Звездни компромати - 334 част

• 111 289
  • 774
  •   1
Отговори
# 645
  • Вестерос
За 4 месеца щял да играе там със заплата 1 мл. долара или евро ( не помня)

# 646
  • bad@ss
Керала е една малко по-друга Индия  Wink

# 647
За 4 месеца щял да играе там със заплата 1 мл. долара или евро ( не помня)
Хм,а разправяше ,че в Китай не му се ходело,там отивали за пари в края на кариерата си.Та в Индия за какво става въпрос,за извънземна лига ли😁😁😁

# 648
# 649
  • София
Времето е спряло за Рийз.

# 650
Дрехите на Рийз сигурно са от нейния магазин.
Тази жена е уникална, пълна с живот и някак очарователно практична и здраво стъпила на земята.

# 651
  • Вестерос
Draper James нейната марка ли е? Аз мислех, че им е рекламно лице. Има интересни за мен дрехи, по моя вкус Simple Smile

# 652
  • Rock & Roll feeling ...
" Топ коафьора и топ гримьора на звездите "  Цецо Андреев и Ивайло Колев на гости на Венета в 2 поредни седмици :
част 1 видео
част 2видео
Много държели на конфиденциалността, за разлика от Кирчо Чалъков при който постоянно ставали  интриги.  Андреев не можел да работи заедно с Николета и Алисия и поради приятелството му с Алисия и несигурния избор на Николета,спрял да работи с дългокрачка.

# 653
Ш'се разплача 'начи... Tired

# 654
  • Sofia
Керала е една малко по-друга Индия  Wink
В какъв смисъл?
В момента по Travel channel tv дават за филм за Керала...

# 655
  • IT
Тези двамата правят косата и грима на Малкото Пони, нали Scream
Мноооого 'скромни' тея.

# 656
Сега гледах тази Мегз при Венета, ами голям съсел е тази жена ! А и колко неподходящ тоалет беше избрала за гостуването си- деколте, което обема на гърдите й категорично не изпълва ! Ужас !

# 657
Draper James нейната марка ли е? Аз мислех, че им е рекламно лице. Има интересни за мен дрехи, по моя вкус Simple Smile
Името на марката беше комбинация от имената на баба й и дядо й- южняци.
Много харесвам южняшката атмосфера, която създава около себе си.
Може би затова Холивуд я цени толкова високо. Аз изобщо не се впечатлявам от известните личности и общо взето не съм запозната с живота им, но тази жена ми е безкрайно симпатична с поведението си, с излъчването си и с ярката си индивидуалност. Просто не можеш да я сбъркаш.

# 658
  • София
Тук няма снимка без фотошоп.  Wink
Нито е такава фиданка като на първата, нито е такова бухнало кюфте като на втората.

Рийз винаги съм я харесвала. Много стилна, усмихната и витална жена.

Чакам с нетърпение ББ заради Мегз и онова чудо Сузанита.  Mr. Green Някои от другите участници знаят ли се?

# 659
  • На ръба..
Папарашки снимки на Гришата и Никол Ш

Скрит текст:

Вчера попаднах на друга статия, хакнали са телефона на НШ...едни пак такива голи снимки имаше, дето не ми е ясно как точно се кълчиш и се снимаш и дали после аджеба си ги гледаш тези снимки...

Общи условия

Активация на акаунт