Искам да кажа ... (135)_14.08-20.08

• 61 359
  • 936
  •   1
Отговори
# 750
Какво става с наемите в тая София бре? Едностаен 800 лв?! Моя близка търси, но такъв наем и е непосилен, тя заплатата и кажи речи толкова. Моля ако накой знае за жилище близо до метро станция да ми пише. Момичето е много почтено.

# 751
Стейси, препоръчвам едно емолиентче за суха кожа на А-Дерма. То е за тялото на щерката, но аз си го ползвам за крем. Не остава мазно, но чудесно хидратира кожата в дълбочина. То е и точно тази насоченост. Екзомега е. Има крем, емолиент, и ако искаш си вземи олио за баня. При нас е задължително.
И аз съм с дерматит и ползвам само него за лице. Peace Дерматолога ми го препоръча. Изобщо не рискувам вече с никакви кремове, и от скъпи и уж медицински съм се пресушавала и обривала.

# 752
То май клюка няма, само дето се накокошини кокошарника Crazy
Белинде, цъкни у вайбъра леглата на 2 етажа, че още не сме ги измъдрили.

Днес чистих много, къносах се, къпах се и сега съм опната с хавлиите в кревата.Имам книжка за четене, Пентъргаст взе да ме кефи и нямам търпение да вида какво ще открие Crazy

Джено, много ти се радвам как мажеш филиите Laughing

Даун, и аз съм за втора сгляда Grinning

# 753
  • Варна
За чанти говорите. Мен една ми падна неочаквано, подарък Grinning

# 754
  • Sofia
Втора няма да има, Джена!!! Аз дори и не забелязах как изглежда Simple Smile. Надявам се и той, иначе сигурно няма да спи при положение, че си е оставил "детето" при вещица Simple Smile.
Не си толкоз страшна,ай ся...не се знае дали няма да има   newsm78.
К'ви клюкарки сте,кат' не сте видяли/прочели клюката  Crossing Arms? То и аз не съм,де  hahaha
Скрит текст:
Снимки на Дарина Павлова с мъжа й и Ивайла Бакалова бяха публикувани и изтрити.Нито нещо ново, нито скандално-мъжа с жена си и любовницата си. Ако е имало друго-изпуснАла съм го,ама не ми е голям дерт  Mr. Green.
Хм,Жаки...товарят я на количката  Naughty. Около 300 евро- за спалня с хол и кухня, плащат в хубавките квартали, визирам Южните...ама пък метро няма, все още  newsm78.
Заплюйте мЪ за филиите,надявам се да ми поникнат...такова  hahaha. Че след киното и пица се глася да ям  newsm78.
Хай...да се подредя и аз там,дето валЯт чанти-подарък  Mr. Green.Да ти е честита.Обичам фишута  Heart Eyes.

Последна редакция: сб, 19 авг 2017, 18:08 от ДжеНа

# 755
  • Варна
Жаки, за една стая, с три легла, баня с тоалетна, и тераса, в малък град, плащаме 450 лв на месец. Подчертавам-за една стая.
Мари, ще си запиша. Сякаш от раз кожата на лицето ми стана суха. На слънце изобщо не стоя.
Даже си помислих дали не е някаква алергия.
Иии, пак до болести опрях или съмнения за такива. Пфу! Все ще ми мине този период на мрънкане.

# 756
Жаки, пиши на Мишелин. Тя стяга апартамент под наем.

# 757
  • Sofia
Жаки, пиши на Мишелин. Тя стяга апартамент под наем.
Ааааа,даже и аз знам- маломерният, с огледалото до пода  Peace

# 758
Коя е Мишелин? Не я знам.
Момичето е самотна майка, но дъщеричката и няма да живее с нея. Отива заради работа в София, ма така като гледам само разходите не може да си плати...
Едно гледа в Горубляне, на 500 лв, но е мн далеч, а тя е без кола. Отчаяна е.
Аз нямах идея, че е чак толкова скъпо. В нашия град за 300 лв е гарсониера

# 759
Виж я в темата за обзавеждане на маломерен апартамент.
Иначе племенницата ми е на 400 лв. в София без парно.

# 760
  • София
Сватя, за втората сгляда да се пуснеш по оскъдна сатенена нощничка и вафли в косите. 😂 Ама как не поогледа господина, може ли такова нещо.

# 761
Сватя, от невиделица ми се яви. Вече не ги развозваме като едно време и аз кротко си седях и си четях във форума.
Яви ми се в гръб и аз направо изгубих звук и картина. Много неловко беше Simple Smile.
Ако синът му прилича на него, ще се замисля Simple Smile.

# 762
Тонка, ти успокои ли топката?

# 763
  • Варна
Срам, не срам, ще си кажа. Идея си нямам какво е фишу Grinning

# 764
Фишуто не е ли късо шалче?
Наемите и в Бургас са жестоки, една заплата отива Rolling Eyes
Мишелин, едва ли евтино ще го даде апартамента.

Общи условия

Активация на акаунт