А с театралния "спектакъл" се забавлявах много, направо си умрях от смях. Особено когато Фатош каза на момичето: "Спи, мила, спи, има още време до края.

Според мен съвсем естествено Назлъ бяга от любовта с Ферит - не й е чиста съвестта, как да продължи и да отговори на неговата настоятелност, като знае какви ги забъркаха със сестра й. Ферит пък, чисто по мъжки, като му бягат, почва да гони, чак домати затваря. (Какво не прави лйбовта и амбицията!) Но наистина Назлъ прави грешка като толкова се е вглъбила в своите си проблеми, че не забелязва любовта на Дениз и го смята за приятел. А ако той се поддаде на отровното внушение на Хакан, язък му за добрия образ досега. Ще бъде жалко, защото е най-чистият и симпатичен герой до тук.
Интересно ми стана защо русата джадъ не се радва на бебето си. След като може сда спи с Хакан, защо да не може да му роди дете?
Гледачката Мелис защо се пусна на Хакан според вас - от чист интерес или защото и тя плете някакви кошници?
тя може да спи с Хакан, но това не означава, че иска да роди дете от него.....детето е отговорност, а тя и Булут не иска да гледа истински....просто го използва , за да си отмъсти на Ферит за миналото...
Относно миналото на Ферит с Демет и на мен не ми стана много ясно. Доколкото разбрах, тя май е била твърде настоятелна за брака, което му е напомнило на майка му (омъжена за баща му само заради пари) и той отменя сватбата. После пък Демет се омъжва за Хакан и Ферит още повече се огорчава, защото го приема като нож в гърба.
Не знам, ако някой има друго предположение ще ми бъде интересно да го прочета, че ми е много мъгляво...