DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 005
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
На мен пък ми хареса серията.
А с театралния "спектакъл" се забавлявах много, направо си умрях от смях. Особено когато Фатош каза на момичето: "Спи, мила, спи, има още време до края. Joy
Според мен съвсем естествено Назлъ бяга от любовта с Ферит - не й е чиста съвестта, как да продължи и да отговори на неговата настоятелност, като знае какви ги забъркаха със сестра й. Ферит пък, чисто по мъжки, като му бягат, почва да гони, чак домати затваря. (Какво не прави лйбовта и амбицията!) Но наистина Назлъ прави грешка като толкова се е вглъбила в своите си проблеми, че не забелязва любовта на Дениз и го смята за приятел. А ако той се поддаде на отровното внушение на Хакан, язък му за добрия образ досега. Ще бъде жалко, защото е най-чистият и симпатичен герой  до тук.
Интересно ми стана защо русата джадъ не се радва на бебето си. След като може сда спи с Хакан, защо да не може да му роди дете?
Гледачката Мелис защо се пусна на Хакан според вас - от чист интерес или защото и тя плете някакви кошници?

# 121
Според мен целта на Демет е да вземе Булут, който предпочита да върви в пакет с вуйчо си. А Демет точно това иска- старата любов. Хакан ѝ е маша. Затова не иска дете от Хакан. А за Мелиса не знам, може би като Асуман е търсачка на богатство.

# 122
  • при най-добрият мъж...
И аз мисля,че едно бебе само ще попречи на плановете на Демет да си върне Ферит.Въпреки,че и да го заплаши с пистолет,той няма да се върне при нея.Детегледачката май реши бързо да се издигне в обществото и да замести Демет ханъм,ама удари на камък.....или поне засега.

# 123
И аз мисля,че едно бебе само ще попречи на плановете на Демет да си върне Ферит.Въпреки,че и да го заплаши с пистолет,той няма да се върне при нея.Детегледачката май реши бързо да се издигне в обществото и да замести Демет ханъм,ама удари на камък.....или поне засега.

Точно заради това, че пет пари не дава Ферит за нея и е невъзможно тя да не вижда това, се чудя на какво се надява, че чак пък да не иска бебе. Сигурно щото ще роди от Ферит, нали..

# 124
  • при най-добрият мъж...
Болен мозък,ще се надява до последно Twisted Evil

# 125
  • Плевен / София
На мен пък ми хареса серията.
А с театралния "спектакъл" се забавлявах много, направо си умрях от смях. Особено когато Фатош каза на момичето: "Спи, мила, спи, има още време до края. Joy
Според мен съвсем естествено Назлъ бяга от любовта с Ферит - не й е чиста съвестта, как да продължи и да отговори на неговата настоятелност, като знае какви ги забъркаха със сестра й. Ферит пък, чисто по мъжки, като му бягат, почва да гони, чак домати затваря. (Какво не прави лйбовта и амбицията!) Но наистина Назлъ прави грешка като толкова се е вглъбила в своите си проблеми, че не забелязва любовта на Дениз и го смята за приятел. А ако той се поддаде на отровното внушение на Хакан, язък му за добрия образ досега. Ще бъде жалко, защото е най-чистият и симпатичен герой  до тук.
Интересно ми стана защо русата джадъ не се радва на бебето си. След като може сда спи с Хакан, защо да не може да му роди дете?
Гледачката Мелис защо се пусна на Хакан според вас - от чист интерес или защото и тя плете някакви кошници?
+1
Здравейте момичета
Светле,Hug тя може да спи с Хакан, но това не означава, че иска да роди дете от него.....детето е отговорност, а тя и Булут не иска да гледа истински....просто го използва , за да си отмъсти на Ферит за миналото...
Лошо е, че Назлъ излъга, че вечерта си е била в къщи...сега Асуман може да я шантажира....

