Тренировки в домашни условия - 89

• 70 184
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Днес вече съм тотално скована от МТ, но както и беше по план, ще се почива от тренировки. За сметка на това пък имам цяла къща за чистене, а след това ще излезна  и да се поразходя пеша да купя яйца, бекон, масло.

НеПоКоРнА , мисля, че само ти си виждат висящото шкембе.  Laughing Добре сте се разходили из съседите, на много красиви места сте били. И храната им е много вкусна, да.  Heart Eyes

Аз на ВМ не следвам конкретна програма, защото именно от програми бягам в момента. А с този начин на хранене реално има много свобода на действие, както и липса на сериозни рестрикции. Въпрос на нагласа е да започнеш. Аз засега съм много доволна. Четвърти ден ми е, кантарът върви надолу, а хем съм с брутална МТ и пред МЦ. Ясно е, че повечето е вода, но пак е нещо. Ям, когато почувствам глад, без да се лишавам от нищо. Сега- засега нито В ми липсват, нито виното вечер. Отделно силно съм ограничила плодовете и млечните. Да не повярва човек. Даже ми се струва, че В са ми прекалено ниски, т.е. мога да карам с прекалено ниски без да усетя драма, затова понякога съвсем съзнателно ги качвам. Но общо взето от понеделник насам В са ми има- няма един среден картоф, морков- два, една круша, шепа боровинки, царевична тортиля /която напълних с изключително режимни неща/. Всичко останало е мазно месо /основно агнешко и опашка на вол, т. нар ox- tale/, яйца, авокадо, масло, бекон, домашен костен бульон, котидж, малко сурово кашу, днес имаше и извара. Това ми се яде за момента, това ям.

И айде сега за пореден път един от често предъвкваните въпроси в темата- хитринки за приготвяне на сочен черен дроб.  Laughing
Скрит текст:
От Вивката и по- точно от съветите на леля й  Laughing съм запомнила, че накрая се слага сода. Но преди това нещо специфично в подготовката има ли? Преди го киснех в прясно мляко, после май спрях. Получава се, винаги е вкусно, но пък и аз винаги съм готова да науча нещо ново.  Peace

# 211
За дроба: подправям само с черен пипер,слагам в тиган масло със зехтин и една лъжичка сода,мятам дроба до препечено и осолявам-нямам фал-дроб проядоха и хора от фемилито ,дето не го помирисваха  Peace

Редактиран с  тренировка: 50мин плуване Peace

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 22:05 от No_frame bitch

# 212
  • Бургас
Искате ли да си направим фейсбук група на темата -искам да  питам/споделям   някои неща пък не ми се иска да са публични newsm78

Знам,че има някаква съществуваща- ама достъпа е много огранчен-така ,че ако има  10 човека навити свиркайте да направим една тайна група . Peace
Свиркам и аз,във фейсбук съм Валентина Солакова
БР я изоставих,но само и единствено,защото отново се завърнах в залата с личен треньор

# 213
Привет, Момичета!

За днес тренировка за долна част + 3 часа с количката доста бързо ходене.

Тили, мислех си дали един ден, живот и здраве, когато няма да имам количка за бутане, ще си продължа с така любимите разходки.  Mr. Green

Зизу, браво на теб. 7 кг не са никак малко. Продължавай в същия дух.

Към днешна дата се храня може да се каже либерално ВМНВ. Калории и съотношения не следя. Не си ограничавам В. Все още кърмя. Хапвам си яйца, месо, зеленчуци, плодове, млечни, ядки. Картофи, бобови, хляб към днешна дата -не, но бременността си ги хапвах, месо просто не можех и да помириша. Сега ми се върнаха старите предпочитания без да се насилвам и да влагам особени усилия. Вчера си хапнах и тортичка за РД на детето.  Mr. Green В неделя, когато ще го отпразнуваме, пак ще си хапна.  Mr. Green Преди 2 седмици се теглих - бях 56-57 кг. По тези дни пак ще взема да се претегля. Ако се престраша малката като стане на 4 месеца , и една снимка мога да кача.  Mr. Green

Аманда, с тебе сме се мъчили по едно и също време.  Mr. Green Как минаха тези 6 години, не усетих. Да ти е жив и здрав рожденика и в петък да има един страхотен ден.  ura Gift party023 Gift

Ню,като спреш да ги мислиш килограмите, сами ще тръгнат надолу.  Hug

Лея, явно стреса ти идва в повече.

Би, още много доволни клиенти ти пожелавам. Успех в начинанието.  Hug

# 214
  • 1st floor
Пак съм с мускулна треска от БР11. newsm78 Само мен ли ме озорва толкова тази тренировка? Crazy Днес БР12 - доста по-човешка! bowuu

# 215
Привет, привет
вчера имах гости и легнахме късно и нямаше тренировка. За сметка на това пак си угодих с шоколад - няма как. Вмъкнах се в 1500 калории и 30 г В.
Тили, благодаря за коментарите за Страхил. Радвам се, че ти допада стила му и съм сигурна, че ще има ефект.

