8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 275
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Сега прегледах новите учебници  Sick Средно по 10-12 лв, отделно уч. тетрадки . По АЕ 4 учебника по 20 лв и 4 тетрадки по 12 ( някакво произволно избрано издателство)
Честито на печелившите  #Cussing out
Това са 68 лева. Учебникът за интензивно или разширено изучаване ли е?

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 23:58 от Спливитет

# 256
Сега прегледах новите учебници  Sick Средно по 10-12 лв, отделно уч. тетрадки . По АЕ 4 учебника по 20 лв и 4 тетрадки по 12 ( някакво произволно избрано издателство)
Честито на печелившите  #Cussing out
Това са 68 лева. Учебника за интензивно или разширено изучаване ли е?
4.20+4.12 е малко повече от 68.

# 257
  • Пловдив
Сега прегледах новите учебници  Sick Средно по 10-12 лв, отделно уч. тетрадки . По АЕ 4 учебника по 20 лв и 4 тетрадки по 12 ( някакво произволно избрано издателство)
Честито на печелившите  #Cussing out
Това са 68 лева. Учебника за интензивно или разширено изучаване ли е?
4.20+4.12 е малко повече от 68.
Joy Joy Joy
Не видях подробността, че учебниците са 4. Става още по-зле - 128 лева..

# 258
Ужас.

# 259
  • София
Ирка, пропуснала съм. Защо Дени е в ново училище? Жепая ѝ много успехи и много нови приятели. Hug

# 260
Добро утро!
Чести имен ден на всички адашчета на моя младеж!
Здраве, късмет, успехи, весели последни ваканционни дни!

# 261
120 лева бяха нашите учебници по английски миналата година - 3 по 40. Заедно с учебните тетрадки.
Честито на всички празнуващи днес!
Аз съм ужасена и много уплашена, защото приятел на Косьо е в болница след падане в банята. Много лошо си е ударил главата и три дни го държат в изкуствена кома. Днес ще го събуждат вероятно, но изобщо не се знае какво ще се случи. Притеснително е и че момчето е имало разни неща в кръвната проба... Две години е по-голям от сина ми, но още от малки си общуват. За малко да са на един купон събота, но Косьо отиде на друг. Не се прибра ОК и ще пропусне следващия - трябваше утре да е на рожден ден. Все говоря... снощи ми каза да не се притеснявам, че е категоричен, че от "онова лошото" няма да пипне.

# 262
  • Русе
Betty, стискам палци и се моля детето да се оправи  Praynig Ужасно е но дано да е късметлия като мен (аз след падане от вторият етаж с главата надолу и добре размазан череп) и да няма последствия  Praynig Praynig Praynig

# 263
  • София
Ели!!! Какво??? Open Mouth
Ти сигурно си зодия "Котка"!

Бети, дано да се възстанови момчето. Ужасен инцидент.

# 264
Бети, дано да се оправи приятеля на Косето.

# 265
  • столицата
Дано се оправи детенцето! В опасна възраст навлизат и трябва да се опитваме да наблюдаваме компанията им, което ще става все по-трудно!
Чиби, Ваче, живи и здрави да са ви именяците и много щастливи, успешни и късметлии! И всички останали Сашки, Сашковци и техни производни! Да си ги поглезите за празника!

# 266
  • Русе
Виви, ако бях котка щях да си натроша краката, не главата Simple Smile  Но и така ми се размина без сериозни последствия.

# 267
  • гр. София
Благодаря ви момичета!

Дрехи на Дени й купувам предимно с нея, иначе рискувам да не ги носи. Обувки носи моя номер, но тя носи единствено гуменки и маратонки и ми е лесен избора.

Все още ме иска на Първият Учебен Ден, даже настоява да отида с нея.  Аз се радвам и се възползвам, защото знам, че скоро ще спре да иска да я придружавам.

irka, и аз се радвам, че все още госпожицата иска да съм с нея, да я придружавам, не се притеснява, че съм до нея  Heart Eyes Аз нося 36-37 номер, а тя явно на ММ прилича и вече пробваме модели 41 номер  Peace И тя предпочита маратонки и кецове, но все пак и официални поводи не липсват - и такива обувки съм й купила. Но всичко става разбира се, с нея. В противен случай рискувам да не хареса и въобще да не носи даден модел обувки.
Засега е съгласен да съм с него, но подозирам, че ще се прави на самостоятелен елемент през повечето време.
О, можеш да бъдеш сигурна, че ще е така. Laughing
Дебна на сайта на училището на моят за списък с учебници,  но още не са го качили.
Психически се подготвяме у нас с мъжът ми, че ще ни избягат едни 200 лв на първо четене, но няма как иначе.
Ооо, Чиби, вие пак ако с тази сума минете, ще бъде добре ooooh!
На нас само учебния комплект по ИЕ, който обхваща нивата А0, А1 и В1.1 - от 8 клас до 10 клас ще учат учениците по този комплект ще струва някъде толкова...
Чиби, Vache, Честит Имен ден на вашите  деца! Нека да са здрави, честити, много упорити и успехите им да Ви радват всеки ден  Heart Eyes Весел празник!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 10:05 от Mama Mimi

# 268
galimar, благодаря!

# 269
  • София
Благодаря за пожеланията! Честит имен ден на всички именици! Heart

Общи условия

Активация на акаунт