Иначе чета и из други места доста негативни отзиви за играта на Йозге, на мен лично ми допада. Намирам доста прилики в поведението на Ойку (сезонът на черешите) и Назлъ, макар че Назлъ е малко по-зряла, защото е сама в голям град и има сестра, за която да се грижи. Приликите може да се дължат и на самия стил на изпълнение на Йозге, нали всеки актьор си имал специфичен маниер. На мен Назлъ ми харесва като персонаж - пълна противоположност на Ферит, екстроверт, малко цапната в устата, без житейски опит (досега не са разкрили да е имало някакви сътресения в живота й преди, които да накарат да гледа на него с мрачни очи). Ако с Ферит тръгнат заедно и започне да го придружава в богаташкия му живот, биха настъпили доста комични ситуации (като с разлятото вино върху японците
).
Гости, мерси!

Обличат я доста странно и префърцунено, но й пасва. След като реагира така на теста за бременност, определено не е желана. Мисля си, че ще иска да направи аборт, но Хакан, ако разбере, лошо й си пише. Според мен, той я обича, затова и търси постоянно сравнение и отмъщение с Ферит бей. А тя него просто го е използвала, за да 'натрие' носовете на фамилията и Ферит.