WIZZ AIR - 27

• 70 163
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Искам да попитам пътувалите с повече опит. Купих билети, но този път се стиснах и не купих места. Пътуваме двама възрастни и две деца. Дали има вероятност да разделят децата от нас? Предишния път ме хвана шубе да не стане така и взех места, но сега при билети от 120 лева не ми се даваха още 48 за места. И пак се притесних да не сложат децата отделно.

# 76
  • София
Въпрос на късмет. Обикновено не делят като Раян всички поголовно, но няма гаранция, че няма да разделят точно вас. Май не помогнах много...Confused

# 77
  • Бургас / UK
Въпрос на късмет. Обикновено не делят като Раян всички поголовно, но няма гаранция, че няма да разделят точно вас. Май не помогнах много...Confused

Ами точно така си е...всичко е късмет.Аз обикновено пътувам сама,но винаги си купувам място,защото искам да седна там където си искам,а не където изкуствения интелект ще реши и после да седна да се кахъря  ooooh!
Вчера на летището в Бургас(Сарафово) си мятам куфара на лентата да го теглят и момичето ме пита дали пътувам сама,аз отговарям"ДА" и тя ме пита дали ми е спешно да пътувам точно тогава и аз казвам "ДА,чака ме още един полет" ,не разбрах защо ме пита ,а и не попитах ,но явно имаше нещо...

# 78

Ами точно така си е...всичко е късмет.Аз обикновено пътувам сама,но винаги си купувам място,защото искам да седна там където си искам,а не където изкуствения интелект ще реши и после да седна да се кахъря  ooooh!
Вчера на летището в Бургас(Сарафово) си мятам куфара на лентата да го теглят и момичето ме пита дали пътувам сама,аз отговарям"ДА" и тя ме пита дали ми е спешно да пътувам точно тогава и аз казвам "ДА,чака ме още един полет" ,не разбрах защо ме пита ,а и не попитах ,но явно имаше нещо...

Явно пак са продали повече билети, отколкото места, с надеждата някой да се откаже и въобще да не се яви...

# 79
Здравейте Simple Smile Много съм невежа в пътуванията със самолет Simple Smile за пръв път ще летя Simple Smile.След онлайн резервация получих това на email-a си  .Бордната карта....Та интересуваме трябва ли да има още нещо към нея или не?Извинявам се за некомпентността си Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 22:18 от gal87

# 80
gal87, това е всичко нужно. Изтрий си личните данни/бордната карта чрез редакция в темата.

# 81
Трябва ли цветно да я извадим или може черно и бяло бордната карта?

# 82
Трябва ли цветно да я извадим или може черно и бяло бордната карта?

Не е нужно. Всеки път я резпечатвам черно-бяла.

# 83
gal87, това е всичко нужно. Изтрий си личните данни/бордната карта чрез редакция в темата.
Много ти благодаря Simple Smile

# 84
Моля, gal87.

# 85
Здравейте и от мен  Hug
За първи път ще пътувам с Wizz
Не намерих информация относно размера на дамска чанта. Моята е доста голяма ,минава ли без проблем плюс още един малък салонен багаж до 10 кг?

# 86
  • София
Ако нямаш приорити бординг, нямаш право на втори багаж. Ако си си платила, тогава имаш право на личен багаж в размер 40 X 30 X 18 СМ.

# 87
Ако нямаш приорити бординг, нямаш право на втори багаж. Ако си си платила, тогава имаш право на личен багаж в размер 40 X 30 X 18 СМ.
Дамската чанта се брои за втори багаж ли?Нямам приорити бординг

# 88
  • София
Разбира се, че е втори, ако ще я носиш отделно. Иначе можеш да пътуваш и само с нея, ако не смяташ да носиш куфар.

# 89
Преди дни пътувах с Райън.Бях с малък куфар и голяма дамска чанта плюс лаптоп в нея.Нямаше проблем и нищо не съм плащала допълнително.Тук явно е по-различно,така че ще го имам предвид. Peace
Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт