетон.
Дори при това положение ако съседите отстрани или отгоре повишат тон - чува се.

# 610
  • Sofia
За случая на Жаки, от линка на Бърди,ей тия ми се струват подходящи:
Ванини,стискам палци  Peace.
Приятелка ме калесва да ходим "на плаж".Отказах й. Аз на собствения не мога се наканя да изляза- съблечи се,намажи се,котката първа се подрежда и тя " да плажува".  Ей сега ММ ми домъкна един шезлонг...може и да се накумя.
По моя идея мама и татко ще обикалят Рим след месец...и ми е притеснено,предвид вчерашните събития  Tired.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 15:33 от ДжеНа

# 611
  • някъде ... тук ...
Ванини, стиснати палци и от мен! Всичко да е ОК.

Прочетох ви Simple Smile
Изкарах едни 24 чада работа, поспах преди обяд и сега почивам във форума Simple Smile

Моите също ползват уча.се. Профилът е на баткото, но от около две години го ползва основно дребния. Ще плащам и аз до края на август. И миналата година беше така - промоция на стара цена.

Свиква се с новата версия. Обаче емотиконите често не ми се зареждат, та каквото знам, пиша. Не мисе търсят, а и аз не ползвам толкова много емотикони.

Лято, има нещо такова. Много внимателно трябва да се проучва и сградата, и строителя...

# 612
  • София
Същите. Качествено ново строителство е изключителна рядкост. То няма и как да се очаква нещо различно, при положение, че се цели 500% печалба и непосредствените дейности по изграждане, довършителни работи и инсталации се извършват от неграмотни люде, които не говорят български.
Старото пък си е старо.
Очите на четири и това е!

# 613
  • Sofia
Моите също ползват уча.се. Профилът е на баткото, но от около две години го ползва основно дребния.
Скрит текст:
пак ще върна темата с въпрос: т.е.абонаментът не е за конкретен клас,ами за цялата платформа? Че аз не намерих къде да посоча за кой клас искам да се абонирам...та си викам да не купя нещо друго  Rolling Eyes

# 614
  • София
Ванини, Flowers Four Leaf Clover

По въпроса със занималните съм на мнение, че трябва да се използват максимум до втори-трети клас. След това вече може и да пречат на детето да стане самостоятелно. Синът ми ходеше на занималня в първи и втори клас по необходимост, после се справяше сам без проблем. Сега малката ще е в първи клас и ще е на занималня, просто няма при кой да остава след училище.

Общи условия

Активация на акаунт