Ние, Нашите и Вашите!

• 16 594
  • 117
  •   1
Отговори
# 90
☺ Не знам за теб, но аз съм готова на всичко за човека когото обичам! До колкото знам и Овните са така! Готова съм да обичам децата му като свои и всичко, което ще го накара да се чувства добре! Той за някои неща е непреклонен...Казва, че никога не прощава, а мисля че е важно да прости на миналото, за да можем да продължим, защото той е заклещен там и няма откопчване...😞

# 91
Баща ми е Овен, либерални родители са, съмнявам се да позволи да се забрани нещо на децата му, което лично той не смята за проблем.
Но пък аз съм Дева и мисля, че волското ни търпение помага да постигнем каквото сме си навили на пръста.
Обаче докато стане вече ще са тийнове, та няма много да се водят по забрани Joy

# 92
Забраните са, за да бъдат  заобикаляни.

# 93

☺ Не знам за теб, но аз съм готова на всичко за човека когото обичам! До колкото знам и Овните са така! Готова съм да обичам децата му като свои и всичко, което ще го накара да се чувства добре! Той за някои неща е непреклонен...Казва, че никога не прощава, а мисля че е важно да прости на миналото, за да можем да продължим, защото той е заклещен там и няма откопчване...😞

Никога не съм делила децата на негови и мое(като се има предвид,че децата му са от две различни жени)
Случвало се да послъгват,и като ги хвана аз се разправям с тях,винаги обсъждаме всичко заедно.
Имало е случаи в които идват при мен ако е станало нещо,и са ме молели да не казвам на баща им.На него му споделям всичко,но в по омекотен вариант.

# 94
Аз пък мисля, че овенът е отвратителна зодия и неведнъж съм си патила от овни от мъжки и женски пол. Като цяло са много непредвидими и никога не знаеш по какъв начин ще реагират в някаква ситуация. Аз съм близнаци, мисля че характерът ми е доста лек, никога не дразня някого нарочно, не съм злопаметна, много бързо ми минава сръднята, даже и забравям, че се сърдя на някого. Е, ей Богу на, скарана съм и не си говоря със всичките овни, които познавам, с никой не можах да си запазя добрите отношения. Даже, когато овенът види че си му простил някоя гадост, това не го успокоява, почва да те мисли за тъп и покорен и веднага започва да мисли каква следваща гадост да ти скрои, и така докато не го отрежеш напълно. Така че Хепи, ако нямаш голям опит с други овни (може някой пък да може и да може да се справи с тях) бъди нащрек и имай предвид, че са абсолютно непредвидими.
Иначе моята ситуация е малко по-различна -ММ има две деца, чиято майка е починала. Те вече са големи, но са около нас. Той е родител, който е като сокол над децата си, но аз имам позицията, че не им се правя на майка (аз не съм ги отгледала като деца) и не показвам, че каквото и да е ме  дразни в тях. В резултат, в момента те са много по-отворени към мен, отколкото към баща си. Даже на него никак не му е приятна ситуацията и все се опитва да ме набута аз да им се карам, а той да е добрият отстрани. Никога не му се връзвам, за което много го е яд, но аз така си спечелвам спокойствието и това да не съм чуждата и лошата

