Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 425
  • 936
  •   1
Отговори
# 510
Ая, заместител на бейлиса, който е с идентичен вкус, мои приятели купуват от Лидл.Потърси при ликьорите.
Даун, още ли си режимна?
Кате,в нашия глупав град няма ни Лидъл, ни друг магазин, най.близките са ни на 50км, дори лайм няма откъде да си купи човек. Но бейлисът добре ми се получи, също като истински, само с уискито прекалих май, сложих 100-200гр повече.

# 511
Ха ха, Ая, повече е по-добре от по-малко, поне при уискито Simple Smile.

# 512
Ау, същата съм като Даун по отношение на спорта. Не си ли го вкарам в седмичния график, няма шанс вкъщи да се организирам. Иначе имам екипировка – постелка, гирички и пр. Клипчета в youtube и приложения за телефон също бол, но…

Доста съм стриктна по отношение на килограми, гледам да не мърдам повече от 2, че понякога човек докато се усети качва 5-10, които после трудно се свалят. А и съм супер дребна, та реално всяко кило нагоре-надолу ми личи. 

Много съм доволна от фитнес гривната, определено ме мотивира. Друго си е да видиш нещата черно на бяло. Само дето не е водоустойчива и няма как да плувам с нея.

Първи работен ден ми е тая седмица и ми е тегаво, действам на бавни обороти. Много добре си изкарахме няколко дни с детето – посвършихме доста работа, купихме униформа, учебни материали, поразчистихме из нас, наспортувахме се. Утре заминава на road trip с баща си (чудя се дали да се притеснявам), ще имам две седмици сама. Другата седмица имам също няколко дни отпуска, мислех да пообикалям малко, но май ще си остана тук и ще се разбия от мързел, плаж и спорт.

Хер, много чаровно дете.

Новите емотикони не са ли стандартните емоджита?

# 513
  • Sofia
Искам да кажа,че който има намерение да абонира детето си за уча.се,предстои поскъпване на абонамента,  но сигурно са ви пратили мейл  Peace.Старите цени са актуални до 30.08  Peace Peace
Ей сега ще я свърша тая работа. Пристигнаха ми спортните поръчки- от 6 броя, само едно не съм умерила...ама защото е от момичешките  hahaha,XL и ми е късчико  Blush,та ще го върна...или подаря. Доволна съм.
Ще мажем филии с пушена сьомга ние за вечеря.
Хер,чудно местенце сте си намерили. В Полша, нали? Харесва ми.Инджой!  Hug И тоя твоят усмихнат младеж  Hug,от любимците ми е.
Не съм по домашните спортни занимания и аз.Терен имаме,бях се меракландисала да оборудвам със степове,лостове и гири и да подкачаме с моичкия син,ама...предпочитам в залата.ДОма ще се побутваме и скатаваме.
За Тонкината Кати, какво ще й разваляте уговорките и рахата. АБ й е подействал вече,а и ухоболът не е заразен,че да пазят братовчедката. Нека се забавляват момичетата  Peace!
Бейлис не обичам-сладък и мазен ми е.

# 514
Джена, тъкмо навреме се включваш.
Чудя се да пускам ли абонамент за седмокласничката - заслужава ли си?
Само на един комп ли ще е активен. Че вкъщи използваме няколко?
Или пък ако нейния сдаде багажа. Ей такива неща си мисля...

# 515
  • София
Контеске, има телефон, да. Купих й го с нейните спестявания преди 2 месеца.

Мъжът ми се е обзавел с една драскотина, рана и цицина на челото. Сложил си е лепенка все едно се връща от фронта. Боли го лявата ръка и има посинено коляно. Получих извинение от него и обяснение в любов, което ще подплати с нов телевизор. Аз вече съм го избрала. Той пък от мен получи китайска храна и мирът вкъщи е възстановен.

Детето каза, че иска да си го прибираме. ☺

Джени, за сефте чувам за тоя абонамент и учене. Това за кои класове е?

