Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 855
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
Четох анализ,че Аря играе,и звучи адекватно.Но пак не ми се връзва.И да се окаже някаква нейна игра с цел да предпази Санса,много пресилено ми идва. Дотегна ми някой все да предпазва Санса от нещо.
Аз пък четох теория, че въобще не е Аря, а Бездомничето с лицето на Аря.  Crazy

Явно Безликите освен,че взимат лицата на убитите,някак си им взимат и спомените,и чувствата и въобще съзнанието.Не приемам тази теория.В сериала като не дадат как някой е убит,и се почват теориите,как бил жив - Станис,Олена,Бездомничето.Интересно,че за Хрътката всички бяха сигурни,че е умрял, пък него не са го убивали  Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 17:43 от irena681

# 676
  • Вестерос
Уфф немският ми е доста ръсти дет се вика на инглиш... Горе долу разбрах. Тези години с аги писали, защото са го определили, че е от Първите хора.

Абсурдно е Аря да убие Санса.

# 677
Уфф немският ми е доста ръсти дет се вика на инглиш... Горе долу разбрах. Тези години с аги писали, защото са го определили, че е от Първите хора.

Абсурдно е Аря да убие Санса.
Ами има го на английски същия сайт, но за КнН там не пише на колко е години. Аз не знам от къде тези фенове взимат инфото, от книгите или Светът. Него не съм го чела. От там поразбрах за горските чеда, за войната, дългата нощ...че явно има връзка сезоните с КнН, неща за които въобще не се бях замисляла преди. Просто ми бяха оплетени много. Не правех разлика между зомбита и ББ, диваци  ooooh!  Имало някакъв договор между мъдреците на двата народа- чедата и ББ, сключен на острова на Безликите...вие може би ги знаете тези неща, аз нищичко не помня от книгите. Извинете ме за отклонението към книгите

# 678
Аря няма да я убие,но цялата тази история издиша.
То на мен този сезон всичко ми издиша.Само Джон ми хареса,че вече поне има царствена осанка и някакво самочувствие.И Санса до този момент.Ако в последния епизод не тя разрови около Кутрето-най-малкото тя да отде при Бран за помощ,защото й светнало нещо,а Аря и Бран разобличат Белиш - ще съм много разочарована и от образа на Санса.
Само Давос си е Давос.Хрътката бива.Тормунд пък взе да дава оценки на хората кой бил тъп и кой не. Joy
Останалите - бледи сенки. Crossing Arms

# 679
Аря няма да я убие,но цялата тази история издиша.
То на мен този сезон всичко ми издиша.Само Джон ми хареса,че вече поне има царствена осанка и някакво самочувствие.И Санса до този момент.Ако в последния епизод не тя разрови около Кутрето-най-малкото тя да отде при Бран за помощ,защото й светнало нещо,а Аря и Бран разобличат Белиш - ще съм много разочарована и от образа на Санса.
Само Давос си е Давос.Хрътката бива.Тормунд пък взе да дава оценки на хората кой бил тъп и кой не. Joy
Останалите - бледи сенки. Crossing Arms

Тормунд е много готин, де всички екранни образи да   бяха на нивото на неговия.

Скрит текст:
Тормунд към хрътката:
харесал съм една русокова хубавица със сини очи...висока е почти колкото теб.
Хрътката: сепнато: Бриен тартска?
hahaha

# 680
Четох анализ,че Аря играе,и звучи адекватно.Но пак не ми се връзва.И да се окаже някаква нейна игра с цел да предпази Санса,много пресилено ми идва. Дотегна ми някой все да предпазва Санса от нещо.
Аз пък четох теория, че въобще не е Аря, а Бездомничето с лицето на Аря.  Crazy
Да бе, и според тази теория Бездомничето тръгва да отмъщава на всички от списъка на Аря, значи Фрей Бездомничето ги е убило, глупаво е. Не знам как е обяснено в книгите, но тези смени на лица са едно от най-досадните неща в сериала, все едно гледаш филм на Марвел.
Денерис каза, че Сноу й е дребен, затова Тирион се засегна. Не знам защо не се коментира факта обаче, че тя заради този същия Сноу замина с трите си деца на най-опасното място на света. И заради нея и заради Джон бродниците си имат дракон, каква ирония само. Много беше гадна последната серия, не само заради гафовете, крайния резултат беше ужасен. Тормунд и Хрътката само ми харесаха.

# 681
# 682
Аз тази реплика,че Джон й бил твърде "little",не можах да я разбера. newsm78

# 683
  • Варна

Тормунд е много готин, де всички екранни образи да   бяха на нивото на неговия.

Скрит текст:
Тормунд към хрътката:
харесал съм една русокова хубавица със сини очи...висока е почти колкото теб.
Хрътката: сепнато: Бриен тартска?
hahaha
По-якото е:
 Тормунд: Виждал съм я как ме гледа.
Хрътката: Сякаш иска да те разпори и да ти изяде дроба?
Тормунд: О.. ти я познаваш.?

# 684

Че не ѝ е от "соя" и равен на скъпоценната кръв, така го разбрах. Самоиздигнало се копеле, а тя наследницата.

# 685
  • Варна
В смисъл на дребен. Затова се извини на Тирион. И това е тъпо, щото тя не е някаква жена канара, по-добре да беше казала, много е дребен за моя вкус. А може би нарочно е трябвало да изглежда двусмислено.

за справка:
хал Дрого - 1,93
Даарио - 1,83
Джон - 1, 70

# 686
  • Вестерос
За малкия беше тъпо, доста тъпо, според мен имаше предвид, че е под нея. Въпреки че е крал, тя не го признава и за нея е копеле. НО аз бях писала, че го каза ей така , без смисъл какъвто и да е, някак повърхностно да накара Тирион да спре да разпитва.  Не съм съгласна, че е за височината. Той е по-висок от нея. Извини се на Тирион, защото после загря как е прозвучало. И за височина щеше да използва short, не little.

# 687
  • Варна
Ако Джон и е твърде малък по ранг, то интересно кого би счела за подходящ?
Джайм?  Mr. Green

# 688
В смисъл на дребен. Затова се извини на Тирион. И това е тъпо, щото тя не е някаква жена канара, по-добре да беше казала, много е дребен за моя вкус. А може би нарочно е трябвало да изглежда двусмислено.

за справка:
хал Дрого - 1,93
Даарио - 1,83
Джон - 1, 70
Джон - 1.73
С по 10 санта всеки следващ  hahaha

Не знам,детска реплика.Имам чувството,че сценаристът е написал първото нещо,което му е хрумнало.Или заради меметата с височината на Кит.

# 689
  • Варна
С по 10 санта всеки следващ  hahaha

Не знам,детска реплика.Имам чувството,че сценаристът е написал първото нещо,което му е хрумнало.Или заради меметата с височината на Кит.

Докато стигне до Тирион: 1. 35
Да, по скоро намигване към феновете, които се подиграват с височината на Кит

Общи условия

Активация на акаунт