Любители на Котки - Тема 116

• 34 042
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Цитат на: Тaня67 link=topic=991112.msg35424828#msg35424828 date=1502910469
[b
Майя[/b], аз ги слагам във Фейсбук и от там взимам с десен клавиш линка на снимката. Най-лесно ми е така. А ако искаш да не показваш тези снимки на приятелите ти, винаги можеш да заключиш албума.

Таня
, много благодаря! Това ми е най-лесно. Hug
Искам да показвам снимки  Grinning, то и без туй тук повечето си имаме ф.б. , че и вайбър Wink

# 76
  • София
Арасели и Дунди, особено, са прекрасни
всеки път като роди котката в работата, едва се спирам да не прибера още една девойка
ако бях в къща, щях

и още едно куче поне

ама не съм

с имената си е сложно, чакаш да им дойде тяхното
Марк си е достолепен и сериозен от малък, а и Марки звучи добре
Сиси е Силвия, малко от Сивия и тетака
Джуджи беше временно име, защото беше една запетайка джудже като я взех, в сравнение с пенсионера и порастналата си сестра, ама временно, временно и е си я Джуджи

Рея трябваше да е Рейвън, защото е черна, обаче сина се запъна, започна да предлага едни безумни имена и аз казах че ще е Рейвън, ама той да и вика Рей на галено
и докато се усетим се оказа с официално име Рея
още повече, че си има смисъл https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%B5%D1%8F_(%D0%BC%D0%B8%D … 0%B3%D0%B8%D1%8F)
за чудещите се, Рея е кучето

# 77
Ооо, Кукумицинка, бебетата са разкошни, но Адолфчо ми е фаворит Heart

Аз съм ви казвала, на времето имах една Минка и една Стефана Grinning

# 78
  • Козлодуй
pvacheva, Адолфчо наистина е много забавен, имам чувството, че се усмихва:

http://imgur.com/zqmL8jJ

Много са сладки - сякаш си приказват Simple Smile

# 79
Не мога да им се нагледам, страхотни са бебетата, ще си намерят бързо осиновители, уникални сладури са.

# 80
Скрит текст:

и от мен бебе Blush

# 81
  • София
Като стана дума за имена - моят трябваше да бъде женски, за такова го донесе ММ, и беше кръстен Багира (въпреки, че в книгата не се споменава изрично да е женска пантерата)
Обаче онези пухчета на корема, които видях в един материал на 1 стр., се оказаха топки и Багира стана Бъго. Въобще не е благозвучно, но свикнахме, по-късно открихме CSI и Хорейшо, обаче вече си бяхме свикнали с Бъго и сега, видя ли Хорейшо по тв, казвам: "Ооо, котьо"
Иначе между нас му викаме котьо, мачока, онзи простак (когато ни е ядосал с нещо), рижавия

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 12:07 от Cuckoo

# 82
  • Козлодуй
pinko, къде е бебето?
Ивекс, давай да видим пак Топче, че винаги като го покажеш играем на намери муцунката или ушите в този пух Simple Smile

# 83
# 84
pinko, къде е бебето?
Ивекс, давай да видим пак Топче, че винаги като го покажеш играем на намери муцунката или ушите в този пух Simple Smile

Joy Има нещо такова. Ивекс, вие в Щатите ли сте вече? Някак ми е по-готино като знам, че сте си тука, не знам защо така  Laughing

Нали знаеш, че и нашата оранжева прелест е Богданка? Тъй като я прибрахме на Йорданов ден/Богоявление изборът беше между Йорданка и Богданка. Неудобно ми беше заради дублирането на форумските имена, но дъщеря ми хареса повече Боги, а не Данче.  Laughing
Прекрасна е Богданка, представих си ги семейство с Пухчо  Mr. Green

И понеже се връщах в началото да гледам пак котешки муцунки, много хубави снимки в първия пост  Love

Cuckoo, искам да намачкам това кълбенце  Heart Eyes

# 85
Уникално оранжево кълбенце. Heart

Да, в Щатите сме, благодаря ти, много мило.Hug
Нямам нови снимки на Топче, ето една стара:

# 86
  • София
Кълбенце? Бая кълбо си е, но благодаря за милите думи. Може би на тази снимка е по-засилен оранжевият оттенък, но си е такъв, де.
Няма изчистване от подкосмието му, т.е. мекия пух по корема, чак обмислям да си вземем прахосмукачка - робот да обира мъховете.

Ивекс, чуден Топчо, той е по-бежов от моето чудо. Нали е кастриран, защото в това руно не виждам топки?

По въпроса с балкони и прозорци - на 1 година падна от 6 етаж, но оцеля без счупвания - беше по-слабичък и едно дърво омекоти удара. Пустото му любопитство, и сега като излезе на балкона, провира глава в отвора на панела и се озърта като стара клюкарка.

# 87
Голям сладур е.
Късмета е бил с него, чела съм, че котките, които падат от по-високи етажи нямат такива наранявания, като тези паднали от по-ниски, не знам, обаче дали е вярно това твърдение.
Не е кастриран все още, изчакваме, той има здравословни проблеми и искахме да сме сигурни, че всичко е наред.

# 88
  • София
Прекрасна е Богданка, представих си ги семейство с Пухчо  Mr. Green
Не става. Обвързана е.  Laughing Наско ѝ е гадже и не си я дава. Няма такова ухажване - ближе я, гали ѝ се ... Лошото е, че тя не се трогва от нежните му прояви и накрая се разменят друг вид "ласки". Горкият, вечно е с драскотини по лицето.  Sad Но след половин час пак са приятели.  Wink

Наскоро бяха много смешни. Наско мяука на вратата, а нас ни мързи да станем и да му отворим. Накрая Боги отиде и му отвори вратата. Момчето тичешком се пъхна в тоалетната.  Laughing На зор е бил. Mr. Green Хубаво, че си има отзивчива приятелка.  Grinning

И аз си имам Богданка, е на татко е ама си я имам за моя. Оранжево-бяла е. Показвала съм я.
Бях сигурна, че има още една адашка в темата, но не помнех коя е. Wink

Хубави Бъго и Топчо!  Heart Eyes Бебето на Пинко и аз не го виждам.

# 89
Охх, връщам старата версия, за да мога да сложа ей това човече:  Joy Joy Joy Много ми е забавно с тези котки, които отварят врати. Простете, че не помня името, но имаше една мацка на диета, защото нейните сладури, бяха трима по спомен, отарашват хладилника и каквото остане за нея  hahaha

А щом Богданка си има ухажор, няма да се бутаме и ние... Най-много да си изпросим боя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт