Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 50 034
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря ви за споделеното. На първо четене не почнахме добре с болницата, но вярвам, че приключваме добре.
Днес оставих майка в приемна в 7.30 ч. с мисълта, че щом е в болница, значи е в добри ръци.
В 8.30 ч. я потърсих на мобилния и не ми вдигна. Към 9.30 ч. ми се обади, че е припаднала от чакане пред отделението и си е ударила главата и затова не ми е вдигнала телефона. Помогнали са й хората във фоайето. Ядосах се, наложи се да изляза от работа и отново в болницата. Отидох, тя стои на една количка и чака. Това вече към 10.30 ч. Попитах сестрата какво става, а тя ми обяснява, че първо трябвало да изпишат предни пациенти и едва тогава да приемат новите.
Луда работа. Чудя се, защо ги викат в ранни часове, като не могат да ги приемат.
Оттам вече, като ме видяха, й обърнаха внимание и решиха да й попълнят документите. Аз, естествено с нея. Това става на 8-ми етаж. От него ни върнаха на 1-ви етаж за урина, оттам ни изпратиха на 2-ри етаж за кръв, оттам на 9-ти за кардиолог и накрая да се върнем отново на 8-ми етаж.
 ooooh! Е, това на нищо не прилича. То и аз щях да припадна.
В крайна сметка в 12.00 ч. успях да я настаня в една стая (мизерна).
Започна се смяна на чаршафи, но се установи, че нямат горна завивка и обещаха, че като дойдат чистите пликове, ще й дадат. Нямаше как, оставих я в техни ръце.
Отивам в 17.20 ч. и отново я намирам без горен чаршаф. Ходя и търся санитарки, а те ми изнасят лекции как нямали достатъчно чаршафи. Аз им казах, да бяхте ми споменали, щяхме да си донесем. Луда работа.
В крайна сметка не знам и в колко часа утре ще е операцията. Отивам и чакам с нея. Дай Боже всичко да минава нормално и да си се прибира у дома.
Това всичкото е в БГ болница.  Sad
Жалко.

# 211
didka pitka, ако беше питала как протича приемането в болница, щяхме да те ориентираме. И да ти кажем да си носиш чаршафи. Дано всичко е наред. Утре едва ли ще можеш да стоиш с нея преди операцията, ще те оставят да чакаш пред отделението. Гледай да не изпуснеш доктора, когато излезе от операционна, особено ако имат и вътрешен вход-изход - нали знаеш как изглежда?

# 212
  • Варна
Скрит текст:
Благодаря ви за споделеното. На първо четене не почнахме добре с болницата, но вярвам, че приключваме добре.
Днес оставих майка в приемна в 7.30 ч. с мисълта, че щом е в болница, значи е в добри ръци.
В 8.30 ч. я потърсих на мобилния и не ми вдигна. Към 9.30 ч. ми се обади, че е припаднала от чакане пред отделението и си е ударила главата и затова не ми е вдигнала телефона. Помогнали са й хората във фоайето. Ядосах се, наложи се да изляза от работа и отново в болницата. Отидох, тя стои на една количка и чака. Това вече към 10.30 ч. Попитах сестрата какво става, а тя ми обяснява, че първо трябвало да изпишат предни пациенти и едва тогава да приемат новите.
Луда работа. Чудя се, защо ги викат в ранни часове, като не могат да ги приемат.
Оттам вече, като ме видяха, й обърнаха внимание и решиха да й попълнят документите. Аз, естествено с нея. Това става на 8-ми етаж. От него ни върнаха на 1-ви етаж за урина, оттам ни изпратиха на 2-ри етаж за кръв, оттам на 9-ти за кардиолог и накрая да се върнем отново на 8-ми етаж.
 ooooh! Е, това на нищо не прилича. То и аз щях да припадна.
В крайна сметка в 12.00 ч. успях да я настаня в една стая (мизерна).
Започна се смяна на чаршафи, но се установи, че нямат горна завивка и обещаха, че като дойдат чистите пликове, ще й дадат. Нямаше как, оставих я в техни ръце.
Отивам в 17.20 ч. и отново я намирам без горен чаршаф. Ходя и търся санитарки, а те ми изнасят лекции как нямали достатъчно чаршафи. Аз им казах, да бяхте ми споменали, щяхме да си донесем. Луда работа.
В крайна сметка не знам и в колко часа утре ще е операцията. Отивам и чакам с нея. Дай Боже всичко да минава нормално и да си се прибира у дома.
Това всичкото е в БГ болница.  Sad
Жалко.

