Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 49 894
  • 723
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Имате ли доверие на електронните апарати за кръвно? Дали информацията, която дават е достоверна?

# 361
Да, но да е за над лакет.
За китка - не.

# 362
  • София
Да, зад над лакътя става въпрос, благодаря.

# 363
DeVa®, и двамата лекари споменаха за него, не са ми го изписвали в същинския смисъл да тази дума. Simple Smile Просто казаха, че може да си взема, но може и просто да чакам болката да отмине, без да приемам нищо.
Знам, че "Диклофенак"-ът е вреден за стомаха, но щом помага за неврологични проблеми, ще се прежаля временно. ММ преди време го пиеше за дълъг период - някъде около 2 месеца. Аз самата съм го приемала по разни поводи, но контролирано - никога за по-дълго от 5-6 дена. Не съм усещала странични ефекти.

Глухарче, възможно е да има нещо общо с плексит, да. Само че при мен трябва да е нещо в много ранен етап / лека степен, защото с ръката нямам проблеми, не изпитвам мускулна слабост и нямам сетивни смущения. Ще отида на невролог малко по-натам обезателно. Просто в момента ми предстоят пътувания и няма да успея преди тях. Confused Искаше ми се да си стабилизирам състоянието малко, предвид този факт. Дано симптомите поотминат скоро. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 364
Диклофенак и въобще НСПВС са за сериозни неврологични проблеми. За невралгия е прекалено. Там само болката е по-силна, не че има толкова сериозен проблем.

# 365
Вземи си Милгама-Н. действа. Бавно, но сигурно.

# 366
И Милгама може. Витамин В комплекс също.
Важното е да са от група В витамините.

# 367
  • Варна
Невробекс е също вит Б.
Дано ти мине, защото като премине в остра фаза е ужас. Почти два месеца се мъчех и до инжекции стигнах. Ревях буквално от болка.

# 368
На друго мнение съм Simple Smile Имам апарат за китка,и то за 30 лева,веднъж се наложи с баба да отидем до спешното заради високо кръвно,разликата между стойността на лекаря и тази на апарата беше 2,и то в горната граница Simple Smile Аз поне имам абсолютно точен апарат,може и да е късмет при покупка?!

# 369
И аз съм доволна от 2 броя различни автоматични за китка. Единици е разликата при измерване с механичен за лакът, а той е много по-неудобен.

# 370
Невробекс е също вит Б.
Дано ти мине, защото като премине в остра фаза е ужас. Почти два месеца се мъчех и до инжекции стигнах. Ревях буквално от болка.

Да, де, нали първо него предложих.

# 371
И аз съм доволна от 2 броя различни автоматични за китка. Единици е разликата при измерване с механичен за лакът, а той е много по-неудобен.

На електронните само трябва да имате едно на ум, че батерията може да е изтощена. Ако всичко е наред си мерят идеално. Не реални отклонения дават само ако батериите са паднали. Лошото е че човек няма как да знае и може да се подведе. Това, че са седели в някой шкаф и ползвани 5 пъти годишно не значи че батерията е читава. Заряда си пада с времето. Просто си имайте едно на ум. АКо нещо ви се вижда не както трябва сменете батериите.

# 372
  • Варна
Невробекс е също вит Б.

Да, де, нали първо него предложих.

Тъй ли, блея явно не съм видяла Blush

# 373
Няма нищо, случва се. Hug

# 374
  • у нас
При високи стойности на белтък в урината при какъв лекар се консултира уролог или нефролог ?

Общи условия

Активация на акаунт