Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 783
  • 936
  •   1
Отговори
# 300
Палачинки?

# 301
Хахахаа,
и аз това си помислх.
Отивам
 chef

# 302
Ох, я метнете по една палачинка. Днес ме гони страшен глад. Обаче след почивката ми трябват само виртуални палачинки.

# 303
  • sofia
Ън, все така да не те боли! Като нищо може и да е от салатата, пък е и полезна.

Стейси, дано скоро да приключат здравословните неволи!

От както овладях гофретника, палачинки не съм правила. Снощи "чистих" хладилника и бяхме на пица. Моите се гледат сами, а баба им се грижи да не останат гладни.

# 304
Аз имам от вчера палачинки в хладилника.

# 305
Щом и аз правих палачинка, пък това се случва на високосна година, явно е деня на палачинките Laughing

# 306
  • София
Ай стига с тия паланчинки, че каквато съм сладокусна.  ooooh! До офиса ми правят страхотни палачинки и си купувам веднъж на 3 месеца. Обожавам с бял шоколад и сладко от ягоди. Направо ми потекоха лигите.  Crazy

Правя хубави гофрети, но те са нещо съвсем различно от палачинката, а една сполучлива палачинка не направих досега в живота си. Примирила съм се и нямам намерение да се пробвам отново (а съм се пробвала поне 7-8 пъти и изхвълям цялата смес после).

# 307
 Joy ох, Тонка, голяма си сладурка hahaha

# 308
Че какво може да им се обърка на палачинките? И на мен ми се случва първата да не става за нищо, обаче коригирам сместа като добавям брашно или мляко, в зависимост дали се е оказала по-гъста или по-течна и всичко си е наред след това.

# 309
  • София
Е, айде де Съни, и аз това се питам! Урочасана съм с тия палачинки.  Crossing Arms Правя например страхотни бухтички, които са къде по-сложни от палачинките.

# 310
 Joy знае ли човек. Проклятието на палачинката. Много ми се иска мен да ме бяха проклели да не мога да правя нищо тестено, ама не би.

# 311
  • София
Аз поне не мога да меся, което си отчитам като плюс.  Mr. Green

# 312
Че какво може да им се обърка на палачинките? И на мен ми се случва първата да не става за нищо, обаче коригирам сместа като добавям брашно или мляко, в зависимост дали се е оказала по-гъста или по-течна и всичко си е наред след това.

И аз това се чудя. Сместа ми е винаги на око, мляко и вода слагам аз, яйца и брашно, това е.
Най- обикновен тиган за палачинки от 10 лв, мацвам олио преди всяка с четката за мазане и това е. Децата вече си правят сами. Гофретите са си съвсем друго да, друг е вкуса. Малката обожава палачинка с майонеза и филе, първата е винаги такава солена, после вече със сладко или шоколад

# 313
Че какво може да им се обърка на палачинките?

Всичко може да се обърка на палачинките Sweat Smile
40 (четиридесет) години почти ми отне да направя първата си читава палачинка hahaha
Ние ги консумираме за вечеря, основно солени и накрая по една със сладко.
Моята тайна е, че разреждам млякото с вода - горе-долу на половина.

За сметка на това децата ги правят страхотни. Малко формата им е странна, но пък играем играта познай на какво прилича палачинката Mr. Green

# 314
Казах ви,в тигана е разковничето Smirk .
Аз пък си бях поръчала на мъжете ми да ме „изненадат” ,като ми подарят гофретник Joy .Е,чакам си го още.
Луда работа,умирам си от кеф,за разни кухненски джунджурии 😂

Общи условия

Активация на акаунт