DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 096
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • при най-добрият мъж...
Гюнайдън,къзлар!
Вярно е,че Назлъ изтърва момента за истината.Колкото повече време минава,толкова по-трудно става.А другата страна ще е още по-наранена.Само да видим кога са решили сценаристите да се разкрие истината.
Искам да видя сега Назлъ да ревнува и да гони Ферит,че той в чудо се видя с нея,момчето Heart Eyes

# 496
  • Плевен / София
Здравейте момичета
снощи не можах да догледам серията, но ви изчетох и ми стана ясно, че нещата не са розови.....е ще трупаме серии ядосвайки се....но се надявам накрая сдобряването и любовта да е сладка...

# 497
Здравейте момичета  Hug серийката от снощи още ни държи . Hug Доволна съм от изминалата серия  Hug
Браво на мамашите  кога успяха с превода  bouquet

https://vk.com/feed?z=video-83475167_456240538%2F0e0d45aac1b2d41 … t_-101119462_3757

И фрага със субки  Hug
https://vk.com/feed?z=video-146912950_456239513%2Ff2c06094b2a54d … _-146912950_66798

Лек и спорен ден !

# 498
  • По света и в нас.
Мене ме държи още от снощи,но сега ще ходя да изгледам цялата серия ,че снощи изпуснах началото.

# 499
Здравейте, момичета!
Още не съм изгледала серията с превод, но благодарение на вас и рускините снощи разбрах 50%. Не, че беше лоша, но много ми се искаше с нещо да ме изненадат сценаристите. Това с договора, дето трябва да му плащаш неустойки вече сме го гледали, както и започването на работа при пряката конкуренция за любовта. И тази лъжа още дъъъъълго няма да бъде разкрита. Може и да ви издразня, но няма как да не правя аналогия с Ашка. Мен още не са ме изгубили като зрител, но дано турския зрител продължава да гледа, че на него дължим рейтинга, съответно и продължаването на сериала.

# 500
  • На зелено
Привет и от мен!

Никакви признания, само разтопяване на ледовете, нали трябва да има серии. И Сезонът на черешите започна като летен, но вече е 120 +. Отначало си мислех, че сериалът се развива бавно или по-скоро на мен така ми се струва, защото го излъчват веднъж седмично. Но после, сравнявайки го с други, ми се струва, че не успяват сценаристите да акцентират върху силните моменти или такива въобще липсват. Целувка в края на серията, Алия в заведението-пак, бележката от Назлъ-пак. Сори, но това е толкова изтъркано и го използваха в ежедневно излъчваните сериали. Ако не се вземат в ръце, просто ще отпаднат от програмата. Вчера имаше достатъчно силни моменти от Алия, Дениз и Демет, но защо не направиха нищо с ГГ? По една дума си размениха след приказката и край. Назлъ я обличат като 15 год. хлапачка. Пискюли-ок, от дълго време са модни, но останалата част от облеклото? С тях пасва на Денис, но не и на Ферит. Но двамата ГГ пресъздават химия на екрана, което ми харесва.

А това с неустойката, не съм гледала сериалът ашка, но и в "Назови ме по име" има подобен похват.

# 501
Здравейте, видяхте ли вече поредния сценарий на рускините? Според тях Дениз щял да настоява да плати неустойката дори Назлъ да не била съгласна, за да се покаже на герой в нейните очи. Ферит бей щял да побеснее и да му писне съвсем и щял да отвлече Назлъ на яхтата си, къде да я принуди да говори. Това, разбира се, ако снимките с яхтата въобще са от 10 епизод.

# 502
  • София
Много идентични сцени има в различни сериали, въпросът е как ще се изиграят и заснемат т.е. как ще се покажат на драгия зрител. На този етап ми харесва спойката м/у Джан и Йозге. Не мога да кажа химия още, но определено им се получават добре сцените.

Аз лично гледам на първо време да не ги сравнявам с други двойки, особено с тази на АШК-а, защото съм пристрастна. Бих им дала възможност да се опознаят и да заиграят наистина на макс. Ясно е, че колкото повече серии навъртиш с един екранен партньор, толкова по-комфортно се чувстваш в общите сцени. По същата причина не гледам старите им проекти, за да не сравнявам играта им в такъв начален етап.

Едва ли това на яхтата ще е отвличане, защото и Енгин имаше снимки от сет-а. Явно ще е някакво събиране.

