8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Засега е съгласен да съм с него, но подозирам, че ще се прави на самостоятелен елемент през повечето време.
О, можеш да бъдеш сигурна, че ще е така. Laughing
Дебна на сайта на училището на моят за списък с учебници,  но още не са го качили.
Психически се подготвяме у нас с мъжът ми, че ще ни избягат едни 200 лв на първо четене, но няма как иначе.

# 241
  • Sofia
И ние сме подготвени за цифра, питах за литературата и учебниците....чак след започване на учебната година, не преди това...

# 242
питах за литературата и учебниците....чак след започване на учебната година, не преди това...

Да, вероятно по-рано няма да ги кажат.
Ще ги поръчаме набързо през нета.

# 243
  • столицата
Mamo Mimi, благодаря!
Адел, дръж  се. Кога е терминът
Аз не мисля да ходя на 15.09 . Май не ме и искат

# 244
  • Русе
И мен ме отразяха за 15-ти Sad И ние , като Чиби, сме се нагласили психически за 200 лв пък дано да ни изненадат приятно. Иначе всичко останало е нагласено. Примерна майка съм  bowuu

Днес минахме и профилактичният преглед за очите. Мислех че няма да ни се разминат очилата но ги отърва на косъм. Преди Коледа пак на преглед, за всеки случай  Tired

Успех на Дени и бърза адаптация  Hug

# 245
Големи са вече. Съвсем нормално е да не ни искат.
Ние сме частично готови от към тетрадки и подобни. Взел си е само по предметите, които вероятно ще му водят същите учители. Чакаме изискванията на другите в началото на учебната година.
Не мисля, че ще паднем под 200 лв. за учебници. Вече гледах цените на новите учебници по сайтовете. Но колкото, толкова. Само да му се учи.

# 246
  • sofia
Аз ще ходя на 15 септември с набора, иначе със сигурност няма да намери аулата на Софийския университет.
жълто цвете, надявах се да се видим на живо на 15-ти  Simple Smile

Направихме здравно-профилактичната карта на младежа, исках да го заведа и на очен лекар, но той категорично отказа - всичко си виждал.
Заминава на спортен лагер след два дни и си идва на 10-ти септември.
Успях да го навия да дойде с мен по магазините, за да му купя дрехи. Обещанието беше, че след това ще го заведа да яде шведски кюфтенца в ИКЕА, чравоугодник си пада. Laughing

# 247
мирта , няма да се хаби напразно човекът да го влачиш по магазините.  Laughing
Приятно му изкарване на спортния лагер.

# 248
На 8 септември ще бъде събитието, за да ме изпишат до 13-14 септември.
Тетрадки не сме купували. Учебниците все още не са качени на сайта на училището. Но пък се вълнува за 15 септември, докато чете разни тинейджърски романи.

# 249
Адел, дръж се. Не остана. Дано всичко да е наред.

# 250
  • София
Аз ще ходя на 15 септември с набора, иначе със сигурност няма да намери аулата на Софийския университет.
жълто цвете, надявах се да се видим на живо на 15-ти  Simple Smile

Ако измисля начин да дойда, непременно ще ти се обадя. Засега нещо не ми се получава.

# 251
  • Пловдив
Вярно ли е, че само учебникът по интензивен чужд език заедно със всичките учебни тетрадки и помагала е към 100 лева?

# 252
Вярно ли е, че само учебникът по интензивен чужд език заедно със всичките учебни тетрадки и помагала е към 100 лева?
Всичко е възможно...
Моят младеж ще е с разширено изучаване на чуждия език.

# 253
  • Русе
Сега прегледах новите учебници  Sick Средно по 10-12 лв, отделно уч. тетрадки . По АЕ 4 учебника по 20 лв и 4 тетрадки по 12 ( някакво произволно избрано издателство)
Честито на печелившите  #Cussing out

# 254
Нашият по АЕ беше три части ( учебник и тетрадка) по 36 лв всяка. Преди три години.  Цените на останалите също не са много по-различни от тези през 2014. Просто нямате възможност да купите втора употреба. В нашия град разликата в цената на нов и употребяван беше 1-2 лева. В големите градове и нета е друго - могат да се намерят на половин цена. За съжаление вие сте първият набор по новата програма и всичко ще ви е ново.

Общи условия

Активация на акаунт