DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 017
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Мише, да, сгодили са се. Благодаря! Били са близко до сватба, но не са стигнали до нея.

# 166
  • София
Серкан Чайоолу май се казва любимият  на Йозге.

Има респект и според мен. Тя мисли, че не му е равна и макар че го харесва, според мен не смее да мечтае за него. Преди целувката. След нея със сигурнос ще си мечтае. Поне това, ако не нещо повече.
Освен, че не му е равна, според мен тя вижда в него идеала за мъж, който е недостижим- богат, красив, с принципи, затворен, серт по характер, обсебен от мания за ред и дисциплина .... все неща, които я плашат.

Някъде попаднах на снимка на Джан с половинката му в живота. Бяха в къщата на Ф. бей и са се снимали до басейна т.е. и за неговата половинка се отнася същото, но пък предполагам, че те са наясно с професията на партньорите си в живота. Вероятно и те са от гилдията.

# 167
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами да, артисти са им половинките и на двамата.

# 168
  • София
Ами да, артисти са им половинките и на двамата.
Ясно. Харесва ми това, че явно са професионалисти. Трябва да изиграят целувка, изиграват я на макс и то независимо от половинки, третинки и т.н.

# 169
  • София
Извинявам се за поредните постове.

Актрисата, която играе Алия, е пуснала тази снимка. Според рускините е сет в къщата на Ф. бей и всички са там. Назлъ май е облечена с дрехите от фрага.

Скрит текст:

# 170
  • Варна
Има доста неща качени и на официалните сайтовете на филма, но нищо не се разбира.
На мен ми стана много интересна тази снимка на Джан с баща му - сега стана ясно от къде е красотата : )

Скрит текст:

# 171
  • София
Да, имат прилика баща и син. Peace

Сега погледнах, че има качени снимки зад кадър. Рускините предполагат, че става дума за парти, което Ферит организира за Булут, но какъв е поводът, не се знае. Аз тайничко се надявам поводът да е съдебно решеие в полза на Ф., но ми се струва рано за такова развитие.

# 172
Завити с одеала. И там нощите вече захладнели.

# 173
Добро утро!  Hug

Ехе, хубав татко, хубав син!

Аз си мисля, че Ферит и сие може да научат за някои от мръсните дела на Хакан и да използват това, за да оспорят попечителството. И тогава да се наложи Ферит бей да осигури семейна среда за Булут и вече ще видим сценаристите фиктивен брак ли ще му предпишат, истински ли, или ще тръгнат в друга посока. Искам Булут да се върне у дома и да не е той вече основната ос на сюжета, както е в момента.

Хубав ден!  Hug

# 174
  • Плевен / София
Скрит текст:
Не знам, дали това е причината, защото на практика се е стигнало до годеж, а обикновено след годеж следва сватба и при комшиите няма годежи с години, ако не се лъжа т.е. за да си разменят пръстени, значи и той е бил наясно с идеята за предстояща сватба, но това са си някакви мои разсъждения.
така е, но от разговорите между двамата аз останах с впечатление, че Демет е била вятърничава.....несериозна......и може би годежа е бил по нейно настояване.... Rolling Eyes
Възможно е. Аз по-скоро си вадя изводи от това, което ѝ каза вечерта в градината преди целувката, че жената те омайва, завладява сърцето ти и после те лъже, а след това в дома на родителите на Булут ѝ каза, че е мислил, че е бил влюбен, но всъщност не е било така. Не знам защо, но тези думи аз ги отнасям към Демет, макар че тя не е била единствената жена в живота му.

И аз съм настроена по-скоро за (уж) фиктивен брак отколкото за тайна връзка.

Фраг чакаме чак в неделя, нали?
Здравейте момичета
комшиите не толерират тайните връзки Joy...виж фиктивният брак е друго нещо.... Wink
Относно бременността на Демет....сигурно ще си спретне "спонтанен" аборт....

# 175
а какво казва сърцето - ла море ала море пасион де ла пасион  Joy

# 176
Здравейте, не знаех, че комшиите не толерират тайните връзки. Но за фиктивен брак мисля, че трябва много яко да извъртят сценария, за да стане. Първо - Ферит е ужасно хладнокръвен и внимателен в постъпките си, това ще е страхотно пренебрегване на собствения му характер макар и в името на Булут. Второ - Демет пък това надали въобще ще го допусне да се случи и трето - Назлъ от едната целувка в градината бяга като мишка от котка, ако стане дума за брак сигурно ще помоли НАСА да я изпратят на луната. Joy Това си разсъждавам аз, ама знае ли човек какво ще измислят.

# 177
  • Плевен / София
Здравейте, не знаех, че комшиите не толерират тайните връзки. Но за фиктивен брак мисля, че трябва много яко да извъртят сценария, за да стане. Първо - Ферит е ужасно хладнокръвен и внимателен в постъпките си, това ще е страхотно пренебрегване на собствения му характер макар и в името на Булут. Второ - Демет пък това надали въобще ще го допусне да се случи и трето - Назлъ от едната целувка в градината бяга като мишка от котка, ако стане дума за брак сигурно ще помоли НАСА да я изпратят на луната. Joy Това си разсъждавам аз, ама знае ли човек какво ще измислят.
мисля, че заради религията....ще са съгласни на брак по сметка, но не и да въртят "тайна" любов....
Ако, Ферит се убеди, че Назлъ има чувства към него, но я е страх...."фиктивния" брак е точно начина да я "хване"....
Демет не "пее в хора" на Ферит...мен по ме  притеснява реакцията на Дениз... Thinking

# 178
Дениз го виждам като бомба със закъснител, дори повече от Ферит. Сценаристите така са го създали май - добросърдечен, но лесно раним и макар да не прикрива така хладно емоциите си като Ферит аби, трупа, трупа вътре в себе си и ми се струва, че като избухне ще направи бая глупости. Ферит бей поне веднага действа като се ядоса...

# 179
  • при най-добрият мъж...
И аз очаквам избухване от Дениз,даже ми се струва,че може да е злобен когато се почуства отхвърлен.
А представяте ли си,предложението за фиктивен брак да дойде от Назлъ?Осъзнавайки,че в дъното на тая беда е сестра и и тя като съучастник,може пък да реши да предложи брак на Ферит,само за да си приберат Булут.

Общи условия

Активация на акаунт