Цитат
До всички, които се хранят ВМ: следвате конкретна програма или някакви принципи? При вас какви са били ползите  и имало ли е странични ефекти? Колко време карате на този режим?
Орхидея, на режима съм поне 3 години, но не постоянно. Прекъсвам, спирам, пробвам друго, ям каквото има и така. Но вече 3-та седмица съм на ВМХ със стриктно следене на макротата. Корема ми спадна доста значително и съм супер щастлива. Хапвам по 3 пъти на ден по около 400-500 калории, не мога да ги намаля. Сита и доволна съм. Като страхотен ефект е липсата на силни ПМС симптоми. Сигурна съм, че консумацията на въглехидрати ме кара да се чувствам зле в този период.
Непо...шкембе....хахаха! Не й вярвайте! Страхотни разходки.
Цитат
Зизу, браво на теб. 7 кг не са никак малко. Продължавай в същия дух.
Вече много, много не искам да отслабвам. Около 60 кг съм и се чувствам ок. Ще работя за сила и издръжливост.
Благодаря за коментарите за храната, значи съвсем естествено всичко се е нормализирало.
Да са ви живи и здрави рожденичците и много да ви радват.
Успешен ден.

# 216
  • Пловдив
Здравейте!
Бързо идвам с отчет - вчера и завчера велоергометър по 30 минути. Имам все още страхотна мускулна треска от Тони и Хард Корпс Резистанс 1. За това и така реших вчера да е нещо, което не ме товари така, че да не мърдам. За днес - Апър Боди  от Лес милс Комбат. Много яка тренировка, много я харесвам. Разбира се, преди я правех с петици и седмици, сега съм стигнала висините на тройките, но реших да не се изсилвам, че после да не мога да си мърдам ръцете. Имам желание до довечера да повъртя пак колело 15-20 минути, не е ангажиращо, а все е нещо.
Непо, ти си страхотна, какво шкембе, какви пет лева! Абсолютно си като сестричка на дъщеря си, невероятна форма!
Зизу, браво за килограмите, седем са чудесен резултат! А и щом нямаш нужда от повече, още по-добре. ВМ-то наистина дава много бързо резултати, но ако искаш издръжливост, ще е необходимо да хапваш малко повече въглехидрати, да е по-умерено ВМ НВХ, а не супер стриктно. Не, че знам сега колко ти са, ама предполагам, си ги снишила максимално.
Ухх, какво нещо е организма, как понякога ми се иска /шегувам се/ , да имам някакви неразположения, че белкем я затворя тази пуста уста ... И със и без въглехидрати нямам ПМС, никакви неприятности, никакво различно подуване, даже понякога си мисля ,че хората преувеличават нещата и вероятно си внушават такива странични ефекти. Ама, който няма проблем, не може да го разбере. Единствения човек със супер силен ПМС е снаха ми, ама тя взе, че стана веган, вероятно яде въглени доста, ще взема да я питам има ли някаква промяна в ПМС-то. Ама като я гледам каква е станала, може и да си е загубила МЦ-то /под 40 кг. за 166 височина на 39 годишна жена, която по принцип винаги е била слаба, но беше около 48-50 кг. преди да тръгне на йога и да стане веган/. Между другото това е и причината да недолюбвам йогата, познавам и други жени /явно с по-слаба психика/, които тръгнаха на йога и станаха или вегетарианци, или вегани. В знак на протест аз проядох месо, хихихихи.
ТиЛи, ще се радвам да споделяш за Страхил. На мен ми е симпатичен и ми харесва какво пише, единствено реших да си го отпиша от вътрешния лист за направа на програма /не, че някога ще ми прави програма някой, защото не мога да спазвам/ , откакто прочетох драмата му с кожата по корема и това, че не се е харесвал и си я оперирал и махнал /защото е бил по-дебел преди/. Не ми се видя мъжко, много суетно ми се стори и изведнъж ми олекна. Но това не значи, че вероятно е супер добър в работата си. Ще се радвам и на преди и след.„
Свети , как са нещата при вас? Аз не помня ти в коя част на САЩ живееш, дано си ок. Кисес!
Изчезвам ,весел ден!

# 217
Свети, може и от стрес да е, защото усещам, че го имам последно време, а и отделно пия дуфастон от който разбрах, че се пълнее. Може като го спра да сваля това, което качих като килограми.

Момичета как се казва групата във фейсбук, за да може да се присъединя и аз, ако е възможно естествено. Ще се радвам да съм от обществото и там.

luba_rizova, по мой наблюдения всеки, които практикува йога е веган или вегетарианец. Странно. Може и мода да е, знае ли човек?!

От понеделник смятам да започна с 90 дневното предизвикателство на Руми, ниво 3.
Да видим какво ще стане до Коледа. В средата на декември ще се разбере как ми се е отразила програмата.

