Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 350
  • 936
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Начи, Джено, аз повече тебе няма да те слушам (фръц)! С тоя крем стана, като с пилешките филенца. На фолио не били, ми на хартия, обръщат се, ама не се обръщат, крем мазала, яла, ама всъщност сладко било! А познай сега заради тебе кой си закупи веднагически лимонов крем от Лидл? А тя не го била опитала, моля ви се! Ако е гаден, убивам те Grin

Миднайт, привет! Радвам се, че сте толкова дебели и пуфкави, то 2 и 200 си е човек бе! Наш'то днес го мерихме - 7 и 200, бабанка!

За квартирите се изненадвам, Мислех, че наемите са по-скоро паднали. Наши близки плащаха 500 лв. за двустаен в Павлово, което е разкошен квартал. Метро няма, ама има само къщи и полянки, страхотно е!

Светалчо, малко да пооправя кочината и ще ти сигнализирам да пием кафенце. От теб пържените филии, от мен лимоновия крем Sweat Smile

Янче, я ти там не се завирай много-много в тълпите. Кралят може и да не го е страх, ама мене ме е:(

Лаленце, гуш!

# 796
Даун, признавам си, много се смях.

Искам и аз софийска среща при Светълчо.

# 797
  • София
Супер радвам се , че растете добре. Високи ми се виждат и на мен тези наеми , ама като има търсене това е .

# 798
  • Sofia
...Светалчо, малко да пооправя кочината и ще ти сигнализирам да пием кафенце. От теб пържените филии, от мен лимоновия крем Sweat Smile
А от мен? Присъствието  Mr. Green bowuu.
Скрит текст:
Вярваш ли ми,че и аз за пилешките филета се сетих  hahaha...ама,не четете,ей,не четете-мазах бретцел (не филии),без да уточня с какво.Аз филии не ям,пък.И какво се кумиш, опитай го тоз кърд, няма само аз да 'лопам с бурканите посреднощ  Crossing Arms. Моите са в потрес Crazy.И ако се ошишкам, ще е зарад вас  Shocked

# 799
  • София
Имам към 15 кила в повече, ако искаш - да ги делнем. Ти ще позагладиш косъм, на мен ще ми се види врата...
Не ща сега да го опитвам, ще ми развали вкуса от английския сладолед Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 800
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аха, значи и английски сладолед да купувам, начи. Нямате срама, ей!

Ванини, аз като я направя срещата, ще я обявя. Може и по телевизията да съобщят. Joy
И който иска, да заповяда. Аз като отворя вратата, ще е за всички желаещи, няма да пробирам.

Белинда, мойта кочина е оправена, плаче за Козуначковци. Може и дане бързаш с твоята, да не се преумори мъжът ти. Joy Чувай си го за домъзлък, че са кът.

Комшиите прегракнаха и млъкнаха, бързам да си лягам, че току виж пак набрали ноти.
 smile3524

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 10:19 от svetal4o27

# 801
  • София
Ей, много нощни птици в тази тема. 😊
ЖАКИ, не по 250, а по 125 лв. на глава и отделно консумативите. Не разбрах,че момичето има дете, което ще идва от време навреме. То пък студентката обикновено съботната неделно си заминава при родителите.  Знам ли? Искам да помогна, ако мога. Който търси, намира☺
Какви са тия конфитюри и кремове по нощите? Подсетихте ме и мен да нападна едни руски бонбони. Май добре ще ми дойдат посред нощите. 😜

# 802
Добре, че видя по литищата, та да ви прочета. Гадна слечка имах с Гранична полиция нази сутрин. Нали тел за оплакване е от 8 до 17  и няма наличен за през ноща, решиха, че в 2 сутринта могат да се правят на мъже. Че и нагъл....искала ли съм да изпусна самолета. Такова оплакване написах, че да му държи влага поне година.  Ей такива неща остамат гаден вкус .

# 803
Миднайт, то не останало. Добре расте бебока.
Лаленце Hug
Ванини, браво за добрите новини.
Всички с грижи - бързо да минават Hug

Пак ядете по никое време. Добре, че рано съм заспала, без да ви чета Mr. Green

# 804
  • София
Ooooo, еспресо от собствената ми машина! Бях забравила вкуса на хубавото кафе...
То не било лошо да си си вкъщи Hug

Днес трябва да изпера света...

# 805
Belinda, аз много обичам да пътувам, но напоследък си мисля, дали не обичам по-скоро завръщането. Толкова ми е хубаво като си вляза в къщи след пътуване.

# 806
  • на Мелмак
Добро утро, мацки 😊
Имам палачинко правене след малко.
Имам гостенка от снощи, на дъщеря ми приятелка, малкия с братовчедка си е при баба си, но и те ще дойдат, че моите палачинки не могат да пропуснат 😁.
Отделно 2-3 ма възрастни.
Харесва ми да съм в къщи, да ги събера всички на масата с нещо любимо  😀.
Форума наистина е заразен, вчера четох за марина на пържолки, та това ни беше вечерята, късно прочетох Джена с тези кремчета и сладка. И аз обичам киселото сладко, но пък си взех от Лидъл сиренце с боровинки, с лук☺
Харесвам ги, а не ги бях видяла, пак тук прочетох, че ги има в Лидъл 😁.
Трябва ми поне още едно кафе, кучето ме чака и палачинките 😉.
Хубав ден!

# 807
  • София
Ети, метни някоя палачинка насам, че имам тука един лимонов крем...JoyJoyJoy

# 808
Онзи на Джена, дето уж на брецела го мазала Simple Smile.
Аз правих сандвичи с шунка и кашкавал на фурна. 15 броя. Изядоха ги, а като гледам и доматите са заминали.
Сега се фотвя психически да направя свинско с праз и барбекюто. заюото овапцах вчера месото.

# 809
Аз рано се събудих, кво ми стана, не разбрах Rolling Eyes

Сега търся рецепти за сушени домати и домашни мезета, ама да ги направим в сушилня, че мм вчера ме изненада и донесе в къщи.
То и на мен вече ми се прибира в къщи, макар сега пак да съм в къщи, ама не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт