Астрология - 10 тема

• 41 381
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
Имате ли наблюдения за опозиция на тр. Уран/10д/ с натален в 4 д., и въобще за опозицията на тр. към нат. Уран?
Прави секстил с наталния ми Марс, квадратура със Сатурн, съвпад с Юпитер и още няколко аспекта към натални планети.... Не ме напуска усещането за някакви коренни промени, обрати направо, които идват.
 Вероятно и фактът, че асц. ми е Лъв нещо определя

# 106
  • Sofia
Луна, Урановата опозиция се случва при всички хора между 41-вата и 45-тата година, най-често между 42-рата и 43-тата година от живота им. Уран е планетата на внезапните непредсказуеми промени. Затова когато транзитният Уран е в опозиция с наталния, налице са коренни и неочаквани промени в живота на човека. Повече можеш да прочетеш тук, ако желаеш:

Кризите на средната възраст - Мира Кунева

Транзитите на Уран

Конкретно при теб оста е 4-10 дом.
Домът и Кариерата.
Вътрешният ти свят и Професията ти.

Възможни са глобални промени в тези две сфери. Като например някое от следните:
Да не те свърта вкъщи. Да планираш тотално разместване, ремонт или дори преместване на друго място.
Да купиш ново жилище или недвижим имот. Нещо неочаквано да се случи в дома ти.
Някой да дойде да живее при теб или обратното, някой да се изнесе от вас.
И/или промяна на месторабота, колеги, работно място.
Завой в кариерното развитие. Внезапна преквалификация.
Неочаквана командировка или обучение, свързано с професията и личностния ти растеж.
Ей такива неща...

# 107
Има ремонт-строеж, но не ми стига. Явно ще има и друго. Усещането е наистина за предстоящ остър обрат.

# 108
Ти поне имаш нещо в огън ами аз какво да кажа - само земя и вода  Shocked  ooooh!

Душица. Аз съм вода и въздух - трябва с канап да ме вържеш, че я ще отлетя, я ще се удавя  Mr. Green

Та, добър вечер! Нови попълнения приемат ли се?

# 109
Имате ли наблюдения за опозиция на тр. Уран/10д/ с натален в 4 д., и въобще за опозицията на тр. към нат. Уран?
Прави секстил с наталния ми Марс, квадратура със Сатурн, съвпад с Юпитер и още няколко аспекта към натални планети.... Не ме напуска усещането за някакви коренни промени, обрати направо, които идват.
 Вероятно и фактът, че асц. ми е Лъв нещо определя
при мен ситуацията е много сходна.
Преживях я тази опозиция, но Уран си е още в 10 дом... При мен са налице промени, нови срещи, осъзнавания, промяна в мисленето, на приоритети и др. събития. Сега, с влизането  на Уран в Телец, предстои и  съвпад с Марс , опозиция Венера, квадрат Юпитер , а после и съвпад с  Луна, която също прави аспекти.....честно казано, не ми се мисли какво ще ми донесе всичко това.  Не мисля, че ще ми бъде особено спокойно време.  Confused Но то това, спокойното време, при мен е мираж, се оказа.

Антигона , добре дошла! Simple Smile

ти земя нямаш ли? Как се чувстваш без планета в земен знак?
(моят син е с въздух и вода. )

# 110
  • София
Хм...при мен Уран от десети ще е в опозиция на на нат.Уран в 4Д...Проблема е,че нат.У е в съвпад с Луна...Уран управлява 7Д...а Луната 12Д...

Тези дни Венера ще ми мине през АС...какво да очаквам?Пари,удоволствия...1Д...по-скоро някоя разкрасителна процедура...или пари за козметика...

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 21:26 от Магика

# 111
Нат Уран ми е в 3ти и след 20' ще направи опозиция от 9ти, преди това мина над луната в 9ти
И аз така като luna усещам, че промените чукат на вратата, още като беше над луната ми размъти мозъка, но някакси нищо хубаво не очаквам. А тъкмо ме отпусна квдратурата на плутон към слънцето... охххх
Антигона, добре дошла, няма ли асцендент или МЦ в земя или огън, като няма планети?

# 112
  • София
Herzen,Луната и Уран кои домове ти управляват?20 градуса ли?Това са доста години...

# 113
Уран -6ти, луната - 11ти
20 минути,  тикче бях сложила, не знам как го виждаш
На 29*48' е нат уран

# 114
Антигона ,
Що ми се струва, че Нептун, Уран и СЛВ са ти в Козирог, а Юпитер в Дева?  Grinning
това си е сериозна земя Wink

# 115
Антигона ,
Що ми се струва, че Нептун, Уран и СЛВ са ти в Козирог, а Юпитер в Дева?  Grinning
това си е сериозна земя Wink

Защото си ми проверила наталната карта по датата от другата тема 🤓
Юпитер е в съвпад с Медиум цели в дева, в 10дом.
Козирога не искам да го коментирам, него упорито се правя, че го няма 😁

АЦ в Скорпион в съвпад с Плутон в 12ти дом.

# 116
Точно.  Hug

# 117
Уран е в Овен сега и е войнствен .( по Сидералния) Simple Smile И се движи много бавно като външна планета.

# 118
Уран е в Овен сега и е войнствен .( по Сидералния) Simple Smile И се движи много бавно като външна планета.

По тропическия зодиак пък скоро ще влезе в Телец. Ти на кой модел отдаваш повече значение?
Откакто почнах да сравнявам, се обърквам, защото планетите в картата ми сменят домовете и знаците.

Винаги съм смятала, че примерно, Юпитер ми е във Водолей, а по сидералния зодиак, се оказва, че е в Козирог. Thinking

Снощи четох, че домовете 1 , 5 и 9 са домовете , указващи  благодатта, щастието. Има ли нещо вярно в това становище?

# 119
Не зависи ли отново от планетите или астероидите които са там? При мен в 9-ти дом е Хирон.

Имам въпрос, не можах да намеря достатъчно информация за Несус И Веста. Първият при мен е в съвпад с луната ми във Везни в 11-ти дом, а вторият е в съвпад с Юпитер и Медиум цели в Дева в 10-ти дом. Не намирам нищо на английски, някой ако има информация ще съм благодарна, ако сподели.

Общи условия

Активация на акаунт