Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 49 818
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Може ли координати на добър пародонтолог и ендодонт?

# 631
  • София
Може ли координати на добър пародонтолог и ендодонт?

Препоръчвам д-р Яна и Теодор Христови! Невероятни лекари!
http://www.drhristovi.com/contacts.html

# 632
  • Burgas, Bulgaria
Два зъба един до друг, тези след кучешкия . Единият беше счупен и извади каквото имаше от него с уж гнойният корен . Този до него с пулпит . Отвори го същия ден и го натъпка с лекарство . Седмица по -късно , тоест днес ,
 каза , че е гангренясал и има гранулом, че предният път от упойката, не е бил сигурен напълно в диагнозата , но днес вече е убеден . И трябва да се лекува .

# 633
Ясно, значи за два зъба говорим.
Да го лекува тогава.
Няма да искаш да го вади.

# 634
Здравейте, от известно време започнах да усещам сравнително силно пулса си в корема, докато лежа по гръб. Четох, че може да става въпрос за аневризма и се поуплаших. На какъв лекар трябва да отида? Кръвното и пулсът са ми нормални, нямам други оплаквания и още нямам 30 г.

# 635
Здравейте, от известно време започнах да усещам сравнително силно пулса си в корема, докато лежа по гръб. Четох, че може да става въпрос за аневризма и се поуплаших. На какъв лекар трябва да отида? Кръвното и пулсът са ми нормални, нямам други оплаквания и още нямам 30 г.
На ангиолог.В Сити Клиник са най-добрите,според мен Simple Smile

# 636
Е що ги пишете тия работи, сега и аз усетих пулс в корема...

# 637
  • Варна
Там има аорта бре!

# 638
Да,абдоминална аорта Simple Smile При по-обстоен кардиологичен преглед и съмнения за вкалцявания в артериите,се прави освен ЕКГ и Ехография на аорта на сърце и абдоминална аорта.

# 639
станахме двама Grinning

# 640
  • Варна
станахме двама Grinning

Ама има аорта, от време на време е нормално да се усеща пулсиране. Аневризма обикновено е придружен с болка.

# 641
Само аз ли мисля, че по-скоро на невролог или психиатър?

# 642
  • Бургас
Аз бях дете още като съм усещала подобно нещо. Периодично и днес ми се случва, макар и рядко.  Mr. Green

# 643
Приятелят ми се съгласи да посетим съдов хирург, заради резширените вени.
Още съм в търсене на подходящ, но влизам да попитам, как протичат прегледите при такъв тип доктор? Правят ли се изследвания, възможно ли е евентуално лечение с хапчета или е оперативен подхода? Sad
Моля, ако имате опит да споделите Sad

# 644
  • Варна
Мисля,че при съдов хирург се ходи. И не, не мятат веднага за операция, на мъжа ми колегата е много зле с болки е вече, за в момента е на хапчета и му казаха много каране на колело. Лятото пере с колелото, зимата велоаргометъра. Ако това не помогне обаче се налага операция(вече има лазерни такива, та успокой момчето, няма да се мре Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт