Звездни компромати - 334 част

• 110 598
  • 774
  •   2
Отговори
# 360
На 13 години с напомпани устни?!
Кой доктор прави такива корекции по деца, Боже...
Та това дете тепърва ще се развива.

# 361
Може да са напомпани със смукалката за помпане Joy

# 362
  • Русе
Преди малко ми попадна някакво изявление на Венета Райкова за поредната ѝ книга. Нещо от сорта как продуцентът на телевизия / наричан от нея Чужденецът/ си викал синоптичката с буклите за секс. На въпросната синоптичка не ѝ пречело да прави секс с продуцента въпреки гаджето си, син на милионер. А такаа..

# 363
Две от три имат това описание.

# 364
Мисля, че синоптичката с буклите не е Никол Станкулова. Mr. Green

# 365
Въх, Лили, ма тоз левент е с по-дълга грива от твоята Simple Smile

Синоптичката с вечните букли е само една. Другите са къдрави.

# 366
"Букли" може де е използвано и за да ни заблуди/обърка. Все пак родителите на Буклата са стабилни полицаи.

# 367
Преди малко ми попадна някакво изявление на Венета Райкова за поредната ѝ книга. Нещо от сорта как продуцентът на телевизия / наричан от нея Чужденецът/ си викал синоптичката с буклите за секс. На въпросната синоптичка не ѝ пречело да прави секс с продуцента въпреки гаджето си, син на милионер. А такаа..

Глупости бих казала аз. Не, че секс не е възможен, но чак с привикване. Продуцентите в телевизията са българи.

# 368
  • Sofia
И като говорим за синоптички - Натали Трифонова от БТВ се е омъжила днес за приятеля си, бившия футболист на Левски Антонио Салас Кинта – Аниете.

# 369
  • До морето
Онзи ден се замислих за "вечните" синоптички. Как пък ни една не издрапа по-нагоре? Банова откак се помня казва времето, отскоро я пращат на разни конференции за глобалното затопляне, та сигурно се чувства по-значима, но като цяло от едно 15 години тъпче на едно място. Николчето и то горкото колкото красиво, дваж по-амбициозно и триж по-некадърно. Бяха и спретнали някаква рубрика по едно време. На един покрив с един коминочистач я бях гледала и тя една сериозна, все едно взима интервю от Ким Чен Ир..... Изненадващо!!!! - но тази рубрика май вече я няма и тя си продължава с времето. Някак си имам чувството, че всички почват с прогнозата като нещо временно, с убеждението, че следващата стъпка е поне водеща на Папараци, пък накрая си остават там.

Сал една Зейнеб стана ко-водеща, но тя пък когато го играеше "синоптичка" имаше толкова потресаващ диалект, че бързо-бързо я свалиха от екран.

# 370
Зейнеб е зле, не знам защо си я къткат. На мен Никол ми харесва, беше ко водеща в „Денсинг старс” и се справяше добре. Тя е доста млада и има време да се развие, ако има желание. Банова ми е толкова скучна и безлична, няма никаква харизма. Тя доколкото помня имаше официална афера с някакъв чичак, шеф от телевизията, още когато беше на гърците.  За Гери нямам наблюдения, че вече почти не гледам ТВ, но май не ми харесва особено.

# 371
Забравила Госпожа Венче кога и нея я привикваха... Тошко Малък беше пропищял от набезите ѝ.

# 372
  • Rock & Roll feeling ...
Жалко,че Ивончето няма грам от красотата и харизмата на майка си. Цялата е на Коко, а сега влиза и в калъфа на кифличките - еднотипен грим,прическа,движения.

# 373
  • София
И като говорим за синоптички - Натали Трифонова от БТВ се е омъжила днес за приятеля си, бившия футболист на Левски Антонио Салас Кинта – Аниете.
преди 6 часа се тагнала от Планет Rolling Eyes
https://www.instagram.com/p/BX-ZWVfBDrq/?taken-by=natalitrifonova

# 374
преди 6 часа се тагнала от Планет Rolling Eyes
https://www.instagram.com/p/BX-ZWVfBDrq/?taken-by=natalitrifonova
А сега де? Кой е по наясно, новинарите или тя?
http://www.burgasnovinite.bg/Nataliya-Trifonova-se-omajva.html

Общи условия

Активация на акаунт