# 95
Аз пък мисля, че овенът е отвратителна зодия и неведнъж съм си патила от овни от мъжки и женски пол. Като цяло са много непредвидими и никога не знаеш по какъв начин ще реагират в някаква ситуация. Аз съм близнаци, мисля че характерът ми е доста лек, никога не дразня някого нарочно, не съм злопаметна, много бързо ми минава сръднята, даже и забравям, че се сърдя на някого. Е, ей Богу на, скарана съм и не си говоря със всичките овни, които познавам, с никой не можах да си запазя добрите отношения. Даже, когато овенът види че си му простил някоя гадост, това не го успокоява, почва да те мисли за тъп и покорен и веднага започва да мисли каква следваща гадост да ти скрои, и така докато не го отрежеш напълно. Така че Хепи, ако нямаш голям опит с други овни (може някой пък да може и да може да се справи с тях) бъди нащрек и имай предвид, че са абсолютно непредвидими.
Иначе моята ситуация е малко по-различна -ММ има две деца, чиято майка е починала. Те вече са големи, но са около нас. Той е родител, който е като сокол над децата си, но аз имам позицията, че не им се правя на майка (аз не съм ги отгледала като деца) и не показвам, че каквото и да е ме  дразни в тях. В резултат, в момента те са много по-отворени към мен, отколкото към баща си. Даже на него никак не му е приятна ситуацията и все се опитва да ме набута аз да им се карам, а той да е добрият отстрани. Никога не му се връзвам, за което много го е яд, но аз така си спечелвам спокойствието и това да не съм чуждата и лошата
Здрасти пони69! 😊
Не разбрах твоя любом овен ли е или не! Най-добрата ми приятелка и баща ми са овни. Обожавам ги и се разбираме! Дискутираме много и се вслушвам в съветите им, но ММ е ужасно инат. Има теми, за които знае, че съм права, никога няма дасе съгласи. Ако иска да е с мен или трябва да се опитоми и да стане добър или да хваща гората!
По принцип вярвам в зодии, но все пак хората са различни. Имам близка, която е близнаци и е супер човек, а от друга страна, любовницата на бившия ми е близнаци и се самопредложи на мъжа ми и така се развалиха две семейства. Доста съм чела за близнаците и казват, че не могат с един партньор. Обичат разнообразието и бързо им омръзва всичко. Разбира се не мога да меря хората само по зодията, но онази дама определено отговаряше на описанието! 😉

# 96
Здравей Хепи! Не, мъжът с когото съм от много, много години не е овен. Картинката е по-страшна - скорпион е! Но в предишна моя връзка преживях много голямо разочарование от овен. Толкова голямо и гадно, че дори не се поздравяваме като се видим на улицата и от много обичан се превърна в един от най-необичаните от мен хора. Познавам и няколко жени овенки (сега се сетих, че имам и една приятелка, която много обичам и с която сме от най-ранна детска възраст, много е стабилна), с нито една не можах да си запазя отношенията - както казваше майка ми - всичките са шашави. Винаги се случваше така, че ми организираха някакъв скандал от нищото, държали са се много грубо и злобно. Иначе за близнаци не бих казала, че не могат с един партньор. По-скоро е трудно да им се задържи вниманието. Когато на близнака му стане скучно и досадно задължително си бие камшика. Иначе за себе си го отдавам на това, че моята китайска зодия е куче и са ми казвали, че съм вярно куче (е, почти). Бих казала, че мъжете близнаци са доста кофти характери за връзка - иначе аз съм имала много приятели мъже близнаци и за приятел е много приятен, но е труден за семейство - все тегли нанякъде, и той не знае накъде.

# 97
Аз лично не мога да слагам всички мъже или жени под един знаменател според зодията. Всеки човек е различен, но все пак вземат по малко от зодията. Аз се съветвам с приятелката ми за ситуации и я питам как тя би постъпила или помислила в даден случай, за да успея по-добре да анализирам ММ. Независимо от зодията, аз тача истинските, верни, справедливи, обичащи и ценящи семеството хора. Такива искам в живота си. Именно затова хората около мен са малко...Явно тая порода са на изчезване! 👍
Успех ти желая със скорпиона! 😊

# 98
Разбира се, не може 1/12 от човечеството да бъде еднаква заради зодията. А ако човек си прави сериозен хороскоп - това са много сериозни изчисления и тълкуване, не е като хороскопите във вестниците. Аз лично не съм си правила хороскоп, не ходя по врачки и подобни, мисля че човек сам си кове съдбата. Също избягвам да тормозя близките си - в смисъл знам, че мога да поискам от някой нещо и той да го направи с удоволствие, а за друг това би било същинско бреме. Гледам да не натоварвам хората с неща, които са им неприятни (както и въобще да искам от друг нещо, което бих могла да свърша сама). А за мъжа, както и за децата - според мен всичко е въпрос на опит и на проба-грешка. Моят скорпион така ме беше наплашил с децата си, че не смеех да им кажа повече от "Добър ден". Накрая те сами потърсиха път към мен - приеха ме наистина като близък човек, но не стана за една и две години, доста повече им трябваше. Те си бяха доста диви и необщителни, израснали само с баба си, която непрекъснато ги ковеше каква опасност за тях е нов човек в живота на баща им. Живота обаче ни подлага на ситуации, в които се вижда кой колко струва и докъде е готов да се раздаде, преживяхме заедно доста тежки моменти, но в крайна сметка това ни сплоти