# 126
Лошо е, Гости, да. Лъжата винаги ти излиза през носа, забелязала съм. Обаче беше хваната натясно - нямаше как да признае, че е била с Ферит, нали щеше да потвърди снимките по този начин. Между другото, Назлъ страхотно го изигра този момент на колебание и двоумение. За мен актрисата добре се справя с ролята, не ми е инфантилна.  Фатош ми е малко повече гримасничеща на моменти, но то това е и до подвижност на лицето, някои хора просто си имат такъв маниер.

Джан Яман ми харесва много. Заради него гледам паралелно и Любов на инат и не съм съгласна с изразено тук мнение, че играел еднакво. Напротив - много различен е в другата роля. Тук е обран, резервиран и стегнат, като дълбока вода е - на повърхността спокойно  и равно, но какво бушува в подмолите, не се знае, само се досещаш. А там е действащ вулкан от чувства и действия, непрекъснато изригва по нещо, с различна сила, не задържа нищо в себе си.

# 127
  • Плевен / София
Лошо е, Гости, да. Лъжата винаги ти излиза през носа, забелязала съм. Обаче беше хваната натясно - нямаше как да признае, че е била с Ферит, нали щеше да потвърди снимките по този начин. Между другото, Назлъ страхотно го изигра този момент на колебание и двоумение. За мен актрисата добре се справя с ролята, не ми е инфантилна.  Фатош ми е малко повече гримасничеща на моменти, но то това е и до подвижност на лицето, някои хора просто си имат такъв маниер.

Джан Яман ми харесва много. Заради него гледам паралелно и Любов на инат и не съм съгласна с изразено тук мнение, че играел еднакво. Напротив - много различен е в другата роля. Тук е обран, резервиран и стегнат, като дълбока вода е - на повърхността спокойно  и равно, но какво бушува в подмолите, не се знае, само се досещаш. А там е действащ вулкан от чувства и действия, непрекъснато изригва по нещо, с различна сила, не задържа нищо в себе си.
Джан Яман го гледам за първи път и аз го възприемам по този начин.....а нали казват, че тихите води са най дълбоки...не ми се мисли как ще изригне, когато разбере за Асуман....дано любовта помогне....сега ще ме накараш и аз да изгледам другият му сериал... Joy

# 128
  • София
И аз за първи път гледам Джан Яман и много ми допада играта му. Изключително добре пресъздава чувствата и емоциите на героя си.
Харесва ми и това, че явно с Йозге дават всичко от себе си, за да потръгне този проект.
Целувката няма изобщо да я коментирам. Много рядко може да се види подобна сцена в сериал на комшиите.

.......
Точно заради това, че пет пари не дава Ферит за нея и е невъзможно тя да не вижда това, се чудя на какво се надява, че чак пък да не иска бебе. Сигурно щото ще роди от Ферит, нали..
Точно такива надежди таи Демет. На мен ми е интересна причината за раздялата. От думите на Ф. оставам с впечатление, че е изневяра от страна на Д. или лъжа, което пък косвено ни води към Назль, която също го излъга т.е. тук ще има паралел- на едната не е простил, а на другата?

# 129
Здравейте, реших и аз да се включа в темата, дано нямате против. Досега ви четох инкогнито и забелязах, че много хубаво обсъждане става. Grinning Относно миналото на Ферит с Демет и на мен не ми стана много ясно. Доколкото разбрах, тя май е била твърде настоятелна за брака, което му е напомнило на майка му (омъжена за баща му само заради пари) и той отменя сватбата. После пък Демет се омъжва за Хакан и Ферит още повече се огорчава, защото го приема като нож в гърба.  Thinking Не знам, ако някой има друго предположение ще ми бъде интересно да го прочета, че ми е много мъгляво...

# 130
  • София
Не знам, дали това е причината, защото на практика се е стигнало до годеж, а обикновено след годеж следва сватба и при комшиите няма годежи с години, ако не се лъжа т.е. за да си разменят пръстени, значи и той е бил наясно с идеята за предстояща сватба, но това са си някакви мои разсъждения.

