Любители на Котки - Тема 116

• 34 060
  • 768
  •   1
Отговори
# 90
  • Козлодуй
Ивекс, стара нова няма значение чуден е Топчо не му се разбира кое му е края и къде началото ама виждам сладки лапи Simple Smile Много готино си се охлажда на плочките Simple Smile

# 91
  • Варна
Кукумицинка, много са милички бебенцата! Леле, какви са плъхчета! Аз се влюбих в япончето.
Чудесни снимки, отново.
Оранжев кръг! Simple Smile
Майя, най-лесно е качването на снимка от телефона. Вече задобрях!:joy:
Става с изображението в "отговор", което прилича на планина. Е, не всеки път става. Joy За мобилната версия имам предвид.
Ей, Мага да не изтърве-видях една черна пантера през терасата, същата красавица като на Джери, и я заприказвах. Мага стана от дълбок сън и дойде да гледа през парапета.

# 92
  • Варна
С новата версия не знам как да редактирам в мобилната все още, та затова в нов постинг да ви покажа снимка от квартирата.
Joy

# 93
Искам и аз такива.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 94
  • София
Благодарности за новата темичка, и да платя данък, че ми образувахте гризане на съвестта с тия данъци Mr. Green. Една разчепена Лолита:

И малко котешки сексапил:

Защото си имаме такива красиви бедра!

# 95
Не само бедрата. И опашката ви е красива Heart Eyes

# 96
 bouquet
нещо съм объркала, извинете ме
Скрит текст:

# 97
  • София
Стейети, благодаря  Hug Heart Eyes
Чакам снимки и на 3-те котинки, а защо и на 5-те. Wink Wink Wink

ТАНЯ, ама завиждам ти най-не згоровчиво. Sick Можеха да бъдат мои котета, ама знаеш какво се случи тогава. Cry Hug

нещо съм объркала, извинете ме
Скрит текст:

Лелеее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ма, какво имаш да се объркваш? newsm78 Laughing

# 98
Голяма грешка - да оставиш в центъра на стаята торба с пазар с кило кайма вътре и да слезеш да донапазаруваш Money

# 99
Аматьорска грешка, особено с твоите хищници Grinning Grinning Grinning

Аз тихичко да се похваля, че Бела си яде Аплауза без примеси и с охота...

# 100
Не дърпай дявола за опашката Stuck Out Tongue Winking Eye

Каймата... Joy Представих си гледката

# 101
Какви очи, прекрасно е.Heart Eyes

Голяма грешка - да оставиш в центъра на стаята торба с пазар с кило кайма вътре и да слезеш да донапазаруваш Money
Joy

Алечка, дано продължи в същия дух.

# 102
  • на брега на морето
Момичета, снощи моите хубавици намерили едно мъниче колкото шепа и го заведоха на доктор. Обезпаразитен е вътрешно и външно, снощи спа в клетката на Рафаела, още е там, не смея да го пускам с бълхите, а и сутринта избегА докато му слагах бентонит. Много е мъничък и може да се завре за някоя мебел, а нашите са много тежки за местене.
Сутринта се изакал кашаво. Имаше бели точици - със сигурност яйца - и някакви черни парчета; като разрових какво да видя - ял някаква буболечка, на хлебарка ми заприлича. Милото мъниче, това намерило, това яло.
Много е сладък, мърка, предполагам от страх, не плаче, не настоява да го пусна, лежи си и спинка или гледа. Обадих се на докторката за разстройството, каза, че може да е от храната, защото преминава от боклуци към котешки гранули, ако продължи да го заведа за преглед. Обаче не иска да яде - снощи хрусна няколко гранулки, сега му накиснах във вода, не яде. Сложих на лапичката, не ще. Дали да не изтичам до ДМ за бебешки пауч? Така захранихме Рафаела и проблем не сме имали. Вода не е пил... Много ми е криво, че е толкова уплашен. Ако не беше опаразитен щях да го събера с Рафаела. Като го милвам по гръбчето после пада видимо мръсна вода като си мия ръцете, но не бива да го къпя заради пудрата.
Сигурно ще му търсим дом.

# 103
Котьо, молото, жал ми стана да те чета. Наистина звучи стресирано, но ако мърка има шанс бързо да свикне. Пауча не е лоша идея според мен.

Аз не бях виждала моите бебета 10 дни. Днес си ги нагушках хубаво и ги обезпаразитих външно и вътрешно с онези спринцовки скъпите за около врата, които били и за вътр.и външни паразити.
Пристигнала им и автоматичната хранилка и каишките. Тази хранилка е някакво чудо. Дано не даде проблем, иначе е страхотна и като грамажи и като функционалност.

Плащам си данъка и аз в новата тема. Толкова ми липсваха тия бонбонки диви. Такова смело щъкане е вече като ги пуснем из двора.

Хоти

Милото му има нещо твърдо на нослето, като коричка от ранички, все едно се е драла някъде. Ако не мине до ден-два, отиваме на вет.

Китана

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 15:49 от Анонимен

# 104
  • София
и ние не сме ги виждали
чакаме

не е свикнало да яде гранули
може да прояде ако почакаш
ако не пауч смесен с гранули

Общи условия

Активация на акаунт