Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 362
  • 936
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте, не съм ви чела от неделя. Сега ще се пробвам да наваксам, и почнах да чета отзад напред.
Тонка, преди няколко месеца водих Натали на двама кардиолози за такъв шум. При нея е от презатваряне на клапите. Казаха, че този вид презатваряне е характерен за високите, слаби, грацилни жени и момичета, особено ако са с по халтави стави. Те били и по-чувствителни и ревливи. Не пречи да спортува активно. Евентуално като стане на 70 години могат да се появят бодежи, които не са опасни, просто неприятни.И на нея го откриха като беше болна.

. Същата работа е при моята. Едната клапа била по- дълга и се чувало като пришляпване. И на нея и проверяваха ставите, и тя е слабичка много

# 736
Ох, ако знаете какво ме сполетя, ще се напикаете от смях, а аз още се червя.

Нали ви казах, че ще има гости с преспиване у нас. То това си е редовно де, но дбес изчистих, мариновах месо за утре (както споделих), прах и въобще, ноже да се сетите, че приличам на нещо довлечено от кучето.

Седя си по пижама - аз така стоя в къщи, не спя с пижама, а я ползвам за домашна дреха. От момчетата не ми пука, защото ги познавам от преди да им мутират гласовете, а и те са ми свикнали.

Да де, ама в един момент нахлува един господин и тръгва към мен да се ръкуваме. Направо ми идеше да потъна в земята от срам от вида си (Косата ми е вързана с ластик и изглеждам леко налудна).

Оказа се бащата на едно от "децата". Познавам само майката, разведени са.

Аз така се вцепих, че и едно кафе не му предложих на човека, а онези олигофренчета се хилиха като луди в стаята на синът ми.

Оказа се, че им се видяло добра идея да ме запознаят с бащата, защото нали и двамата разведени, а децата най-добри приятели (удрям се по главата). Излъгали го да ги докара до вкъщи.

Като подбрах моя после, викам, ако ще ме сватосваш, поне ме предупреди поне да се престоря, че не съм вещица.

Още се чудя да се хиля ли или да съм бясна. Добре че и бащата и децата се изнесоха, а аз се надявам да съм си легнала преди децата да се върнат, надявам се без бащата.

# 737
  • Варна
Даун, хаха! Joy
Не се сърди много на сина!
Вани, браво за новините!
Знаете, че много обичам котките. Направо ги обожавам.

# 738
Клюка, каква е?

# 739
  • София
Софиянки да се стегат! ДойдЕх си😄

Къща-кочина. Деца-гладни. Мъж-чисти. Аз-форум😋

# 740
АЗ ХАРЕСВА.

# 741
  • София

Добре дошла!Построила си КомунизЪма ти!!! Wink
Отивам да се доопържа пред ютията.

# 742
  • Sofia
Даун, що пък не  newsm78.....поискай втора серия,да се представиш в целия си блясък  Flutter.
Обаааааааачеа,ако така ме нагласи моят да лъсна ненагласена  Thinking,ще съжали. Crossing Arms
Белиндааааа,добре сте си дошли  Hug.Помисли кога ще гостуваме на Светълчо  Whistling Laughing Hug. Чини ми се,че и двете сте ми наблизо,тъй че ще ви причакам нейде  bowuu,заплашени сте!
Видях се с приятелка,на която много се радвам. Много оправна жена е- с 3 деца,разведе се, премести се,купи си жилище, смени 5 държави, 3 работи и веднъж не ми се е оплакала.Аз не смея да гъкна,пък току намирам за какво да се ожаля  Rolling Eyes.А какви са й красиви момиченцата  Heart Eyes.
Сварихме и да завлечем по нещичко от мола  Whistling.Аз-чанта  bowuu.
Минах през Лидъл. Купих си разкошен лимонов крем за мазане (не по лицето,а на филии  hahaha),както и мармалад от портокал,лимон и джинджифил  Heart Eyes.Доволно мазах по един бретцел.
След час ще ходим на кино с момчетата.

# 743
  • София

Белиндичка - браво!

# 744
Браво, Ванини! Радвам се.
Имам си две котани чисто бели. Едната е с различни очи. Джак и Бети(екс Жаклин).
Оная клюка и до мен не стигна.
Белинда, поне използвай да купиш ваучери за почистване, за да помогнеш на ТМ. Един вид, че мислиш за него, а не само за форум.
ДжеНо, както те четох, така ще отида и аз до Лидъл! МръсТница.

# 745
  • Sofia
ДжеНо, както те четох, така ще отида и аз до Лидъл! МръсТница.
Whistling,мини,барем, и за чанта от нейде  Laughing,няма само аз да се охарчвам  Crazy.
Ванини, чудесна новина  Hug

# 746
О, тц. Бия отбой. Имам за доизносване.

# 747
Втора няма да има, Джена!!! Аз дори и не забелязах как изглежда Simple Smile. Надявам се и той, иначе сигурно няма да спи при положение, че си е оставил "детето" при вещица Simple Smile.

Още не са се прибрали, но поне ми текстваха, че са на път.

Утре се изкушавам да им сипя английска сол в закуската.

# 748
  • Варна
Какви клюки, нищо не разбрах! Май и аз изтървах!
Оооо, бели котки!
Днес си купих масло за лице от първата аптека. Ми лющя се, сърби ме тези дни.Суха ми е кожата. Нещото е продукт на Етерика и съдържа масло от пш. зародиш, кайсиеви ядки кокос и други. Устните мажа с балсам от роза.

# 749
Стейси, препоръчвам едно емолиентче за суха кожа на А-Дерма. То е за тялото на щерката, но аз си го ползвам за крем. Не остава мазно, но чудесно хидратира кожата в дълбочина. То е и точно тази насоченост. Екзомега е. Има крем, емолиент, и ако искаш си вземи олио за баня. При нас е задължително.

Общи условия

Активация на акаунт