явно идеята за този проект все още съществува , но ако играе бореца ......доста , доста ще трябва да се потруди 
репортажа ....

пак го разпознаха .Миличкият се чуди кво да измъца и излъже

първо океана требва преплуваме чооок зор

не тъжи
ето mordekay от Туитър изчисли кога каца.....

А въпросното Чачово изявление, което пресече всички останали догатки си беше истинска изненада
Пък що не и тази долу, и тя е хубава 

Ще тича на воля край океана и няма да бягат тълпи папараци и фенове подире му... Въобще ще си разпуска далеч от любопитни погледи
Да не забравяме че американците като най-затлъстялата нация в света имат страхотни системи за отслабване. Не мисля че преди четири години Хазал беше в САЩ за да ходи на уроци по актьорско майсторство, в родината си има страхотни колеги и учители по актьорско майсторство, някои са и дори приятели.... Само след 40 дена се върна с 13 кг по слаба, а това при нейния ръст и тегло си е като някой с по-средносттатистически габарити да махне поне 20 кг. Това става с яки тренировки с инструктор, диети, че може и лекарства
Оттогава редовно спортува и спазва режим, като човек на който лекари и инструктори здраво са промили мозъка и точно като такава задържа резултата вече 4 години 

Оная кукувица доскорощната му жена му разказа играта 
Няма връщане това тяло- перфектни рамене, пресата, костите на таза са добре очертани, а сега сигурно и с напипване не може да си ги намери
Ех Чачооо
Каквото и да играе, звяр, лош, добър, в родината му нещата винаги се свеждат до красотата.... Нетфликс-метфликс, пак масово турци ще го гледат както и феновете му по света, които са се запознали с него чрез сериалите му....

Ако нямаше отдавна да съм му била шута 
в лице само мустакат не е бил
Не знам кво друго може да си промени по косата ? Бил е с къса коса , дълга , обръснат . Гелосан и зализан като теле Яманко