Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 361
  • 936
  •   1
Отговори
# 720
Ей, супер сте. Лаленце, пиши по-често.

Мари, ще се пробвам.
Ей сега ще ги овъргалям в малко вино, пипери някакви, а и се сетих, че имам един Южноафрикански сос с кайсии и разни там работи.

Сега отивам да чета за лавата.

# 721
  • София
Един-единствен път съм правила шоколадово суфле точно по тази рецепта.Нещо не ми се получи както трябва.Уж спазвах всичко написано в рецептата,пропорции,време на печене,но когато го обърнах се разтече.Дори бях замразила две бройки и ги пекох след време.
Май е време пак да пробвам /ето тук ми липсва онзи емотикон на почесващо се човече/.

Тонка дано при дъщеря ти се окаже фалшива тревога! /тук ми липсва емотикона на молещо се човече/.За твое успокоение я заведи на специалист.

# 722
Даун аз четох рецептата на страхотно брауни но през телефона ще пробвам да сложа линк.
Каня се да я направя но не знам кога ще е.

Ние пристигнахме на село и ще започваме с празненствата.  Simple Smile
Утре след 18ч ще вземем тортата за понеделник, реших все пак да я занеса в клуба.
Само ще трябва да купя някаква най-обикновена, за да взема сертификата от нея, че тази е домашта.

Снощи бяхме пак на детски РД, тортата беше потресаващо ужасна. Simple Smile

# 723
  • на Мелмак
Оххх,котаните са страхотни, едната пухквелка, другата на Джена досущ като моята бабичка, само че тя беше черна Gift Heart

# 724
А, суфле беше думата Simple Smile.
Аз омацах ребрата и пържолите. Сложих зехтин, вино, черен пипер, кайсиевото нещо, соев сос със мед и чесън, лук и лют пипер.

Зарязах ги в хладилника да отлежат за утре.

Децата свирят на китара, а на мен ми се иска да си полегна, ама ще будувам, докато не се приберат след киното.

# 725
Даун, аз правя по рецепта от книгата - мисля на Марипоса беше Hands V
винаги става супер, но задължително черен шоколад.

Показаните котки са страхотни Hug

# 726
Руми, благодаря. Сега ще я намеря.

Марипоса ни заряза Sad, И Миднайт и Онна и Чек и Давиз, а и Бърдс пак се покри.

# 727
Съмненията за глаукома отпаднаха. В понеделник ще разбера повече. Мисля Ети попита.
Даун, много хора не пишат вече за съжаление. Мисля, че Чек е в България. Може би за това не пише. Обикаля северното черноморие.

# 728
Супер новина Ванини. Дано и останалите изследвания да са така добри.

# 729
  • ту тук, ту там
Ванини, аз попитах днес. Радвам се за теб!

# 730
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Лаленцето, милото, е като от корпуса за бързо реагиране - а е попитал някой за рецепта, а веднага е пристигнал услужлив отговор "ето". Ще рече човек , че си е настроило антенка за подобни запитвания и веднага ги улавя. Много ме радва. Даже си мисля, че ако искаш "да видиш" Лаленцето, питай за рецепта. Иначе може и да не се мерне, мълчаливо Лале е.

За Давиз не знам, но за другите си мисля, че се наслаждават на наситено и активно лято и затова не пишат, пък наесен ще се върнат при нас.

Забравих да кажа вчера колко люто завиждам на Никитка за яз. Доспат. Толкова да го обичам, а също и яз. Широка поляна. Обаче вече са мираж за мен...

Ванини, и аз се радвам, че ти се размина онази подла диагноза.  Hug

# 731
Сама съм аз, за цели две седмици. Бяха в Барселона моите хора вчера, та ми беше малко свито отвътре целия ден, при все, че уж не се паникьосвам лесно.

Винаги ми отнема ден-два да свикна, че съм сама, в началото все се изненадвам колко много свободно време имам. За момента съм се отдала на спорт. По-късно евентуално ще ида на плаж.

Искам котка и аз, но в апартамента няма как. Сега имам да мачкам и храня тази на бившия.

# 732
Аз къпах песа, че кака му ще идва да го види в понеделник. Хич не обича горкия, сигурно си мисли, че ще ръждяса от водата  Joy След това отиваме 2 дни в Априлци, че искала да релаксира bowuu, и от там директно за София да я товарим на самолета.

# 733
Ванче, радвам се  Hug

Ая, ти тая новата клюка от Звездните компромати разбра ли я?

# 734
Не Кате, и никой не ми я прати на лични Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт