Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 439
  • 936
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Тонка, да разбирам ли, че ти си виновна, заради това, че си преместила шкафа Thinking
Шкафът всяка вечер се мести пред леглото, а понякога и с дни си стои там, насред спалнята. Не мисля, че съм виновна.  Grinning

# 496
Тонка, така ме разсмя и притесни едновременно. Явно си много спокоен човек.  Hug

Аз щях да скоча, да помагам с търсене на лепенки/дезинфектант на рани, да го питам 10 пъти добре ли е, да му се ядосам като видя, че е добре, да му кажа за възглавницата като ми поотмине яда и посред нощите да го врънкам да иде на лекар ако има цицина или много кръв.

И как спокойно го прие това за детето? Аз щях да си взема почивен ден и да ходя да я видя и взема от бабини й. Не. Признавам те! Не ми се обиждай, моля те, просто веднага се приетсних за всичко и всички. bowuu

Даун, Пилатес има на ДВДта и можеш да си ги правиш у дома.
Аз ще правя днес паста с доматен сос,маслини и сирене.

Момичета,често се оплаквате от новата версия.Няма ли вариант да ползвате старата?Аз го правя без проблем,а новата дори не я познавам.Поразгледах я малко,ама е ужасна за мен.
И ако един ден не мога да ползвам старата /сигурно ще дойде този момент/,ще бъда като пиле в кълчища.
И аз съм със старата версия..докогато мога.

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 16:24 от Анонимен

# 497
Знам Конти, ама в къщи не мога да се организирам изобщо. Предпочитам да ми е нещо там записано в програмата, че иначе с кеф ще го пропусна.

# 498
  • София
Контеске, детето не иска да се прибира, защото днес пристига братовчедка й от Германия. Вече 2 седмици я чака.  Peace Утре щяхме да си я взимаме от село и днес чакаме окончателното й решение по въпроса. Подозирам обаче, че ще остане още 1 седмица, колкото и да ми е неприятно.

# 499
В блока утре щеше да има събрание...решили да го преместят днес и ще трябва аз да ходя. Отвратителна работа.

Тонка, аз съм останала с впечатление, че родителите на племенницата не са много добре финансово. Но явно не е така, щом се връща от Германия.

# 500
Тонка, не ми се обиждай, моля те, просто аз съм си такава и веднага се притесних за всички и за всичко.  
Щом детето е добре и си чака гостенка, те разбирам. Дано се размине леко и днес мъжът ти да се върне с нов телевизор!  Peace

Даун, аз пък съм обратно на теб. Ако ми е някъде да ходя и да съм там в определни периоди от време, въобще не ми се занимава. Ако е в къщи обаче, когато имам свободен прозорец, ще си ги направя  с кеф когато искам и мога.

Сесиле, тя пише, че е братовчедката на детето, а не кръщелницата й. Това са различни деца, според мен.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 16:17 от Анонимен

# 501
  • София
Сесили, явно бъркаш, аз нямам племеница, а племеник. Или ти визираш моята кръщелница? Това момиченце, което Кати чака е дете на първата братовчедка на мъжа ми и моята свекърва ще го гледа (детето, не мъжа ми, хаха) 2 седмици.  Grinning

Контеске, как ще се обиждам. Аз получавам сведения на всеки час. Пък и Кати вече не е толкова малка. Сама я оставихме да прецени какво иска.

# 502
Тонка, уфф, ясно, не съм чела. Simple Smile

# 503
Мда, дано наистина да си така, защото иначе ще се сдобиеш с доста скъпи закачалки, пък било то и втора ръка Simple Smile.

Нама как аз в къщи да правя нещо. Кучката се залепя до мен и в момента в който полегна, приклекна или каквото там трябва да правя, тя изпада в екстаз и следва близане, катерене, опит да седне отгоре ми, сърдене, ако я избутам и.....

А и наистина ако съм в нас, не ми остава време. Сега съм се разплула, но е 9:30 и не бих могла да тренирам. Не съм спряла от както се върнах, допреди час, а съм излязла в 6:30.

# 504
Даун, не знам дали ще е така ( всеки го разказва това за скъпите закачалки) , но определено да ходя някъде тепърва след 9-10 часа работа въобще не ме блазни.

Ако ми е в къщи уреда с музика ще го правя докато нещо си се пече за вечеря или докато имам прозорец от работа през деня без деца и ще ми е в пъти по-лесно да тренирам.

Няма ли къде да затвориш кучето докато тренираш?

Тонка, така е. Важното е тя да е добре и вие да сте спокойни.

Щом получаваш сведения постоянно, това означава ли, че вече има телефон? Аз нали търся гривна с ЖПС и телефон за учебната година и се чудя каква да избера.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 16:17 от Анонимен

# 505
Моите деца от вторник са на село, с баща ми и сестра ми.
Изобщо не се и сещат за мен, снощи чак в 21ч. успях да ги чуя. По цял ден са навън и да тръгнат на всеки час да ми се обаждат ми се струва абсурдно. Simple Smile

# 506
Идеално ми пасваше кростренажора докато гледам телевизия. Това да се дигна до фитнес център ще ми е в пъти по- мързешно. А сега лятото залагам на разходките.

# 507
Може да е така, но и ти и Контеса сте в къщи и за това е трудно да излезете до залата. За мен е трудно, когато се прибера и свърша всичко да се стегна и да тренирам.

По-лесно ми е, а и съм по-жизнена веднага след работа. Отида ли си в къщи и искам само да се размажа. Лошото е, че и това не става и трябва и да готвя, и да пооправя, и ако има нещо да се свърши по двор, градина, ремонтче дребно. С две думи, ако не си определя време извън къщи, няма да ми се получи.

# 508
  • Варна
Аз пък карам само с новата версия вече, и на телефона и на лаптопа. Свиква се, вече не ми прави впечатление.

# 509
  • постоянно

Без крака останах , но сме много доволни . Сега се 'размазваме ' за един два часа , после басейн , а довечера пак такъв , но с олимпийски размери и курс по гмуркане за мен и ММ а за Сам 1:1 с професионален тренер  за подобряване на техниките . Той е адски нервен и ексайтед .

Общи условия

Активация на акаунт