# 99
Радвам се за теб и децата му! Това е супер постижение , колкото и време да е отнело. Ние сме от един месец под едиин покрив и знам, че няма да стане от раз децата да се спогодят с мм. Аз съм същата като теб. Мога ли нещо сама(а аз всичко мога 😝) гледам да не търся никой. Като си хо свърша сама и се чувствам удовлетворена от себе си. Знам, че е грешка, но ще мине време докато се откажа. 😣
Аз също не харесвам врачки и смятам, че сами си ковем съдбата. Всеки човек в живота ни, работа, път..си избираме сами..

# 100
  • Няма такава държава!
Ще намерите начин да напаснете нещата. Съвети не мога да дам, защото в такава ситуация не съм попадала, но ми е интересно защо да не може да кажеш на детето да си вдигне чорапите, дори да не е родното ти? Правилата вкъщи са си правила и се спазват от всички, щом са приети от всички, та вдигането на чорапи си е задължение на този, който ги е хвърлил /само пример де, иначе си важи за всичко друго/. Аз съм с две деца - наши си - но и те опитват сериозно да кръшкат от задължения: не намирам нищо странно да ги карам отново и отново да си ги изпълняват, а когато имаме гости-деца с преспиване, правилата важат и за тях. И хич не ми пука, че "аз съм лошата" - нека да съм, ама да са научени на нещо, в такива случаи казвам: "Не лоша, аз съм ужасна даже! Ама още не го знаете, защото не сте ме предизвикали дотам." Четох преди време статия за живот с тийнейджъри, в която авторът застъпваше тезата, че ако не са те намразили поне веднъж и да ти го изкрещят в  лицето, значи не си свършил работата като родител - размислих доста над това и реших, че е прав. Споделих го и с децата. Та сега, на "новото време" Simple Smile изобщо не ме стряскат като ме нарекат "ЛОША" - ама изобщо!

ПП. Наскоро ми се случи нещо интересно - пратих малката, на 11 г с една приятелка и нейните деца на море за 5 дена. Там, разбира се, е спазвала техните правила на поведение, изнесох и една лекция от типа "И да слушаш Х". Като се върнаха разбрах, че са ходили на гости на друго семейство и жената там е предала да ми кажат, че имам "много възпитано дете" - ей, хора, толкова се зарадвах, че всичко, което съм говорила и за което смятах, че е влязло през едното и излязло през другото /ухо/, е хванало дикиш!

# 101
Съгласна съм с всичко, което казваш. На мен проблема ми е на какво, а кск се казва на децата. Аз не крещя! Това за мен е поведение на хора със слаби нерви и интелигентност. Това е мое мнение.

# 102
  • София
Повишаването на тон не винаги е от липса на интелигентност.

Има хора с експлозивна емоционалност- дори като разказват нещо, ръкомахат и вкарват хъс и чувство във всяка дума.
От такъв човек не можеш да искаш с равен и тих тон, и леден поглед, да направи забележка. Peace

Разбира се, не иде реч за истерично крещене, което е друг разказ.

# 103
Благодаря ви за съветите! 😚

# 104
Според мен е нормално. Ние нямаме доведени деца, но и при нас е така ако ни дойде родител на гости и другия се дразни на някои неща. Според мен единствения на4ин е за такива дни от преди това да определите времето ви заедно и времето му с децата му и да се спазва. Т.е. с децата си да родителства по своему, когато му свършат ангажиментите към теб в тези дни. А ти не се меси и не ревнувай за внимание и не се втора4вай в 4уждите неща. Според мен .

Общи условия

Активация на акаунт