Астрология - 10 тема

• 41 367
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Всъщност при теб се е получила двойно подчертана връзка Луна-Марс, тя много напряга и емоциите ескалират, ставаме по-сприхави и докачливи, появяват се дразнещи хора и ситуации. От една страна транзитният Марс е в опозиция с натална Луна, а от друга страна транзитната Луна е в опозиция с Марс /и Сатурн/ в хороскопа. Може и утре да ти държи влага, наложи си малко контрол. Утре ще има мунданна опозиция Луна-Плутон. Доколкото се сещам, близо до твоя Марс се пада, ако е в средата на знака.

# 646
Утре със сигурност ще ми държи влага, защото съм убедена, че ситуацията няма да се е разрешила.
Дори исках да си взема болничен, толкова не искам да ходя на работа - нито съм робот, нито роб! Но няма да "бягам", ще отида.

Сотис, вярвай ми, за човек като мен, който е емоционален и все търси правдата, днес супер мн се опитвах да запазя самообладание, но негативните ситуации излизаха една след една и в един момент се получава така, че нещата дори не зависят от теб. Затова казвам - не беше само в работата, в другите сфери също. Едно хубаво нещо не се случи.

Не съм била груба или арогантна-напротив. Но много напрегната и страшно огорчена!

# 647
  • в 1001-та нощ
Днес има и мунданна квадратира Марс-Сатурн. При мен Марс е в 7 дом, а Сатурн е на МС. Отново брутален семеен скандал.

# 648
Мен само изолацията ме спасява. Като няма дразнители в обкръжението, гадните транзити не работят.  Crazy 

# 649
  • SF
Simple Smile А при мене Марс и Венера са върху натален Плутон в 11 дом. И съответно транзитен Сатурн (трети дом) е в квадрат с наталния Плутон.

Не знам какво е тълкуването на транзитна Венера и транзитен Марс върху натален Плутон, но аз съм вкарана в интриги. Както си стоя и не ходя на работа, както съм си ограничила кръга на общуване и съм го свела до минимум, така съм в окото на някакви бури.
Днес сърцето ми прескочи и ми стана много лошо за секунди. Потънах. И после заби по-учестено пак за някакви секунди. Спя, почивам си, чета си книжки... От къде тези неприятности? От квадрата на транзитен Сатурн ли?

# 650
Мен само изолацията ме спасява. Като няма дразнители в обкръжението, гадните транзити не работят.  Crazy 

Ако трябва да се проявят, ще намерят начин. Ако не на външно, на вътрешно ниво Peace

Аз имам силен аспект между Марс и Сатурн натално, но квадратурата в момента не засяга важни точки в картата ми и днес беше спокойно Simple Smile

# 651
  • в 1001-та нощ
Мен само изолацията ме спасява. Като няма дразнители в обкръжението, гадните транзити не работят.  Crazy  

Шшшштттт ...трай сега - да не вземе техниката да сдава багажа  Twisted Evil

# 652
  • в 1001-та нощ
Загледах се, че по сидерал - Марс и Сатрун са на последните градуси на Лъв и Скорпион  Twisted Evil

# 653
Шшшштттт ...трай сега - да не вземе техниката да сдава багажа  Twisted Evil

От старата техника остана само готварската печка, която почти не се използва. Нямам си "прасенце" за изхранване.  Mr. Green Joy

# 654
При мен има много отговорности и тичане. Снощи до 22.30 бях навън, днес от ранни зори съм в ритъма на задачки.
Общо- взето, си вирея в кризи- вътрешни, външни. Днес обаче  се радвах, че всичко се подрежда "по мед и масло' и благодарих на Юпитерчо.  Blush
Имаше и хубаво време,  Слънце и събирах неговата благотворна енергия.
Adriana11 , хубаво, че важната дата  я планира за по- късно Hug Wink

Дано и квадратурата на Марс и Сатурн се разпада Praynig

# 655
Цял ден, изненада след изненада, от приятна, по-приятна. Все хубавини. Прищя ми се да целувам наред. Юпитер ме обича.

# 656
А моят и на Алена Юпитер къде са питам аз?! Грррр...

Сега ще транзитира в 3Д - комуникации, работа, кратки пътувания, учене, запознанства - това трябва да е ОК!!! А не тези простотии дето стават.

По някое време ще се качи над Плутон и ще направи опозиция към натална Венера, тригон към Луната, секстил към Марс и тн.

А тези мунданни квадратури и опозиции не пречат ли на всички?

Катерица, ще видим какво ще стане до др седмица, аз имах още 2 доста важни събития, които трябваше да са гд тогава, днес ме уведомиха, че пропадат ... :/

# 657
Adriana11 , спокойно,  Hug ще се разчисти сега, за да се подредят нещата наново и начисто Peace

# 658
  • в 1001-та нощ
При мен Юпитер направи секстил с нат.Слънце в поселдния градус на Везни по тропикал. Добре, че не е бърз и добре ми беше, но се разпада вече ...

# 659
Аленка, моят докато беше във Везни не аспектираше нищо, затова исках да влезе в този Скорпион вече, но явно ми е много рано да се радвам

Общи условия

Активация на акаунт