DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Ще има пореден опит на Ферит да говори с Назлъ вечерта.
последен  Peace ако тя не пожелае да говорят открито той ще затвори този тефтер .

# 346
Браво на Асуманчето хвана Демет вече за вратлето .Сега ще и смуче кръвчицата .Сега Демет ще види кон боб ядели  newsm44 newsm44 newsm44

# 347
  • Плевен / София
Асуманче и тя чу каквото трябваше

# 348
Да драсна няколко едно благодаря на тези от вас, които вмъквате по малко превод на живо, златни сте...

# 349
Назлъ галиба си помисли ,че алкохол и предлага Ферит. Laughing

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 21:58 от лава

# 350
  • Плевен / София
я виж какви скрити заложби имал Ферит бей... гладен няма да остане....готов е и за барман...JoyJoyJoy

# 351
момичета ако ви се ходи на бар  да пробваме новия барман аз съм от първите  има ли желаещи Hug

# 352
Е все пак Ферит си е организирал среща с Алия Hug  Така ми харесва да не се предава хубавите нещо стават бавно. Hug

# 353
  • София
последен  Peace ако тя не пожелае да говорят открито той ще затвори този тефтер .

Много важно уточнение. Пропуснала съм го. Peace

# 354
Назлъ - докато намери изход ще бяга.

Дениз имал изненада довечера ще разберат каква.
Назлъ не можела да се присъедини ,защото имала урок по японски . И тя се затъжила за Булут ,но заради курса няма да иде в дома му.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 21:51 от лава

# 355
Някой разбра ли защо Булут ще бъде при Ферит?

# 356
Аз като стоя и си мисля, че Ферит ще се опита да говори с нея, тя пак ще се прави на шматка, и накрая няма да издържи и на финала на епизода Назлъ ще даде листчето, с което признава тайната...  newsm78

# 357

Много важно уточнение. Пропуснала съм го. Peace

Мишенце  Hug радвам се,че отново пишем в една тема.  

Някой разбра ли защо Булут ще бъде при Ферит?

Демет каза,че ще се местят  тази вечер в зимната къща и затова ще оставят Булут при него

# 358
  • Плевен / София
ще ни късат нервите....това е ясно.....но Ферит, ако не си разиграе картите правилно язък му на усета за печалба...

# 359
ще ни късат нервите....това е ясно.....но Ферит, ако не си разиграе картите правилно язък му на усета за печалба...

+1  newsm10

Досега малко муден с действията си.Сам ще си е виновен ако изпусне Назлъ. ooooh! Позабавени са му реакцийте . Naughty Май пеперудките трябва по-бързичко да му запърхат ,че Дениз как се е наточил няма да има догонване пък нашето момиче мислейки си за вината и сама ще си дооплете  конците на възел та хептем на никъде. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт