Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 419
  • 936
  •   1
Отговори
# 525
За съжаление да, Джъст.
Аз затова и се мъча с новата.
Не е хич лоша като ѝ свикнеш, само дето не мога да се изразявам като хората без старите икони.
Запомнила съм някои и ги "пиша", но друго си е с пълния набор hahaha

# 526
  • София
Привет момичет. Случайно надникнах в темата и ме заинтригува тази образователна програма-Уча.се
 Баба съм на петокласник и четвъртокласничка. С двете деца се занимават родителите им. Аз като не помагам при ученето, поне да помогна, като " подаря" нещо такова. Разбрах,  че тази форма на обучение е платена. Светнете моля, ако имате възможност и желание, една баба ентусиастка,  но неграмотна в тази област. Благодаря предварително. Едното ми внуче е в София,  а другото зад граница, но паралелно с " тамошното" училище ходи и в Бг училище, един път седмично по 3 астрономически часа. Изучават само Български език, Човек и природа и Човек  и общество. Ще се радвам, ако ми помогнете и разясните кое как става, колко струва и още нещо, което вие се сещате, а аз поради незнанието си, не мога и да питам. Бих искала да изненадам децата и внучетата си.😊

# 527
И аз съм на новата версия и вече и свикнах. Има това, онова, което ме дразни, но не е болка за умирачка.
Обаче и на мен новите емотикони са ми брутално тъпи...

# 528
Привет момичет. Случайно надникнах в темата и ме заинтригува тази образователна програма-Уча.се
 Баба съм на петокласник и четвъртокласничка. С двете деца се занимават родителите им. Аз като не помагам при ученето, поне да помогна, като " подаря" нещо такова. Разбрах,  че тази форма на обучение е платена. Светнете моля, ако имате възможност и желание, една баба ентусиастка,  но неграмотна в тази област. Благодаря предварително. Едното ми внуче е в София,  а другото зад граница, но паралелно с " тамошното" училище ходи и в Бг училище, един път седмично по 3 астрономически часа. Изучават само Български език, Човек и природа и Човек  и общество. Ще се радвам, ако ми помогнете и разясните кое как става, колко струва и още нещо, което вие се сещате, а аз поради незнанието си, не мога и да питам. Бих искала да изненадам децата и внучетата си.😊

Чудесна идея за подарък. И без това отношенията със синът ми са тотално сринати и достъп до внучката нямам Praynig

# 529
  • София
Джени, Кати ще е трети клас и просто ми беше чудно от каква възраст някои деца остават вкъщи сами да се подготвят. Аз не мога да си представя тя да учи сама и я записах на частна занималня. Чуденката ми по-скоро дали в 4ти клас ще може да го прави това упражнение. Дано поне в тази занималня всичко да е наред и да не се налага да си доучва вкъщи.

# 530
  • на Мелмак
А колко е абонамента в момента за уча. Се?
И аз мислех да се абонирам тази година, много го хвалят, добре, че Джена спомена. Каквато съм отнесена. . .

# 531
  • Sofia
Джени, Кати ще е трети клас...
ехееееее,кога порасна и тя  Hug
Фло51, добре си дошла при нас  Hug.
Скрит текст:
Ето линк към образователния сайт:
https://ucha.se/chesto-zadavani-vaprosi
Изисква се регистрация,може да разгледаш и да се абонираш- за месец -19.90 лв.,за 6 месеца-49.90 лв. или за 12 месеца-69.90 лв. Плащане-с карта, през Easy Pay. Според мен е подходящо за подарък, но абонамент за 1 месец и ако заинтригуваш внуците,може да го удължите.
Голямо хвалене му ударих без да сме го ползвали, всъщност, повече от месец. Разгледайте и преценете. Аз изхождам от това,че 70 лв. за  комп.игра давам поне веднъж месечно,та...по-добре да е нещо И образователно  Peace.

