За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 56

• 39 515
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Имат ботуши Зизу, виждала съм ги върху крачетата на две приятелски деца. Има ги и на сайта, но нещо не ми се отваря мобилната им версия и не мога да ги постна тук.
https://www.zeazoo.com/shop/55--

Видях ги, мерси! Peace Не изглеждат зле.

# 256
Да, имат ботушки, доста интересни като модели. Например тези - https://www.zeazoo.com/shop/-/710-boots-501-39-53.html
Пак ми се струват много тънки като подметка, но да кажем, че много няма да щъкат из сняг децата.
Проблемът ми е, че към момента не мога да реша какво да взема, не е още за боти и ботуши.

# 257
Момичета,
Мислите ли, че 10 месеца и една седмица е подходяща възраст за въвеждане на кисело мляко?
Ако да, вие какво давате- марка и процент масленост?
Благодаря предварително. Simple Smile

# 258
Подходяща възраст е. За бебета и малки деца, задължително киселото мляко трябва да е пълномаслено, най-добре по БДС. Аз лично давам Елби и Зелената ферма.

Моят син сега ходи с подобни на тези обувки. Но, ако времето стане дъждовно и край, трябва да се сменят. Иначе брат му имаше такива, но кожени, струват ми се подходящи за момента - хем отворени, хем стават и за студено време и леко влажно.

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 11:06 от Анонимен

# 259
Лейди, благодаря!
Елбито и приятели ми я препоръчаха, ще я взема (аз КМ не ям и идея си нямах кое е добро).
Иначе за маслеността питах, защото някъде бях чула, че на пълномаслените добавяли сметана, за да изглеждат гъсти, та пак изпаднах в размисли.

# 260
То няма как да сме сигурни и нищо, но все пак. Елби уж са държавна фирма, държат правата над българските млечно-кисели бактерии и начина на производство на нашенското кисело мляко. Та, затова купувам продуктите им, с надежда поне те да спазват технологията. Но, са и вкусни де.

# 261
Аз освен Ел Би Булкарикум харесвам и БДС на Маджаров. Даже като вкус на мен лично Маджаров по ми харесва. Мисля, че ако все още има някакви свестни съставки било в млека, било в меса, то те са в продуктите по БДС.

# 262
Момичета, бебка (6 м. и половина) от няколко часа е много кисела, плаче, не иска да спи и биберона плюе, смуче си постоянно долната устна. Сутринта си беше добре, а на обед едва я нахраних... Дали са зъбите? Погледнах й венеца, не видях нещо по-различно от обикновено, няма нещо избило.

# 263
  • София
Понки ги купиха Капчица, вече се произвеждат под това наименование.

За месото: взимам кухня, имат безмесни дни, но моята (1 г. и 2 м) яде само ако има месо, така че давам всеки ден, с много малко изключения

# 264
Момичета, бебка (6 м. и половина) от няколко часа е много кисела, плаче, не иска да спи и биберона плюе, смуче си постоянно долната устна. Сутринта си беше добре, а на обед едва я нахраних... Дали са зъбите? Погледнах й венеца, не видях нещо по-различно от обикновено, няма нещо избило.

Най-добре изчакай до утре и ако продължава да отказва мляко я заведи на лекар.

# 265
  • София
И аз съм на тема КМ. Дайте идеи за въвеждането му. Не искам да давам да пие КМ от шише като заместител на кърма или АМ. С какво да го съчетая?

# 266
Аз го въведох чисто КМ, добре се прие. Вариант е да пробваш с каша, която вече яде детето или плод. Може и хлебни изделия или застройка на супа. За друго сякаш не се сещам.

# 267
  • София
Мисля си за закуска да сложа някакъв плод или към кашата (от твоите предложения). Казаха ми и с бисквити, но не се сещам за някакви читави бисквити на пазара.

# 268
В ДМ има бисквити от спелта, не са лоши, цената е поносима (3 лева и нещо), но ми се върти, че са за след годинката. Може би, защото са твърдички, та може да погледнеш състава, дали те устройва. Иначе Органикс са хубави бисквити, но тук ги продават на такава цена, че аз лично съм купувала.

# 269
  • София
В ДМ има бисквити от спелта, не са лоши, цената е поносима (3 лева и нещо), но ми се върти, че са за след годинката. Може би, защото са твърдички, та може да погледнеш състава, дали те устройва. Иначе Органикс са хубави бисквити, но тук ги продават на такава цена, че аз лично съм купувала.
Мерси, ще погледна тези на ДМ и Органикс. Сега се сетих, че имам един малък пакет на Holle от спелта. Мисля, че ще свършат работа, ако ги натроша с блендер или ръчно. Той не е много по бисквитите и избягвам да купувам.

Общи условия

Активация на акаунт