И любимата ми фотосесия. 

Снимката беше пусната от един от сетовите работници, мисля че е някаква охрана на Ча, имаше го на няколко снимки все край него
Април 2015 

. Хич не го харесвам физически Арас, обаче е страхотен актьор. И това, което направиха с Чаатай в Ичерде, още дълго ще се помни и говори.
, но го виждам като игрален филм, и то комедия.
Баща и мисля че почина преди 2 години от рак на белия дроб
За Аху не знаех че пее 
Но като визия винаги и там в Аси и в Ичерде ми изглеждаше нечистоплътен и флегматичен. Бенсу имаше някакви проблясъци последните серии в които игра, но иначе не ми е нищо особено като актриса иначе е сладурана и много си отиваха с Ча
Жалко че не развиха тяхната история повече, а я затриха без време и без нужда, накрая никой от героите не се сети за нея, освен баща и във виденията си 
А и по приятелствата личи на чий сет Ча се е чувствал най-добре- в Ичерде и АО, както и в АФК, а както знаем от там са и най скъпите му хора Гинчо и жена му
Повече помня кадрите от галите, красива двойка бяха с Ча 

Много съм любопитна за мъжкия каст
Относно колежката, ще ми е достатъчно да не ме дразни

След Хазал за мен именно тя е тази, която стои най-добре до Ча при все, че в Делибала е нашарен отвсякъде и космясал. Да свеж е, не като изцеден лимон, но аз периодично си го плювам
След като изгледах първия нещо се бях ентусиазирала, не се сещам обаче кое ми въздейства. Но аз за турски филми и сериали със субтитри трудно се навивам, затова навярно и си блея повечко у Ча други по-несъществени индивиди ги превъртам.
Как щеше да му отива на Ча 

, явно са го изрязали или аз така си мисля поне
Баръш скочи, повлече Фюсюн, след тях цамбурнаха и други..... Гостите на тази въпросната снимка ги няма, абе ощетили са зрителите и сега бонус кадър
Къде ще ги набутат толкоз сериали.....

, какъв ще е тоя филм- биографичен ли, че да носи името му

и има доста снимки ...
като гледам тенденциите в турската мода ......почвам да работя за корем .....то тоя гол пъп моя трябва да стане за показване , та и ние да минем през Зорлу Център 
Но да, плитка история... В останалия каст имаше интересни имена- Енгин Алтан и Исмаил Филиз.... А и боксофиса се различава от този на Делибала само с 260 хил. посещения. С тоя Делибал така ни продъниха ушите че си мислех че кой знае какво, а разликата им с първия Чачов филм една никаква
Предвид че от години не се е спрял с 22 годишните 48 килограмови манекенки, и изведнъж 42-3 годишна леко пухкава дама...

и има доста снимки ...
като гледам тенденциите в турската мода ......почвам да работя за корем .....то тоя гол пъп моя трябва да стане за показване , та и ние да минем през Зорлу Център 

Предвид че от години не се е спрял с 22 годишните 48 килограмови манекенки, и изведнъж 42-3 годишна леко пухкава дама...
от юли .....

Тази снимка ми е сред любимите. УБ са го сметнали за ненужен 
тъкмо ще продължим да следим изявите му и да се радваме на успехите му.

Ох не знам.... и този фентъзи сюжет по турски кой знае каква простотия ще е