# 532
  • София
Flo 51 Уча.се е платформа съдържаща всички предмети,които се изучават в училище.Платформата е разделена на предмети,а самите предмети са разделени на класове.Сайтът съдържа всички предмети от 1 клас-11 клас.
Специално за твоето внуче,живеещо в чужбина са добавили Български език за българи в чужбина. Wink Според мен е нещо ново,не съм го мяркала преди.
Моята дъщеря е ползвала Уча.се основно за разказвателните предмети История,География,Човекът и природата.Ще срещнеш противоречиви мнения за ползата от Уча.се.Лично аз мисля да се възползвам от офертата им и да направя абонамент.Предлагат на стари абонати 12+1 месеца за 70 лева.
Новите цени са тези:

Абонамент 1 месец за 29.95 лева
Абонамент 6 месеца за 77.70 лева
Абонамент 12 месеца за 99.00 лева

Не съм наясно обаче,новите абонати дали могат да се възползват от старите цени до 30.08 или те важат само за стари абонати.
Ако нещо друго те интересува питай!

# 533
Някой стар абонат може ли да направи абонамент и как става? Извинявам се че и аз нахлух така, но само тази тема ми излиза. Много объркан сайт.

# 534
  • Sofia
Някой стар абонат може ли да направи абонамент и как става? Извинявам се че и аз нахлух така, но само тази тема ми излиза. Много объркан сайт.
Скрит текст:
Пак терористичен атентат. Sad  В Барселона, на Ла Рамбла  Cry

# 535
  • София
Тони, да споделя от моя опит...Значи, Никола го оставих без занималня чак в четвърти клас, втория срок. Главно от страх да го оставя сам да се придвижва и да стои вкъщи. Резултат - тотална липса на самостоятелност и способност за самоподготовка. От първенец на класа в пети клас се срина до средна хубост, че по някои предмети и по-зле. Отне ни почти година да възстановим нивото, и то пак с помощ от родител, което е ужасно натоварващо - цял ден бачкаш, вечерта препитваш по география, уикенда по бел...Така че моят съвет е, ако детето и обстоятелствата позволяват, колкото може по-рано да се откаже занималнята, много лоша услуга е в дългосрочен план!
Сега имам възможност да гледам малкия, нали съм в майчинство. Спрях го от занималня още втория срок. В началото блееше и трябваше да го ръчкам с остена, те моите са си мързеливи по принцип, но постепенно започна да се справя все по-добре сам. Има още какво да се желае, но има напредък, включително и като резултати, дори на родителската среща ми обърнаха внимание, че се справя много по-добре, отколкото в първи клас.

Чух за Барселона. Все по-често се случва на места, където сме били и планираме да бъдем...Ужасно е! Иде му на човек да се завре на село и носа да не си показва...Което им е и целта на гадовете!

# 536
Скрит текст:
Пак терористичен атентат. Sad  В Барселона, на Ла Рамбла  Cry

Благодаря bouquet

# 537
Много е удобна занималнята за родителите, но до колко е полезна за децата?!
В някои случаи занималнята е по-скоро за да не е детето само в къщи, в други се работи качествено и има дисциплина.
Сина ми беше до 4 клас на занималня, в 5 клас бях в майчинство и беше в безтегловност направо, после посвикна.Но като цяло и сега му е трудно да си разпредели времето Rolling Eyes

Маре, писах на мъжа ти Wink

# 538
Гледах цирково представление и една от атракциите бе змия - да я погалиш, да се снимаш с нея, та по тоз повод се сетих за Миднайт че отдавна не е писала.
Не е хич хубаво случващото се из Европа-та тя даже вече и не съществува в предишния си вид - само преди седмица изкарахме три часа на границата между Словения и Хърватска - две страни част от Шенгенското пространство.

# 539
Сайта можеше да се ползра на различни компютри, стига да не е едновременно. Моите се редуваха, наистина е много добър!

Общи условия

Активация на акаунт