# 503
Здравейте! Hug

Много интересни неща сте публикували! А пък потенциала ви за СЦ няма да го коментирам - страхотни сте просто, наистина СЦ трябва да хвърлят по едно око на темата и да взимат идеи от вас. Grinning

Изгледах епизода и идвам с бърз коментар.
Постъпката на Айля да признае чувствата си пред всички я разбирам, но донякъде. Тя е влюбена, а влюбеният до последно се надява. От друга страна, Дениз я отряза многократно, не знам защо сега очакваше да получи друг отговор.
Но поне видяхме един по-различен Дениз. Това негово лице изобщо не ми харесва. Изглежда ми, че на всяка цена е готов да се бори за любовта на Назлъ. А като прибавим, че лесно може да се поддаде на влиянието на Хакан.. особено сега, след като Хакан съдейства за "освобождаването" му. Дениз ще се чувства задължен пред него.. ooooh!
Споделям мнението ви, че обърнаха по-малко внимание на ГГ в този епизод. Малко ми омръзна от Дениз и неговите драми. Stop
Хареса ми сцената с приказката. Kissing Heart Малкият има ли смисъл изобщо да го коментирам - истинско слънчице, няма такъв бонбон. Heart Eyes
Асуман ще се окаже по-опасна и от Демет. Само дано в опита си да оправи нещата, да не забърка още по-голяма каша. Аз обаче си мисля, че Хакан ще научи по някакъв начин за аборта. newsm78
Голям смях с Фатош и Тарък hahaha А снимките са просто един път hahaha

Относно новия фрагман:
Само на мен ли ми се стори, че Назлъ този път не е с два, а с един пискюл? hahaha
Може ли да ми припомните как беше в Любов под наем? Нещо частта с парите там ми се губи. Помня само 15-дневния срок предизвестие. Thinking

# 504
# 505
 Joy Joy JoyОоохх , и Булут си е харесал Назлъ за невеста , горкичкият и той трябва да чака ред..... Joy Joy Joy

# 506
# 507
Joy Joy JoyОоохх , и Булут си е харесал Назлъ за невеста , горкичкият и той трябва да чака ред..... Joy Joy Joy
Аз директно него бих взела. Сладур е и има най-малко проблеми на гърба си - мъж идеал JoyJoyJoy

# 508
  • Плевен / София
Благодаря за превода...Flowers Hibiscus
След първото гледане на руски на снощната серия...мога да кажа, че навалицата около Назлъ се увеличава....и Булут се нареди на опашката за женене....Joy
Дениз обяви война за спечелването любовта на Назлъ...не знам как подслуша с тези слушалки разговора на Фатош и Асуман, но му се чудя на увереността, че щом страницата с Ферит е затворена....неговата страница с Назлъ ще се отвори.....в крайна сметка тя може да е влюбена в трети човек...кой знае нали...Алия постъпи глупаво обявявайки пред всички, че обича Дениз...сега вече тя  го настрои  против себе си и не вярвам някога Дениз да се върне при нея....ако Дениз повярва на Хакан...халал да му е роднинството и приятелството с него....означава, че не заслужава Ферит да е до него...Аз бих искала Назлъ да се отдалечи и от Дениз...да не работи в бара, а да започне на ново място....после винаги могат да я упрекнат, че е постигнала успех с протекции...

# 509
Здравейте момичета .Страхотни коментари,дори да не си гледала серията ти става ясно всичко,много сте изчерпателни.Ядосвам се на Назлъ защото бяга като дявол от тамян и не приеме и не реагира на  нещата като зрял човек  а като пубертет на 14/15 години,но от друга страна тя каза че е имала само една любов като малка така че сега всичко е каша /влюбване истинско ,лъжа,тайни/.Това да си смени началниците от Ферит да отиде при Дениз/ако той плати/ сме го виждали при Ашката.От друга страна си мисля че тя е съвсем наясно или поне и просветва че Дениз не я гледа като приятелка а иска нещо повече,въпроса е да му каже честно и почтено че не изпитва никакви  други чувства към него.Тъкмо се зарадвах че малкият бонбон сви е при вуйчото а те ще го взимат при всеки/Ферит и Дениз/.Дениз може да използва и Булут за да е по близо до Назлъ.Асуманчето не ми се вярва да се промени ами дано да започне да играе за кака си .Лек ден момичета

Общи условия

Активация на акаунт