В Туитър се присетиха как снимаха Бела в ЛА, а Чачи попадна в кадър

След излизането на филма по Нетфликс всички само Ча ще снимат ....ще си мечтае Бела да го доближи

Още от Туба и Умут
Профи и на мен Уилоу ми хареса ....
се разведе с две деца и за нула време се фана със Умут . Нашия да не оди на сватбата на Лабумски с Туба

) но е стегнат и изпънат
Харесва ми 
Не знам тази в какво е играла скоро, но рускините се шегуваха че биг бос ги е подкарал по домовата книга с Бенсу- и двете са играли в римейка на Малки сладки лъжкини и да се готвели останалите кифли
Аз разцъках уики но като прочетох че била мис Турция и бях до там.
Не минавам често от там, но липсва снимката от сета с Баръш Фалай и актьорът който играеше Мерт в Прилива. Липсва и кадър сниман в Рим, Ча облегнат на някаква фасада, както и сниман в гръб някъде по улиците на Сеул... Не съм сигурна дали в профила му я имаше снимката от самолета с Еджела на път за Сеул, но сега я няма

Ходила в Щатите за импланти .

Ще слабее и ще иска да ни изненада
Нищо общо нямат ама нищо! Дано силикона и помогне да повиши таланта си и да оправи пустотата в погледа си....Изобщо не съм против пластичните корекции, но на такава възраст освен да заприлича на някоя друга кифла не виждам защо и е... Все повече пада нивото в АЯ, от години сериалите им не са това което бяха....
дано го съблече , че с Феми се изчакахме .......как се е дегизирал

ще чакам падругите за му преведат двете изречения на летището