Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 959
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
Забравих и пАлтото на Денерис Grinning Както видях в нета - Елза си търси одеждите Grinning
Или - най-после разбрахме защо изчезна Дух Grin

Хахаха Grinning това е добро Grinning

# 481
Да речем, че е така, но не трябва ли да се варгне в нещо около него, а дори да има такова, то няма как да премине Вала и да остане незабелязано. В смисъл, едва ли има нещо живо, което никой да не разпознае.

П.П. В сериала показали ли са че КнН е варг или зеленозрящ? Май не, поне не си спомням. Освен ако не е онова с Бран, но и там не стана много ясно.

Не са показали еднозначно, по скоро е варг по отношение на това, че вдига и управлява мъртвите. Когато видя и хвана Бран обаче, той не беше варгнат във живо същество ами все едно гледаше в миналото което всъщност се оказа настоящето и Бран просто се беше пренесъл при него. Отдавам го по скоро на зеленозрящите му способности. Възможно е варг и зеленозрящ да са едно и също или поне КнН да е хибрид  със 2-те способности.
Така е показано в сериала, че Бран независимо дали се варгва или гледа в миналото, все обръща очите.
Излиза, че всеки зеленозрящ се пренася в някакво 3то измерение и може да контактува с други пренесени ако има. Както той се пренесе заедно с триоката врана.

Хексе, Сам прочете, че са ползвали обсидиан за да си украсяват оръжията.
Така представиха нещата, че все едно Джон изобщо не схвана, че е убил другия заради ествеството на меча.

# 482
Изтървала съм май темата.

# 483
Но защо викат и Санса при положение, че Джон като крал на Севера е там? Те не са ли на една съща страна? Джон не представя ли целия Север?

Според мен Церсей няма намерение да се договаря с никого. Просто отлага и иска да види противниците си отблизо. А може и да е намислила някакъв капан.
Според мен никой не я вика Санса, а иска да махне Бриен от двора и да се оправя с Аря.

# 484
  • Разпиляна във въображението
Но защо викат и Санса при положение, че Джон като крал на Севера е там? Те не са ли на една съща страна? Джон не представя ли целия Север?

Според мен Церсей няма намерение да се договаря с никого. Просто отлага и иска да види противниците си отблизо. А може и да е намислила някакъв капан.
Според мен никой не я вика Санса, а иска да махне Бриен от двора и да се оправя с Аря.

И аз така мисля. Затова по-рано писах , че Санса се върза на Кутрето и измисли повод да я разкара. Ако Бриен надуши, че нещо се случва около сестрите ще направи всичко необходимо да разбере какво става. Оттам ще се стигне до разкриването на писмото. От кадрите в миналото се припомни, че и Кутрето е присъствал при написването му.

# 485
  • Варна

Първоначално Кръбчо от Сериала имал свое лице ... после Д§Д решили да правят събирателен образ на дузина второстепенни герои от Сагата....

КнН: Вчера изпратих един от вас да "вдигне" жените на Крастър! Върна ли се?
ББ: Не! Мъртъв е!
КнН: Ех ... валириански меч или обсидианова кама?
ББ: Сифилис!

Всичко започнало, когато 13-тия ЛК на НС срещнал в гората едно създание с коси като платина и очи сини като небето .... А нима полувината мъжки нещастия не започват по този начин?(в другата полувина срещат брюнетка)

# 486
  • Вестерос
😂😂😂

# 487
Сега четох, че Мартин е казал, че един двама фенове са разчели правилно супер скритите послания в книгите и са предсказали края. Чудел се дали да променя, но тъй като посланията вече са публикувани е решил да остави всичко така.
Това дали е вярно? Знам, че е за книгите, но може пък и филма да свърши така. Обсъждате ли го това в темата с книгите?

Вярно е и е от преди няколко години, но Мартин каза, че няма как да промени края, защото за много събития и факти той е сложил подсказки още от първа книга и ако ги промени, няма да бъде логично.
Ясно. Ще се четат наново. Почвам и първи сезон на филма, че ми стана голяма каша всичко

# 488
  • Варна
Aхахахахаха..  Laughing Laughing Laughing

А как ще коментирате това, че Хрътката каза, че мрази червенокосите? Не беше случайно ... Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 20:12 от Хексе

# 489
  • Разпиляна във въображението
О, пропуснала съм, че майстер подава поканата от КЧ. Хубаво е, когато гледам за втори път.

# 490
  • Варна
Ще ме побъркате. На всички ви коментарите са просто... коремни плочки направих от смях. Ох... благодаря ви за хубавите моменти и тънко чувство за хумор, с които ми оправяте ежедневието.

А за Джон, за дракона, за веригите, меча му, който го преследва на всеки бряг където може да изплува, за нелогичните неща като цяло и т.н. Бре Джонито не разбрахте ли, че се гмурна за да върже дракона, така ще да е станала работата. Не го мисля сериозно естествено, просто се опияних и аз от безумиците, които ни поднесоха и взех да го избивам на лигня.

# 491
  • Вестерос
Интервю с обяснения
http://www.businessinsider.com/game-of-thrones-director-theory-l … -dany-2017-8?IR=T

Последна редакция: вт, 22 авг 2017, 21:12 от Tiffany А

# 492
Зомбимечката не ми хареса и въобще всички тези странности със зомбитата. Нали не умират от друго освен от огън? А ги отблъскваха доста ефективно с оръжията си.
В книгите Мелисандра каза, че за зомбитата огън и стомана ще свършат работа. То и да не умират окончателно, ако ги насечеш както си трябва, все тая дали ще продължат да мърдат или не.

# 493
  • София
Не знам за кое питаш, но поне мистерията с меча е разкрита - щом режисьорът няма идея как се е получило - значи не е нарочно и няма по-дълбок смисъл.

# 494
  • Вестерос
Смених си текста,че не го бях дочела.само заглавието за Дани и Джон и началото на статията.

Общи условия

Активация на акаунт