# 131
  • Плевен / София
Не знам, дали това е причината, защото на практика се е стигнало до годеж, а обикновено след годеж следва сватба и при комшиите няма годежи с години, ако не се лъжа т.е. за да си разменят пръстени, значи и той е бил наясно с идеята за предстояща сватба, но това са си някакви мои разсъждения.
така е, но от разговорите между двамата аз останах с впечатление, че Демет е била вятърничава.....несериозна......и може би годежа е бил по нейно настояване.... Rolling Eyes

# 132
Някой може ли да поясни, аджаба, Хакан какъв е в цялата семейна връзка, че аз и това много го обърках. Демет е сестра на Дениз, който е брат на съпруга на сестрата на Ферит, това ясно. Но защо когато двамата (Хакан и Демет) се женят и откриват собствена фирма с парите на Демет, настъпва такъв хаос? Хакан какъв се пада изобщо?

# 133
  • Плевен / София
Някой може ли да поясни, аджаба, Хакан какъв е в цялата семейна връзка, че аз и това много го обърках. Демет е сестра на Дениз, който е брат на съпруга на сестрата на Ферит, това ясно. Но защо когато двамата (Хакан и Демет) се женят и откриват собствена фирма с парите на Демет, настъпва такъв хаос? Хакан какъв се пада изобщо?
Хакан е изгонен от фирмата на Ферит, в която съдружник е семейството на Демет....баща и я лишава от наследство, когато се жени от Хакан....Според мен тя се жени за него, за да "натрие" носа на Ферит, когато той отказва да се жени....но са и излезли криви сметките, защото на него не му пука за нея...извинявам се за израза, но поне е точен...

# 134
Привет, девойки!  Hug

Най-накрая изгледах серията! Доста ми хареса. Нямаше ефектни моменти, но пък имаше много интересни моменти. Ферит бей и посещението му в дома на Назлъ беше много хубав момент. Разбра, че тя бяга след целувката и фино я преследва. Че и доматени консерви затваря.

Разбирам и Назлъ и бягането ѝ в момента не ми е прекалено. Притеснението от лъжата не ѝ оставя място в сърцето да се наслади на случилата се целувка. Готова е да каже на Ферит, само че той винаги ѝ казва колко е честна и искрена точно в такъв момент и тя се чувства неловко да му каже, че всъщност го е лъгала. Освен това в ума ѝ винаги има желание да прикрие Асуман и да ѝ даде шанс да стане добра. Относно Асуман Назлъ е много наивна.

Много ми харесва Джан Яман. Много хубаво отиграва всички моменти, много сдържан, а всъщност излъчва вулкан от емоции.

Много ме е яд, че Хакан е убиец, защото героят му ми харесва много в определени моменти. А актьорът е брилянтен (както вече коментира Тинчето  Hug)!

След като се разделят Ферит и Демет, Демет се жени за Хакан. Семейството ѝ не одобрява този брак. Бащата на Демет разделя богатството, доколкото разбирам, и дава на Демет нейната част, с която Хакан и тя основават своя фирма. Много години семейството на Демет не се вижда с нея, но след смъртта на брат ѝ тя отново се завърна и то със замах.

Явно всички тези години е чакала удобен момент да се завърне и да си върне Ферит. Затова не е доволна, че е бременна. А според мен Хакан я обича истински и не се е оженил за нея само за парите. Това пролича от разговора на Хакан и Дениз в ресторанта. От този разговор мисля, че става ясно, че той иска да отмъсти на Ферит точно защото счита, че дори и сега Демет мисли за него. Иска да унижи Ферит и да покаже, че е по-силен от него.

Според мен целта на Демет е да вземе Булут, който предпочита да върви в пакет с вуйчо си. А Демет точно това иска- старата любов. Хакан ѝ е маша. Затова не иска дете от Хакан.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт