WIZZ AIR - 27

• 70 143
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
В първия пост са телефоните.
Не добавяй никакъв флекс!
Просто проверявай в системата каква е резервацията и звъни на телефона - импулсния.

# 106
аз пък именно от българския кол сентър съм доволна (сравнен с албанските и румънски на които се обаждах преди за италиански език,нито езика знаеха нито можеше да се проведе нормален разговор),докато два-три пъти съм звъняла на бг кол сентр.и винаги са отговаряли веднага,без чакане и кратко и ясно са ми давали нужната инфо и помощ.

относно мистър или мисис, няма значение -и аз няколко пъти съм обърквала и никога не са правили на въпрос нито уиз нито раян,размерът на багажите е по-важен който е само с ръчен или  теглото на чекирания .

# 107
  • София
Аз им писах във формата за похвали и оплаквания, оправиха ми проблема,  моят също беше за неотчетени билети. Отговориха ми след 5 дни някъде. Ето тук писах:
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/pohvali-i-oplakvaniya/#/

# 108
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Моля за мнение!
Имам резервиран полет за  мен и дъщеря ми /11г/ с Wizz. Днес реших да направя он-лайн чекирането. Учуди ме факта, че то става поотделно за мен и за детето, т.е. първо трябва да приключа с чекирането на едната от нас, след което да повторя процедурата за другата. Сякаш с други компании до сега винаги чекирането ставаше наведнъж, за всички пътници, включени в 1 резервация  newsm78. Дали аз греша някъде или така се случват нещата на сайта на WIZZ? Притеснявам се, че така шансът да получим две съседни места клони към 0.

# 109
Моля за мнение!
Имам резервиран полет за  мен и дъщеря ми /11г/ с Wizz. Днес реших да направя он-лайн чекирането. Учуди ме факта, че то става поотделно за мен и за детето, т.е. първо трябва да приключа с чекирането на едната от нас, след което да повторя процедурата за другата. Сякаш с други компании до сега винаги чекирането ставаше наведнъж, за всички пътници, включени в 1 резервация  newsm78. Дали аз греша някъде или така се случват нещата на сайта на WIZZ? Притеснявам се, че така шансът да получим две съседни места клони към 0.
Точно така става чекирането.
Вие сте на една резервация, нищо, че данните се въвеждат за пътуващите лица едно по едно.
Почти сигурна съм, че ще ви дадат съседни места.  Peace

# 110
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Благодаря за бързия отговор!

# 111
  • Бургас / UK
Ще пробвам и по-късно и по-настоятелно.  Как хубаво работеше стария сайт само Sad не можах да изпратя писмо и на callcentre.hu@wizzair.com - връща ми се писмото автоматично, с бележка Адресът не е достъпен

Знам, че много пъти сте публикували телефони, но на тези посочени в началото на темите все е заето.
 Мимиии, на кой да звъня най-настоятелно? Имаше преди време един импулсен, но номера съм го оставила явно записан в някой от старите ми апарати?

Ако имате мейл от Уиз,някъде отдолу също има изписан номер и мисля че е по-различен от този от 1-ва страница...пробвайте на него

# 112
  • София
Здравейте!
Ще следя темата с вашето удоволствие от пътуванията ви Simple Smile

# 113
  • София
Моля за мнение!

Местата кога се разбират кои са? Не е ли при чекирането?

# 114
Ами притеснявам се,да не поискат по 90лв. на отсечка за промяна,а и не успявам да си променя пола и в профила.

Ако я направиш онлайн тази промяна, със сигурност е безплатна. Но имаш право само на една безплатна промяна на полет на пътник.

# 115
Колко са стриктни при проверката на теглото на чекирания багаж?Чанта с лаптоп и дамска чанта два отделни ръчни багажа ли са?Външна батерия за мобилен телефон,мога ли да я взема в ръчния багаж или трябва задължително да е в чекирания?

# 116
Колко са стриктни при проверката на теглото на чекирания багаж?Чанта с лаптоп и дамска чанта два отделни ръчни багажа ли са?Външна батерия за мобилен телефон,мога ли да я взема в ръчния багаж или трябва задължително да е в чекирания?
Стриктни са до грам - каквото показва кантара.
Предполагам, че ако е купен по-малкия чекиран багаж, то може да искат доплащане.
Нямам представа с какъв грамаж трябва да бъде надвишението за да поискат доплащане.

Чанта с лаптоп + дамска чанта = на два ръчни багажа.
Батерията - в ръчния.

# 117
Стриктни са до грам - каквото показва кантара.
Предполагам, че ако е купен по-малкия чекиран багаж, то може да искат доплащане.
Нямам представа с какъв грамаж трябва да бъде надвишението за да поискат доплащане.

Чанта с лаптоп + дамска чанта = на два ръчни багажа.
Батерията - в ръчния.
[/quote]
Благодаря Мимии....Закупен е големия чеккиран багаж....Проблема е че нямам къде да изтегля куфара и нз колко тежи.....Дамската чанта ще влезе в чантата при лаптопа Wink

# 118
  • София
Проблема е че нямам къде да изтегля куфара и нз колко тежи
На всеки един домашен кантар, като се качиш първо с него, после без него.  Mr. Green

# 119
  • с/у ОколоМръсТното
Проблема е че нямам къде да изтегля куфара и нз колко тежи
На всеки един домашен кантар, като се качиш първо с него, после без него.  Mr. Green

а защо не само куфара да изтегли?  Mr. Green
15-20лв струва една ел. везна. Купете си.
На Летището с/у 1лв ти го мерят. Ето ти и друг вариант  Grinning

pepi:) - винаги е така при Уиз чекинга. Споко, ще ви дадат съседни места. Средно и до пътеката. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт