Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 50 057
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Скоро ми попадна брошура от Цибалаб за цените и видовете пакети,които предлагат за изследвания.Направи ми впечатление,че имаха доста тестове за алергии.До сега не знаех,че ги предлагат.Може да провериш и в сайта им или да се обадиш по телефона за информация.Ако си от София де.

Мерси, мила!
В лабораториите правят определени набори. Най-добре става изледване на определени алергени с направление и в Александровска. Всичко правят. Ако няма направление се заплаща на алерголог 35 лв.

# 136
Знаете ли на какво може да се дължи това белене на кожата, не е изгаряла , постепенно си хвана тен. Преди месец ми се получи и на корема

# 137
На мен ми се е случало от предозиране на вит.А.

# 138
Ако имаш съмнение за херния ти трабва хирург, а не ехогаф.

# 139
  • Варна
На мен ми се е случало от предозиране на вит.А.

И на мен ми дойде на акъла за някой витамин.
Другия вариант е отново щитовидната жлеза, от както ми я махнаха кожата ми е много суха и се лющи.Най вече на краката. Постоянно се мажа с много мазни медицински кремове и балсами за тяло. Последно взех на Микса и сякаш е добре, но ще видим зимата, тогава е по-тежко положението.

# 140
Това са все места със суха кожа, белят се и при тен без изгаряне - лятото си е тежък сезон за сухата кожа - слънце, по-често обезкосмяване и миене - дори да е без сапун.

# 141
Може да е от водата или сапуните,на мен така ми стана на пръстите,бели мехурчета и се белят.

# 142
Хидратирам я , но явно не достатъчно ... дано да е това, а не нещо по-сериозно . Мога ли някак да забързам беленето, защото стои много грозно, въпреки,че като падне пак ще е кофти картинка, ще съм на петна Sad

# 143
Как на петна? На мен са ми падали съвсем малки кожички, като прашинки, без да се променя цвета на новата кожа.

# 144
Ако имаш съмнение за херния ти трабва хирург, а не ехогаф.
+1

# 145
Как на петна? На мен са ми падали съвсем малки кожички, като прашинки, без да се променя цвета на новата кожа.
Имам тен, кожата не се бели по цялата ръка и се получава разлика

# 146
Деган, веднага ли пресича повръщането ( при възрастни )
Снощи като ме подкара едно повръщане,та се наложи да ми бият мускулно Деган.
Само веднъж повърнах след него.

# 147
За много суха белеща се кожа (точно на краката) ми е препоръчан от дерматолог Xemose crème relipidante. Мисля, че е на Уриаж, не съм го взела още.

# 148
  • Бургас
Oтносно сухата кожа: при мен става по-суха от обичайното, когато ТСХ и хипофункцията на щитовидната жлеза излязат от контрол. Ти имаш ли Хашимото и подобни проблеми?

# 149
  • Варна
Oтносно сухата кожа: при мен става по-суха от обичайното, когато ТСХ и хипофункцията на щитовидната жлеза излязат от контрол. Ти имаш ли Хашимото и подобни проблеми?

Мен ме поддържат в хипер и пак ми е много суха кожата и се бели.Та явно хипо, хипер все тая.

Общи условия

Активация на акаунт