# 516
Размазвам се на двора с книга и бира,чакайки скъпия да се прибере от работа.Уви,още го няма Confused .Младежът пък не иска да слиза,някакви клипове прави и гледа,на бъдещ хакер ми намирисва Rolling Eyes .

# 517
Тонка, ще му мине на мъж ти.
Кофти, непредвиден разход за тв, ама какво да се прави.

Даун, при всичката работа дето я вършиш вкъщи хич ти е не трябва фитнес.
Ей сега ще дойде лятото и ще ти се повиши тонуса Hands V

Хер, хубав момък. Винаги му хващам снимките и все нямам време да пиша.

# 518
Ох, Тони, цял ден се забавлявам с вашия телевизор Grinning

И аз не мога да спортувам у дома. Имам си постелки за йога, мъчила съм се с пилатес и тае бо, ама все по нещо ми изниква по-важно да правя (като да си лежа на дивана :mrgreen). След операцията на кръста лекарят ми каза много ходене и мъжът ми ми купи бягаща пътечка. Идеалната закачалка Grinning

Нама как аз в къщи да правя нещо. Кучката се залепя до мен и в момента в който полегна, приклекна или каквото там трябва да правя, тя изпада в екстаз и следва близане, катерене, опит да седне отгоре ми, сърдене, ако я избутам и.....

При нас абсолютно същото, само че с котката Grinning

# 519
Прекрасен той бутна Т, надявам се да не се дължи само на лекарството. Със свито сърце очаквам вечерта да видим дали ще вдигне пак.
Една позната каза, че при нейния разбойник така е започнал вируса, после продължил с разтройство.

# 520
  • Sofia
Ренко, наздраве!  beer3
Тонка,
Скрит текст:
Кати ще е във втори клас,нали? И се чудеше дали да не я оставяш да се готви сама,вместо да я запишеш на занималня?
Уча.се са видео уроци, сайт с абонамент. Поразрови,имат и демо версия да се ориентираш какво-що. Гледам ,че за втори клас имат видео уроци по -БЕЛ, Околен свят, Математика, англ...
Моят ученик миналата година(беше в 5 клас) го абонирах за сефте, за 1 месец преди тестовете, в края на годината, да слуша уроците по разказвателните предмети-история, география. Доволен беше-нахлупил слушалките на ушите и се кискаше. И аз бях доволна,че не се налагаше аз да му чета уроците  Crazy. Забавно са направени, с бъзици и закачки, сбитичко, без излишни обяснения и подробности. Сега смятам да го абонирам за цялата учебна година-12 месеца.
Румка, не знам и аз newsm78.
Скрит текст:
Все ще е по-добре да има от къде да гледа/пита нещо  newsm78.Съученичките й/приятелки абонирани ли са?

# 521
Аз не уча с тях. Само ме питат, ако има нещо чак толкова неясно.
Сега и звъннах да я питам - каза, че не ще (искам и аз таково чешещо се по главата човече)

айдаимсенезнайитъпитеемотикони Mr. Green

# 522
  • Варна
Джена, благодаря за инфото!
Моята девойка ползва този сайт за допълнителна подготовка понякога.
Тъкмо тези дни го спомена.

# 523
  • Sofia
(искам и аз таково чешещо се по главата човече)
айдаимсенезнайитъпитеемотикони Mr. Green
затуй не сменям старата версия аз  Crossing Arms

# 524
  • София
Във връзка със старата и новата версия на форума,имам въпрос,понеже не съм запозната в детайли.
Ще настъпи ли момент,в който старата версия на форума,няма да е активна/достъпна и потребителите ще бъдат принудени да ползват само новата?Ако е така полека-лека да опознавам новата,която не ми допада.

За Уча.се мисля и аз да абонирам детето.Тя миналата година ползва тази платформа основно за разказвателните предмети.

Общи условия

Активация на акаунт