# 218
Днес пак тренирах, кеф голям!!! И пак в допълнение с Крис Фрейтаг, днес по програма при нея поне беше леко- пилатес за корем и стретчинг йога.
Свет, после ще се разхождаш с децата, просто няма да буташ нищо, а ще се държите за ръчичка!  Heart Eyes И да ви е жив и здрав юнака!!!  Hug
Ризова, аз може би именно след като излезе тази му статия спрях да тренирам с него /имам програмите му от пролетта още/. Но пък всеки кифльо с номера си. И аз не харесвам комплексирани женки, напълнили пазви или джуки, но какво да се прави- навсякъде около нас са.  Twisted Evil Та трябва да приемаме хората с недостатъците им, омммммммммм.
Лейла, в голяма заблуда си.  Laughing Наистина, немалка част йогита са основно вегани /има и вегетарианци, да/, но има и голяма част брутално ядящи месо.  Peace Просто явно вторите са по- умерени и не парадират, или първите са с тотално промити мозъци и се имат за просветители... знам ли. Тяхна си работа, всъщност. Така или иначе аз внимание не им обръщам. Всеки с дертовете си.  Mr. Green
Зизу, браво, момиче! Сега те чака пак не- лесна част покрай задържането на постигнатото, но ти ще се справиш, повече от сигурна съм.  Wink
Ноу Фрейм, благодаря за споделеното за дроба. Общо взето и аз така планирах да го направя. Така и така остана за днес, донарязах го на по- малки парченца, оказа се невероятно крехък и го залях в една купа със зехтин- нека постои малко в него, да се пооблажи повечко.  Grinning После ще го пържа. Ще видим какво ще стане. Ще се похваля/ оплача.

# 219
Групата в фейса(някой питаше) https://www.facebook.com/groups/134216057192740/ после ще редактирам с тренировка (надявам се  Joy)

# 220
Привет, това ми е по план, но  не ми се прави нищо - https://www.fitnessblender.com/videos/hiit-like-a-girl-round-2-f … it-cardio-workout Ако на някой му допадне тренировката , може да се възползва.
Аз отивам да ям, защото нещо нямам сила. Дали работата ме изтощава или пък липсата на В се обажда вече. Смятам да започна с увеличението, да не се увличам съвсем...

# 221
За днес тренировка за горна част и с това приключвам седмицата.

Аманда, днес на датата , още веднъж - да ти е жив и здрав юнака.  party023 Вчера не знаех днес дали ще имам време за форума.  Mr. Green

Зизу, увеличи си малко В ако ги държиш прекалено ниски. Аз си хапвам зеленчуци доста + умерено плодове. Напоследък доста ми се услаждат и млечните, но не забелязвам да ми се отразяват неблагоприятно.

Тили,  Hug

Лея, бързо да се нормализират нещата.  Hug

# 222
Аманда, и от мен честит ти рожденик! bouquet

Днес си направих дългото бягане- 18км като пич. Чувствах се великолепно. Уж не можех да гледам месо в последно време, но хапнах 3 бъркани яйца с бекон (идеално препечен Heart Eyes) и така ми харесаха, че си спретнах същото за вечеря.  Laughing А съм йоги, и не ме е срам никак даже.  bowuu Не бях яла месо от 2 седмици май...Познайте какво ще закусвам утре. Wink

За десерт си спретнах боровинки със соево кисело мляко (алергик съм и приключих с млечните). По-вкусно е от сладолед. В луд възторг съм от тази комбинация. И вгх са смешни-27гр за 300 грама плод.

Сутринта ме объркаха хлапетиите и забравих да закуся, та ядките които ми бяха за снак ги ядох вместо закуска. Нищо, де. Пак добре.

# 223
Момичета, благодаря ви Heart Eyes Свети, на теб също да ти е жив и здрав рожденика! Много щастие и вълшебства му желая Hug
За днес пълна лудница - сутринта някакво кардио от ФБ, после тичах с кучето на полето /четири -пет километра/, а след това четири пъти на разходка с рожденика и новото му колело, като разходката се състоеше в това той да кара на шеста, а аз да тичам след него от страх да не го сгази нещо ... Но пък всичко гарнирано с доста ядене и пиене, та ефектът надали ще е голям.
По въпроса за ПМС -аз винаги съм мислела, че нямам такова чудо, но според ММ съм в дълбока заблуда....
Исках и нещо друго да пиша, но друг път, че съм леко уморена...

# 224
Благодаря за приема в групата във фейсбук. Green Heart

Аз вчера отчитам това: https://fitnesinstruktor.com/rumitka-30/ - 4 повторения както и 20 минути на кростренажора.

Храната е както винаги добре. Въртя се около 1500-1600 кал.

svetty1980, благодаря Flowers Rose

TuЛи, може би просто хората занимаващи се с йога, около мен да са такива и от това да се заблуждавам.

Общи условия

Активация на акаунт