Оф съжалявам.Преди малко повече от две години минах през това, моля се да не ми се налага повече ни на мен, ни на близките ми  Frowning1

# 213
Ужас! Crazy
Не се ли запасиха вече с чаршафи??? Twisted Evil

# 214
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление не ми е за първи път, но все се надявах нещата да са се оправили.
Лошото е, че сме още в шок от смъртта на баща ми (на 1-ви юли), а сега и това.
Всичко утре ще е наред, така съм го поръчала. Благодаря ви за милите думи и стискайте палци. Simple Smile

# 215
  • Варна
За съжаление не ми е за първи път, но все се надявах нещата да са се оправили.
Лошото е, че сме още в шок от смъртта на баща ми (на 1-ви юли), а сега и това.
Всичко утре ще е наред, така съм го поръчала. Благодаря ви за милите думи и стискайте палци. Simple Smile

Всичко ще бъде наред!

# 216
Здравейте.
Онзи ден, докато карах ми сълзеше през целия път едното око. Впоследствие ме заболя главата. Цял ден бях на басейн и почти през цялото време на слънце, но главата не ми мина до вечерта. Прибрах се и разтворих 2 упсарина, но като се надигнах от леглото усетих пулсиране направо силно блъскане и болка вляво на главата.
Няколко дни преди това ми сълзеше другото око и се напрягах да виждам. От там и главоболие получавам. От очите ли идва, от слънцето ли или кръвно?
Кръвното ми е нормално често даже ниско.

# 217
Ох момичета как се оправяте с хемороидите. Преди 12 г. когато раждах цъфнах цялата от напъните. Криво ляво 10-тина години не са ми създавали особени проблеми, но някъде от преди 2 години настана ад. Много ме тормозят и се възпаляват все около цикъла ми, навярно от превръзките. Направо не мога да си седна на дупето Frowning1
Пробвала съм няколко вида мазила без особен ефект.
След раждането ми бяха изписали Долопрокт,мазах доста,не минаха,но ме облекчаваше.
С времето си изчезнаха сами.
За Антифлегмина чувам сме повече добри отзиви,може да пробваш.
Доколкото знам има и смещички,ама то едва ли ще е комфортно да се поставят.

# 218
Ох момичета как се оправяте с хемороидите. Преди 12 г. когато раждах цъфнах цялата от напъните. Криво ляво 10-тина години не са ми създавали особени проблеми, но някъде от преди 2 години настана ад. Много ме тормозят и се възпаляват все около цикъла ми, навярно от превръзките. Направо не мога да си седна на дупето Frowning1
Пробвала съм няколко вида мазила без особен ефект.
Цикатридина Супозитории Simple Smile

# 219
И аз страдам от хемороиди, но поносимо
Сутринта обаче
Скрит текст:
вагинално течение, 10 ден от цикъла...имаше си кръвчица, прясна, после слабичко, сега май спря. Първо реших че е от хемороидите, които никога не са кървяли, но знам ли. Но не.
Сега си търся доктор да ме види
Но и не искам да ходя
Чудя се какво да питам и да искам, ако само погледне, без изследвания. Цитонамазка?

# 220
Възможно ли е да излиза въздух от пъпа ???

# 221
  • Варна
И аз страдам от хемороиди, но поносимо
Сутринта обаче
Скрит текст:
вагинално течение, 10 ден от цикъла...имаше си кръвчица, прясна, после слабичко, сега май спря. Първо реших че е от хемороидите, които никога не са кървяли, но знам ли. Но не.
Сега си търся доктор да ме види
Но и не искам да ходя
Чудя се какво да питам и да искам, ако само погледне, без изследвания. Цитонамазка?
Цитонамазка, преглед с ехограф. Той си знае. Киста нещо да имаш?

PELLI пробвала ли си го? Гледам му рекламите, но не съм го вземала.

# 222
Не, не съм имала досега, нито пък кървене извън цикъл никога, по никакъв повод

Аз съм доволна от всички варианти на Цикатридина, вкл свещички за хемороиди

# 223
  • Варна
Не, не съм имала досега, нито пък кървене извън цикъл никога, по никакъв повод

Аз съм доволна от всички варианти на Цикатридина, вкл свещички за хемороиди
Гледам има спрей, свещички и мазило. Кое би било най-подходящо. По-принцип за външни химороиди.

# 224
Спрея го ползвам за рани, изгаряния и т.н., може и след операция- само пръскаш. По-бързо свършва обаче от другите форми. Малко скъпичко излиза
За хемороиди са си свещичките, дори и за външни. Те са мазни, задържат се по-дълго. Но не можеш да ги ползваш за друго...

Общи условия

Активация на акаунт