Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 417
  • 936
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Чете ми се някаква класика, да оправя вкуса след последната книга...Колебая са между Отнесени от вихъра и Птиците умират сами...Добрия стар юг или Долната земя😁 Или пък да заложа на българското, отдавна на съм чела за Самуил и неговата Биляна❤
Но първо-сън!

# 541
  • София
Аз "Отнесени от вихъра" мога да чета непрекъснато, както и да гледам филма с Кларк Гейбъл и Вивиан Лий Wink

Сега съм преоткрила Джой Филдинг, препрочитам с голямо удоволствие - леко четиво, малко трилър, малко съспенс, който не я е чел - препоръчвам!

# 542
Чете ми се някаква класика, да оправя вкуса след последната книга...Колебая са между Отнесени от вихъра и Птиците умират сами...Добрия стар юг или Долната земя😁 Или пък да заложа на българското, отдавна на съм чела за Самуил и неговата Биляна❤
Но първо-сън!

Труден избор, на мен и двете са ми любими. Птиците умират сами, обаче, сякаш повече.
Но филмът Отнесени от вихъра пък мога да гледам до припадък (за разлика от Птиците умират сами).

Аз още съм на Клифтън, много обичам поредици.

# 543
  • София
Който каза за Клифтън, благодаря му, започнах първата тия дни, става, увлича.
Иначе за мен между Птиците и Отнесени, винаги печели втората Heart
За занималнята Белинда и Екатерина са описали дословно и моят опит със сина ми - в момента, в който остана у дома без занималня, аз бях в майчинство с малката и той буквално се срина и трябваше от А и Б да започваме в пети клас в ново училище. Изключително вредна е занималнята, но за жалост при работещи родители няма алтернатива. Но наистина, колкото може по-рано да се спре и в началотоо да има родител на главата. Няколко месеца ни отне на нас.

# 544
Добро утро.
Не понасям Птиците умират сами, а от Отнесени от вихъра много обичам, но ми е за тегави настроения, когато ми се реве. Сега определено има нужда от нещо по-леко и увлекателно. Благодаря на Хай, която ми изпрати една трилогия. Прилича на приказка и никога не бих посегнала сама към нея, но тя ме провокира и за лятото е идеално четиво.
Макар моят син да е още малък, имам наблюдение над занималните от племенниците ми. За съжаление обаче не се сещам за вариант как да работя и детето да стои вкъщи и да се подготвя за училище.

# 545
Добро утро!

Днес тук е мрачно и хладно, но едва ли ще се задържи такова.
Лудницата ще е пълна, баща ми по някое време ще докара децата, после в 18ч. сме на рожден ден.
А аз трябва да се прибера и да измия на Калина косата, което е до кръста, защото сестра ми е заявила че не може. Simple Smile

Имам да пиша едно становище и сега го мисля, нещо не ми се подхваща.

# 546
  • София
Привет момичета.
 ДжеНа, добре съм ви заварила☺
Благодаря на момичетата, които ме ограмотиха😊Ще предложа на дъщерята и на снахата да се регистрират, а баба и дядо ще финансират начинанието☺. Може би първоначално за един месец, да видят как ще потръгне, ако са доволни ще подновим абонамента.
БЪРДИ, съвсем скоро дочетох и последната книга от поредицата Хрониките на Клифтън. Допадна ми авторът Джефри Арчър. Купих си още 4 негови книги. Сега гледам внучета, но след седмица ще ги сдам и започвам голямото четене.
Хубав ден, момичета. 

# 547
Добро утро.
Децата ми никога не са били на занималня. Смятам и за напред да е така.
Кате, ММ ти отговори, ама чак днес. Дано да не е късно и няма прегрешения.
Фло, радвам се и тук да те чета. Наминавай по- често! Гуш!
Миднайт и аз я мислех скоро. Дано всичко е ок.

# 548
То хубу ми отговори мъж ти, ама щооо беее?! То всичко е режимно само нахута- не.
За Миднайт и аз скоро си мислех.

За уча се, само добри отзиви съм чувала от колеги и ученици, аз само демо версия съм разглеждала.

# 549
  • София
За съжаление да, Джъст.
Аз затова и се мъча с новата.
Не е хич лоша като ѝ свикнеш, само дето не мога да се изразявам като хората без старите икони.
Запомнила съм някои и ги "пиша", но друго си е с пълния набор hahaha

Благодаря!А знае ли се докога е валидна старата версия?Разгледах емотиконите на новата,ами то все едно емотикони на вайбър.Настоящите много по-добре изразяват чувствата и мислите на човек.Ще свиквам,къде ще ходя....!?!

За занималнята...и двете ми деца са ходили на занималня.Голямото го спрях навреме,но малкото ходи по-дълго време.
Тя е първият набор,който в 5 клас учи по нови учебни програми,но със стари учебници.Съчетано с това,че е ходила на занималня и 5 клас по принцип е по-труден беше просто "прекрасно".
И двете книги съм чела Отнесени от вихъра и Птиците умират сами,но Птиците няколко пъти,сега и аз като Белинда се замислих дали да не препрочета Отнесени от вихъра.

# 550
Добро утро.
Нашата драма май ще се окаже вирус. Днес вече е и с разстройство, жизнен е, но и топъл. ЛЛ предписа АБ, естествено. Днес трябва да си взимам колата, беше на боя, аз не мога да мръдна с детето, уф.

# 551
Да ви нагледам и бягам да се трудя.
Обожавам да чета,но сама си удрям спирачки,че като подхвана книга и зарязвам всичко.А следващите две седмици нямам и минутка за себе си.После десет дена България,тук не мога да се въздържа

Хубав ден на всички!!!

# 552
Лято, не бързай с антибиотика, той ще раздразни допълнително чревната флора. Наблегни на лактофлори, натриев цитрат за възстановяване на електролитния баланс, диета....

# 553
  • на Мелмак
Добро утро!
Спи ми се, а трябва да се работи, освен многото работа и много бумащина.
Вчера бръмнах, днес поне след работа ще ходим на заведение с приятели, дано се събудя до тогава.
Да бързо се възстанови детето на Лято.
Хубав ден, мацки!

# 554
Много се радвам на такива младежки подвиквания! Едно мазно ми става на душичката!

Общи условия

Активация на акаунт