WIZZ AIR - 27

• 70 168
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
KitKatChunky Писали сте, ако нямате багаж за чекиране, колко време по-рано трябва да отидете на гишето. Е отговорих Ви, че не трябва да ходите на гишето, а Nedy Ivanov Ви казва, че 30мин преди часа на полета се затваря гейта. Отговорих Ви също, че трябва да си предвидите време за преминаване през секюрити контрол. Та какво не сте питали?
Не ми отговаряйте!

Заблудих се малко. Та как така не трябва да ходя на гишето, нали трябва да си взема билет все пак?

# 61
  • София
Не смяташ ли, че първо дължиш извинение преди да искаш отново информация? Не стига, че не можеш да боравиш с елементарен форум и един цитат да сложиш, ами и държиш тон.

# 62
Не смяташ ли, че първо дължиш извинение преди да искаш отново информация? Не стига, че не можеш да боравиш с елементарен форум и един цитат да сложиш, ами и държиш тон.

За кое трябва да се извиня, че съм се заблудил ли? Да не би да съм обидил някой?
И защо реши, че не мога да боравя с елементарен форум?

# 63

Заблудих се малко. Та как така не трябва да ходя на гишето, нали трябва да си взема билет все пак?

Билет нали вече сте си купили? Имате в профила резервация с дата и ас на полета, това е, друг билет няма. Бордната карта се разпечатва вкъщи, освен ако не искате да плащате още за разпечатка.

# 64

Билет нали вече сте си купили? Имате в профила резервация с дата и ас на полета, това е, друг билет няма. Бордната карта се разпечатва вкъщи, освен ако не искате да плащате още за разпечатка.

Бордната карта мога да си я разпечатам, мога и на смартфона си да я запазя, но билетът май само от гише на съответното летище мога да го взема. Дали ще ме пуснат да се кача на самолета само с бордна карта, без билет? Мисля, че не.

# 65
Билета е електронен, щом сте платили и го виждате в профила, значи имате билет, друг билет няма.

# 66
Билета е електронен, щом сте платили и го виждате в профила, значи имате билет, друг билет няма.

Благодаря за информацията, не съм го знаел.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 04:45 от KitKatChunky

# 67
Пътувала съм сто пъти с Уиз. Някой може ли да обясни как става вече онлайн чекирането, защото ми изписва, че имам 7 часа да се чекирам, а нищо не става.

Пардон, вече са 6.

Онлайн чекиране: Чекиране в рамките на 6 час(а)

# 68
Пътувала съм сто пъти с Уиз. Някой може ли да обясни как става вече онлайн чекирането, защото ми изписва, че имам 7 часа да се чекирам, а нищо не става.

Пардон, вече са 6.

Полетът днес ли е? И няма активен бутон за чекиране?

# 69

Пардон, вече са 6.

В събота. няма... А когато вляза през телефона ми изписва:
Check in for this flight opens at 24.08.2017 21:55

Аз от първото разбирам, че трябва да се чекирам до днес в 21:55, а от второт, че трябва да се чекирам след днес в 21:55......  #2gunfire

# 70
Ако полетът е в 21:55 в събота, то излиза, че това е новото им правило за чекиране 48 часа по-рано. Но би трябвало за връщане (ако е двупосочен и в рамките на 15 дни) да може да се чекирате заедно с отиването. Опитай пак довечера.

# 71

Пардон, вече са 6.

В събота. няма... А когато вляза през телефона ми изписва:
Check in for this flight opens at 24.08.2017 21:55

Аз от първото разбирам, че трябва да се чекирам до днес в 21:55, а от второт, че трябва да се чекирам след днес в 21:55......  #2gunfire

Лош превод. Има се предвид, че чекирането може да започнете след 6ч (тоест 21:55)

Пс: преди време някой добър човек го обясни (преди 2 теми мисля че). Явно не плащат достатъчно за добър преводач...

# 72
Колко време преди полета може,  най- късно да се влезе към гейта в Братислава, при условие, че съм само с ръчен багаж, съотв. ще се чекирам предварително и разпечатам билета?

# 73
Час преди полета е ОК.

# 74
  • с/у ОколоМръсТното
Да не и е изтекъл срока? Аз наскоро правих резервация през букинга с карта на мъжа ми, писах си всичко, прие ми я, получих потвърждение на резервацията и на другия ден - имейл, че срокът й изтича - тя беше валидна до края на ноември т.г., а резервацията беше за 4 декември. Просто смених плащането с друга карта и всичко е наред.

Не, не е изтекъл срокът. Ползвам я ежедневно. Казва ми "невалиден номер на карта" преди изобщо да стигнем до срока на валидност.

пробвайте в стария сайт на уиз,от кол сентъра ми бяха казали там да действам за едни промени понеже новия не е много надежден.

Още в края на юли имах тези драми. НЕ приемаше едната ми карта и това си беше.
Аз доколкото знам, вече няма стара версия на сайта. Или бъркам?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт