DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 062
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз също я мислех за 21-22гг до 25г., но да речем, че това е пропуск на СЦ. 29г. е много за такова държание. Въпреки всичко се надявам проектът да е успешен и да се задържи на екран поне 1 пълен сезон. Peace

# 601
Чета, чета и поглеждам, дали не съм сбъркала темата за друг сериал.  33uu Какви легла, бременности и чудеса???!!!! Joy
И аз 😂😂😂
+1
Не не си сбъркала темата просто не следиш ще кажа АЗ..нали след фрага с целувката имаше едно видео с продължение където даваха КАК Назлъ се събужда в леглото на Ф. и бля бля та аз от това видео прецених,че може сц. на надуят сценария за бременост...когато се чудете и подигравате поне си направете ревизия на видията които се коментират-лек ден....Сега аз ви се чудя ма карай нали спор да има и подигравки.....Simple Smile...

# 602
  • София
Аз продължавам да твърдя, че съм в грешната тема. Blush В сериала, който АЗ гледам, на сутринта Назлъ се събуди в градината на Ферит. Не съм видяла в градината да има легло. newsm78

# 603
От официалната страница Dolunay‏ @dolunaystar . Епизод 10 ще се излъчи  на 5 септември /вторник

# 604
  • София
Супер! Ние сме едни от малкото незасегнати от празника при комшиите. Четох из други теми, че няма да има излъчване на нови епизоди на доста сериали.

# 605
дано да се отвори видеото малкият е направо върхът
https://vk.com/video-146912950_456239377

ivona2005   Hug

Песента, която слуша Алихан  Peace

Emrah Karaduman - Cevapsız Çınlama ft. Aleyna Tilki

https://www.youtube.com/watch?v=GcGPedcPsOs

чок ама чок  newsm51 newsm51 newsm51

# 606
Добър и слънчев ден момичета.Моята баба казваше че светът е като дъгата има от всичко по малко,та и ние тук така.По въпроса за годините аз съм на 53 и виждам нещата през моята призма,но това не означава че не приемам и другите мнения .Аз смятам че всеки живот е една вселена и всеки има право на грешка и на прошка.Че всеки си заслужава това което му се случва или ще му се случи.До тук с моите мъдрости LaughingСериялът ще се развие така като са решили сценаристите .На мен ми е много драго да съм в тази група защото има толерантност,търпение и много хумор.Чакам с нетърпение новият епизод.Спокойни  и цветни почивни дни.
А Самбо на теб ти желая един доктор като Джан да ти направи масаж и си готово,ще ти мине температурата,това в кръгът на шегата Бързо оздравяване

# 607
От официалната страница Dolunay‏ @dolunaystar . Епизод 10 ще се излъчи  на 5 септември /вторник

На мен ми хареса много тази актриса значи. Така хубаво си играе лошия образ, че ме грабна някак. Харесват ми сцените с нея.

# 608
А Самбо на теб ти желая един доктор като Джан да ти направи масаж и си готово,ще ти мине температурата,това в кръгът на шегата Бързо оздравяване
Благодаря на всички за пожеланията. Наистина, такъв доктор като Джан няма да откажа, ама по-скоро една Назлъ ми трябва - супичка да ми свари, чай да ми направи, възглавницата да ми намести, че като пораснеш вече сам трябва да го правиш. Мъжо и той един разсеян, такива неща не му идват на акъла...
Пожелавам си утре да ни зарадват с една хубава част от епизода или поне трети фрагман да пуснат, да не ни забравят покрай празника.

# 609
  • София
Дданни, и на мен ми допада актрисата, която играе Демет, също и актьорът, който играе Хакан.

# 610
Цитат
актьорът, който играе Хакан.
Той игра в "Дила" и пак една такава гадничка роля.

# 611
Дданни, и на мен ми допада актрисата, която играе Демет, също и актьорът, който играе Хакан.
Мишенце, и той, и той! Аз в преден пост писах за него.

Като цяло от каста (освен Йозге) всички имат този актьорски талант, който на мен ми допада - някаква естественост, при което сякаш не ти струва никакво усилие да изразиш фини емоции дори и с тялото, още повече с мимиките. При Йозге усещам усилие, игра, а не естественост, но както казах и преди, в такова количество, в което не ме дразни.

Актрисата, която играе Асуман, също е изключително талантлива. Сякаш се е сляла с героинята си и не играе, а самата тя е такава гадничка, амбициозна, хитра.

И Булутчо, един такъв театрален маниер има детенцето и е толкова забавен.

Добро утро, девойки!  Hug

А, сетих се за Тюркю. За нея не съм сигурна още дали ми допада играта ѝ. Героинята ѝ ми стана симпатична, оттам и актрисата, но и при нея усещам някакво усилие сякаш. Но определено с всеки нов епизод задобрява.

# 612
Във вторият фрагман Ферит бей къса договора и казва на Назлъ, че е свободна, че може да напусне , когато иска и да отиде, където иска.Назлъто остана като гръмната, но май не и стана приятно, защото хем я сърби, хем я боли и разбира, че Ферит вече няма намерение да я задържа насила и да се бори за нея .Много хитър ход отстрана на Ферит бей Joy Joy hahaha hahaha.По този начин демонстрира уж безразличието си и лишава от възможността Денис да плати неустойката и да спечели Назлъ.Вай, вай, вай Joy Joy Joy

# 613
# 614
  • при най-добрият мъж...
Аз пък да ви кажа,че много ми харесват басмените шарки.В момента са  адски актуални,пълен е мола с дрешки на цветя.Някак весели и летни са ми.
Но,не мога да не се съглася с момичетата,че ако образа на Назлъ е заложен за 29 годишна мома,значи много са се объркали сценаристите.Много по-трезво трябваше да се държи и да разсъждава героинята.

Общи условия

Активация на акаунт