За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 56

• 39 409
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Мандаринче, и аз смятам, че на толкова малко бебе не се дава нищо имуностимулиращо. Просто внимавай да не влиза в контакт с болни. Моята, като беше по-малка, в студените месеци си я извеждах само на открито. Не сме ходили в молове и търговски центрове, където гъмжи от вируси. Постепенно бебето ти ще си изгради имунитет.

Ами моят опит е такъв, че нито един вирус не подмина бебето, докато го кърмих. Обаче караше много леко болестите (по-леко от мен и баща си) и лекарства не е приемал. Така, че кърменето при всички случаи помага. Но маската също Simple Smile!

Оо, да. Това също е много хубаво. Моята веднъж се разболя и се оправи за два дни. След нея аз се разболях и изкарах по-тежко вируса, и боледувах 4-5 дни.

# 646
Лейди -благодаря ти, мисля, че е добре вече. Не повръща, апетитът лека-полека се възвръща.

Вчера малко покрай смяната на времето пообърка режима, но и това ще се оправи.

# 647
Нашата педиатърка ни каза да си вземем Имунобор кидс сега за зимния период да има имунитет,защото и аз я питах за нещо имуностимулиращо. Каза,че за бебета е ок и препоръчително.

# 648
  • София
Аз давах Мултисаностол на моите като бяха по-малки.
Даже последният път педиатърката ни подари една опаковка.

Моят син (9г) явно е решил да приема вит. С натурално - тази сутрин намерих едно отрязано лимонче в цедилника за съдове, а другата половина беше в рендето (леко рендосано) Simple Smile Трябва да му предложа кивитата, които му купих по негово настояване и седят в хладилника Simple Smile

# 649
  • София
Аз давам на детето си Биозин Кидс Simple Smile педито препоръча да стимулираме имунната система през този период.

# 650
  • Стара Загора
Кога трябва да започна да слагам крем за лице на малкия заради студеното време преди да излизаме навън? На каква марка сте ползвали Вие?

# 651
Аз имам на Веледа, само че не се сещам много често да и слагам. Дано вече в студа мисля, че ще е добре.

# 652
  • София
Аз съм ползвала само на Нивеа. Много мазен ми беше.

# 653
И аз давам Мултисаностол, сега мисля да взема Alive детските витамини, за да ги редувам.

crossfade аз позлвам на Бочко зимния крем и съм доволна, но си зависи от кожата на детето - кое ще му пасне. Иначе с този вятър вече си е за кремче Simple Smile

# 654
  • София
Аз попитах педи за имуностимулант, но тя каза, че не е препоръчително да се дава на малко дете, защото то сега изгражда имунитет и е хубаво организмът да свикне да се бори. Каза, ако реша, да давам Имунокинд на Мама Натура, но като цяло е против.

Ако решиш да даваш, нека да е нещо хомеопатично (според мен).

# 655
Кога трябва да започна да слагам крем за лице на малкия заради студеното време преди да излизаме навън? На каква марка сте ползвали Вие?

Ползвам кремчето на Веледа и съм много доволна.

# 656
Момичета, бърз въпрос. Педиатърката ни иска да пуснем профилактично чревни изследвания. Лепенка плюс парченце от акото. Проблемът е, че ходи на градина и ака там или вечер вкъщи. Знам, че лепенката мога да я направя сутрин, но ако се изака вечер, мога ли да съхраня акото в стерилния контейнер в хладилника за 1 нощ? Забравила съм как беше. Благодаря предварително.

# 657
Мисля, че акото не може да престоява повече от 2 часа.

# 658
Някои лаборатории работят и в събота, ако случайно ви е по-удобно.

# 659
  • Стара Загора
Благодаря момичета, купих на Bubchen дано свърши работа, че е страшен вятър.

Общи условия

Активация на акаунт