Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 442
  • 936
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Еййй, за да ви успокоя, ще си призная, че след като си легна мъжлето, го наблюдавах известно време дали диша и изобщо какво му е положението. На сутринта първата ми работа беше да погледна какви са пораженията. На салфетката, която все още стоеше лепната за челото му, имаше само 2-3 капки кръв. Елени, що да не жаля телевизора, при положение, че можеше да е здрав, преди мъжът ми да го тресне в пода.   Peace

# 481
 Joy
Ох, представям си го със салфетката на чело Joy

# 482
A аз се представих на мястото на Хер. Ако трябва аз да мисля шахматни ходове(макар и срещу малко дете), докато си пия кафето някой телевизор или мъж ще си го отнесе със сигурност.

# 483
  • София
Дано нищо му няма на човека!Препънал се е в тъмното в шкафа с телевизора и се е прекатурил с него,така ли?
Телевизора не го жали,ще си купите по-хубав!

# 484
Сватя, така ме разхили Simple Smile. Добре, че не си задълбочила над споменаването на името ти, че се съмнявам да е било от рода на "Милото Тони, сега няма да може да си гледа телевизия" Mr. Green .Вярвам, свата ще оцелее, ама наистина е добра идея да го закачите на стената.

Внимавай сега, да не ти доскучее много и да не стане някоя друга беля Mr. Green.

Мразя новите имотикони.

# 485
  • Sofia
Тони, голям джангър у вас  Shocked.Горкият човечец се претрепал, тя за телевизора тъжи  Mr. Green.Вместо да скокнеш да го превържеш, успокоиш и излекуваш, се нагъзурила пак да спи.  LaughingПризнавам те.  bowuu Редно е да ти компенсира и стреса, и неудобството  Laughing.
Казах ви аз,че ретроградният Меркурий чупи техника, ама явно и глави  ooooh!. Внимателни!
Оф,шетах аз  ooooh!.Изтощена съм. Моите докат' се завъртяха и върнаха къщата в първоначалния й вид  Shocked Crossing Arms.Знам си аз,че няма що да шетам  Whistling.

# 486
  • София
Момичета,често се оплаквате от новата версия.Няма ли вариант да ползвате старата?Аз го правя без проблем,а новата дори не я познавам.Поразгледах я малко,ама е ужасна за мен.
И ако един ден не мога да ползвам старата /сигурно ще дойде този момент/,ще бъда като пиле в кълчища.

# 487
Стига с тизи ретрограден Меркурий, че тръпки ме побиват.

Аз ходих на иглотерапия, на пазар и успях и да сготвя пълнени тиквички и крем супа от издълбаното с картоф, пащарнак, морков и лук. Нямах сметана, та сложих масло и мляко.

Сега трябва да се спретна и една салата да направя, да си приготвя обяда и да се хоризонтирам.

# 488
Обадиха ми се от яслите, че малкото бандитче е с Т, уф. Сега е вкъщи и щурее.

# 489
  • София
При мен не е опция, понеже съм на мобилната. Както и да е, свиква се...Обаче не трябваше да махат хубавите емотикончета,,ужасно ми липсват. Заради 5 човека с хайтек компютри, на които не им се визуализирали добре, страдаме хиляди...Дано ги сменят!

# 490
Новите емотикони ги бойкотирам.

# 491
Новите емотикони ги бойкотирам.

И аз, въобще не отразяват емоциите ми, безсмислени картинки като за хлапета са това, не емотикони

# 492
Тонка, да разбирам ли, че ти си виновна, заради това, че си преместила шкафа Thinking
Искам да кажа, че се зарибих да си правя домашен бейлис, че купешкият много скъп и хич не ми е спорен, купих си продуктите /уиски има в къщи/ и ще видя какво ще стане Crossing Arms

# 493
Ая, заместител на бейлиса, който е с идентичен вкус, мои приятели купуват от Лидл.Потърси при ликьорите.
Даун, още ли си режимна?

Ние отиваме на плаж Rolling Eyes

# 494
Кате, старая се, но прегрешавам. Сложих ориз в тиквичките. Успокоявам се, че до 20% въглехидрати са ОК. Лошото е с плодовете, защото много обичам, а и хляб и тестени, но с тях по-лесно се справям, защото няма баници и мекици по улиците Simple Smile.
Аз съм 50-55 кила, в зависимост по-скоро от водата в тялото, но имам малко паласки, които ме влудяват. По-скоро трябва да тренирам, ама наистина нямам време с този къс ден. Чакам да се стопли и да започна да плувам и да правя дълги разходки.

Искам да се запиша и на пилатес два пъти в седмицата, но не мога да открия нещо близко до нас. До работата има, ама дерат кожи.

Общи условия

Активация на акаунт