Астрология - 10 тема

• 41 361
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Транзитите на Плутон водят ли до депресия? В момента Плутон ми транзитира в тригон със Северния лунен възел и имам чувството, че ще умра. Налегна ме тежка депресия, изведнъж погледнах живота си отстрани и това, което видях изобщо не ми хареса. Всякакви надежди за бъдещето изчезнаха.
Нямам други транзити в момента.  Ако не е от Плутон, кои други ситуации биха могли да доведат до депресия според вас?

# 91
moonwalker , не мисля, че само от такъв транзит се обуславя състоянието, за което споделяш Hug
Знам, че си беше сложила картата в предната тема, но за съжаление на мен ми беше невъзможно да ти отговоря на въпроса каквото и да е било.

Не се отчайвай. Аз вярвам, че всяко нещо има своя смисъл, дори и да не разбираме винаги напълно. Понякога по- късно разбираме, понякога не.

# 92
  • в 1001-та нощ
И едва ли само това е действащо в момента Simple Smile

# 93
  • в 1001-та нощ
не   Blush
и знам, че съм те питала, но и композитната карта забравих къде е

От Chart Setings (излиза с десен бутон на бялото поле) - осмото меню е Stars. От там можеш да укажеш кои звезди да покаже - всички, никакви, тези, които съвпадат с планети или избрани. Избират се от меню Tables - има Star catalog - и чекваш кои да се показват Simple Smile

За комбин, композит - трябва да се маркират двамата човека и пак с десен бутон.

# 94
Поствам картата от преди няколко дни, когато започнаха нещата. Едва ли ще е от транзитите на Марс.

https://pasteboard.co/GH1uI3C.jpg

# 95
Поствам картата от преди няколко дни, когато започнаха нещата. Едва ли ще е от транзитите на Марс.

https://pasteboard.co/GH1uI3C.jpg
аз се затруднявам да разчитам карти без данни, но от това, което виждам , Плутон, който ти транзитира през 8 дом ( домът на кризите ), прави опозиция на транзитна  Венера 2 дом в Рак. Така Венера, планетата на Любовта и щастието, в момента ти е ранена. Имаш (пак с условието, ако виждам правилно) Слънце , Луна и Марс в 12 дом. И Луната (а тя е в съвпад с Марс  )ти е в опозиция на Уран.
Според мен, те са възможният източник на усещанията за депресивност.

# 96
Причината за депресивни състояния обикновено са транзитните на сатурн към слънце и луна. В случая сатурн е в опозиция на близнашката ти луна / емоционалното състояние и душевния мир/ и на асц. Докато е в стрелец ще има подобни състояния.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 03:12 от Greene

# 97
Благодаря за мненията. Научих нещо ново:)
Сатурн наистина преди време беше в опозиция срещу Луната. Но не мисля, че все още е активен този транзит.

# 98
Активен е. Здраво държи Сатурн, особено като става въпрос за аспекти към светилата.
И другите активни са Уран съвпад Слънце и  Плутон квадрат Слънце /ако слънцето ти е в овен - картата е неясна/- там също боли доста.

# 99
Слънцето е в Телец. Уран още не е направил точен съвпад със Слънцето. Това ще се случи следващата година.

# 100
ОК. Значи само Сатурн опозиция натална Луна е валиден -  достатъчно труден аспект е.

# 101
алена, благодаря ти, пуснах ги  Peace Hug

# 102
  • Варна, морето, сините вълни...
Аз все още съм в самото начало на знанията по астрология.
Сега въпросът ми е какво да гледам относно професионалното развитие и кариерата. В абсолютна дупка се чувствам, а вече имам нужда отново от това.

Който желае нека ме ориентира.

# 103
Транзити към 6 и 10ти дом и към управителите на тези домове.

# 104
  • Sofia
ОК. Значи само Сатурн опозиция натална Луна е валиден -  достатъчно труден аспект е.

Потвърждавам!  Peace

2004-2005 преживях много тежко такъв Сатурнов транзит върху рождената ми Луна. Причини ми жестока следродилна депресия. Едва оцелях... но съм тук. Слава Богу!  Heart Eyes

Ако не бъркам, всъщност аспектът беше квадратура между Сатурн и натална Луна. Ад!  Cry

Редактирам се: имам куинконкс Сатурн-Луна през този период. За съжаление, на мен наталната ми Луна е ранена от другаде, и то натално.

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 16:16 от vihrogonche

Общи условия

Активация на акаунт