WIZZ AIR - 27

• 70 177
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • в света на илюзиите
Здравейте:
подарявам 6 билета
София- Болоня-- заминаване 25.01.
София- Болоня-Заминаване- 28.01
Болоня- СОфия- връщане 30.01
Ако някой реши, ще си смени само имената. Билета е за 2ма души
Ако някой има желание на лично или на мейл: tinki_15@abv.bg
Само имайте предвид, че е възможно билетите да са по-евтини от таксата за смяна на име - Такса за промяна на име ЧРЕЗ WIZZAIR.COM   На полет, на пътник   ‎45,00 ​€​
т.е. отиване и връщане 180лв.

# 151
Чудя се каква е вероятността да мина с кухненски робот в ръчния багаж, предвид факта че има някакви режещи елементи? За летище София става въпрос. И мога ли да мина контролата при оставащи повече от 2 часа до полета? Искам да се застраховам, че ако не ме пуснат с него в ръчния багаж, да отида до най-близкия офис на Еконт, да го изпратя, и да се върна обратно на летището, за да си хвана самолета.
Имай предвид,че ако на проверката решат,че нещо е опасно,може и да не ти разрешат да се върнеш с него назад,а директно да го изхвърлят.Моя позната на терминал 2 е имала случай да забрави,че в  дамската й чанта е останало малко джобно ножче,скъп спомен от баща й,но не са й разрешили да излезе и да го предаде на свои близки,които я изпращат,а директно са го изхвърлили.

# 152
Чудя се каква е вероятността да мина с кухненски робот в ръчния багаж, предвид факта че има някакви режещи елементи? За летище София става въпрос. И мога ли да мина контролата при оставащи повече от 2 часа до полета? Искам да се застраховам, че ако не ме пуснат с него в ръчния багаж, да отида до най-близкия офис на Еконт, да го изпратя, и да се върна обратно на летището, за да си хвана самолета.
Имай предвид,че ако на проверката решат,че нещо е опасно,може и да не ти разрешат да се върнеш с него назад,а директно да го изхвърлят.Моя позната на терминал 2 е имала случай да забрави,че в  дамската й чанта е останало малко джобно ножче,скъп спомен от баща й,но не са й разрешили да излезе и да го предаде на свои близки,които я изпращат,а директно са го изхвърлили.

Мисля, че нямат такива правомощия. Това не е вещ, която да е забранена за притежание.

# 153
По вероятно е да те върнат съвсем скоро имаше и промяна в общите им условия и са позатегнали нещата. Не е ли по добре да се подсигуриш и да изпратиш режещите елементи с Еконт, а другото да вземеш с теб?

Не мога да ги изпратя по Еконт, защото става въпрос за Англия, а Еконт не доставя пратки там. Еконт е опция колкото да спася цял и работещ кухненски робот в отлично състояние от изхвърляне, като го върна обратно на майка ми, която си живее в България.

# 154
  • София
Случвало се е пред мен да има човек с джобно ножче, питаха го дали иска да се върне и да го остави, но той им каза да го хвърлят.

# 155
Здравейте,
имам две питания.
1. В какъв срок връщат 120% в акаунта при отказ на промяна на пътният план?
2. Когато полета е платен заедно с членство, връщат парите само за полет, а членството остава нали така?

# 156
2. Когато полета е платен заедно с членство, връщат парите само за полет, а членството остава нали така?
 Членството си остава. С него може да са купени междувременно и други билети. Стойността не се възстановява.

# 157
  • София
Ако не са купени други билети и не планирате скоро да пътувате, не ви пречи да пуснете едно оплакване/запитване, че членството ви е трябвало с въпросните билети. Може да пробвате да се договорите да ви преведат парите на Уиз кредит, т.е. да ви стоят във виртуалната сметка и в рамките на 6 месеца да сте длъжни да ги използвате дали за нови билети или пак за членство. Не съм сигурна, че биха се съгласили, но аз лично бих пробвала, ако не планирам друго пътуване с тях в близко време.

# 158
И аз така си мислех за членството.
По скоро ме тормози другият въпрос. В момента билетите даже са с 10-15 % по-евтини от момента на закупуване. Само че ако откажа промяната, която ме устройва, и се забави връщането на парите в акаунта, да не се окаже че билетите са поскъпнали и да ми излезнат криви сметките. С 120 % рефънд и сегашните цени на билетите се връзва една разлика от 150 лв., която много ме блазни!

# 159
  • София
Здравейте. Имам групово членство,  което изтича на 07.09.2017 г. Нали няма проблем да закупя с него билети докато важи за полет след 07.09.2017 г.?

# 160
Здравейте. Имам групово членство,  което изтича на 07.09.2017 г. Нали няма проблем да закупя с него билети докато важи за полет след 07.09.2017 г.?

Желателно е да отправиш въпроса си към представители на авиокомпанията, за да получиш сигурен отговор. Според мен е противно на логиката да очакваш да ползваш отстъпката за полет за дата, която е извън срока на членството, независимо кога ще ги платиш.

# 161

Абсолютно ДА!

# 162
  • тук-там
Членството трябва да е валидно  при плащане, а не на датата на полета.

# 163
Проблемите са с полетите от София до Лутън или поне там са се оляли с дублирането. ...............

Проблема е с полетите, които по разписание се изпълняват с А321, който липсва и е заместен с А320, който е с по-малко места. Никой не продава по 20 места в повече.
Уиз поне си плащат компенсации, за разлика от България Еър
Коментирах това, което излезе по новините като информация и обяснения за ситуацията.
Твоето обяснение е далеч по-логично, да.

# 164

Абсолютно ДА!

Това Да звучи двусмислено.

Общи условия

Активация на акаунт