8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 233
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Олеле. Нашите ще купуват организирано по НЕ учебници и тетрадки на Клет.
На Просвета в списъка имат по География и История.
Само за тези без по чужд език ще отидат 160 -170 лв.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 20:42 от Чиби

# 391
Булвест и Анубис, доколкото виждам, не са си обявили цените още... (тук ми липсва почесващото се човече)

# 392
  • гр.Варна
При нас трябваше да изберем 3 и 4 профилиращ предмет още при кандидатстването. Не мисля , че е редно толкова рано. Нито детето ,нито родителят е ориентиран точно към кои предмети е добре да се насочи. Надявам се  в 10 клас да дадат възможност за друг избор. Запитах в гимназията и ми отговориха ,че няма да може да се променя. Струва ми се, че и те не са напълно наясно с новите учебни планове и цялата стратегия за средно образование.
Добра новина за българския език. Ще го зарадвам днес Grinning
Утре съм на родителска среща. Униформата е готва и ще я вземем. Започваме..... свърши ваканцията Disappointed

# 393
Булвест и Анубис, доколкото виждам, не са си обявили цените още... (тук ми липсва почесващото се човече)
Ще ги чакам и тогава ще поръчвам.
Милена, и за според мен е рано да се избират профилиращи предмети за след 10-ти клас, но кой ли ме пита.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 08:41 от Чиби

# 394
  • Пловдив
При нас трябваше да изберем 3 и 4 профилиращ предмет още при кандидатстването. Не мисля , че е редно толкова рано. Нито детето ,нито родителят е ориентиран точно към кои предмети е добре да се насочи. Надявам се  в 10 клас да дадат възможност за друг избор. Запитах в гимназията и ми отговориха ,че няма да може да се променя. Струва ми се, че и те не са напълно наясно с новите учебни планове и цялата стратегия за средно образование.
Напълно е възможно! При записването заместник-директорът(!!!) ни обясняваше, че имало еди-кой си трети и еди-кой си четвърти профилиращ, после се оказва, че учебен план ще се приема всяка година. После питахме една учителка дали има списъци с класовете (тогава беше рано и нямаше как да има) и тя ни каза, че такива списъци може да има готови само в училища, в които не се извършва такъв прием. Тоест тя не знаеше, че вече навсякъде трябва да има прием в профил или професия.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2017, 09:23 от Спливитет

# 395
Бъркотията в образованието е пълна.

# 396
  • Burgas
Здравей те! Изпуснала съм ви малко, но уж съм в отпуск и пак не ми стига времето....
Поръчах ме униформа още в началото на юли, но още не са готови, родителска среща ще има на 11.09 да видим какво ще кажат за прословутите учебници.
За протокола, за началната страница Моника е в Професионална Търговска гимназия Бургас Simple Smile

# 397
Успех, много приятели на Моника в новото училище.

# 398
Успех, много приятели на Моника в новото училище.

# 399
  • Бг-мама
Да се отчета и аз , че съвсем ви изпуснах.
И ние с набора бяхме на пазар. Голям зор. Нито е в детското , нито е в мъжкото. Свали 15 кг и ризите от униформата които му поръчах са му огромни. Наложи се да търся чисто бяла риза и да дам да и зашият джоба от униформената огромна риза.
Купихме едни дънки , супер изчистени класически прави мастилени (разбирайте доста демоде), ама моето момче не си пада по модерни неща. Взехме два панталона от униформата , две якета есенни и за по мека зима стават. Едното е по елегантно , другото е супер спортно да става за анцузи. Взехме с голям зор и обувки естествена кожа които са спортно елегантни. Тетрадките също купих и за двете деца . Това което ви изброих закова 400 лв. ooooh! ooooh!
Учебници няма да взимам никакви докато не си кажат от училището какво искат.
Сега ще трябва да го пременя с униформата и да го заведа за снимка. Изискване на училището било да са на снимките с униформата.
Лична карта ще трябва да ходим да вадим. В сряда навършва годините. После и транспортна карта ще трябва да си извади , но след като му дадат удостоверение от училището.
Тази седмица ще трябва да се учат с баща му  как да се транспортира до училището и как да се прибира. Не сме от града и той и без друго си е супер дезориентиран.

# 400
Нормално е да искат да е с униформа на снимките за училищните документи.
И в нашето учиилще е така.
Аз чакам да му взема ризите тази седмица и да го засиля  да се снима.

# 401
  • Русе
 Стягаме багажа за море. Много гадно време, но ще ни е за последно тази година и каквото такова. Да си вземем довиждане с моренцето. Товарим и колелетата, дано да става поне за каране.
  Ако не духнем другата седмица пак за някъде ще трябва да организирам снимането. Нямам идея с униформа или без. Може и да изчакам до 15, щот хич няма да се зарадва да ходи униформен преди началото на учебната година за една снимка, въпреки че то какво толкоз се вижда от униформата.
 Пристигнаха ни учебниците по български от БГ учебник. Много скоростни, докат изпратих поръчката и веднага ми ги тупнаха.

# 402
  • София
Нашия има паспорт валиден още 4 години. Може ли да му потрябва лична карта за нещо през това време?

# 403
Амбър, дано се постопли времето.
Приятно изкарване.
Част от ризата и вратовръзката се виждат само на снимката.
Аз ги разнасях на закачалка. Слага ги във фотото.
Няма да чакам до 15.09, когато ще е лудница.

# 404
  • Пловдив
Нашия има паспорт валиден още 4 години. Може ли да му потрябва лична карта за нещо през това време?
Има глоба, ако не се изкара лична карта до един месец след рождения ден.

Amber , училището ви е направило много добър избор за издателството на учебника по БЕЛ. Чакаме да изникне и нашия списък и се надяваме това да е и нашето издателство.

Общи условия

Активация на акаунт