Тренировки в домашни условия - 89

• 70 186
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
  • 1st floor
Честит рожден ден на порасналите младежи! Да са ви живи и здрави, много щастие и късмет да имат! Hug

За последен път отчитам БР11 и много се радвам, най-щастливият човек на света съм направо! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 226
Непо, ти си приключила почти БР. Браво! Аз не си спомням точно каква беше тази тренировка - но онази с моста ли е?
Мисля днес да направя тази на Руми, показана от Лея.
И моите познати йоги са повечето вегетарианци или вегани. Някои изглеждат ок - силни, здрави, други имат леко болнав вид. Според мен си зависи от ежедневието на човек - това на съвременните хора рядко позволява да се храниш наистина добре, ако си решил да си вегетарианец. Принципно има достатъчно много храни, които почти заместват липсата на месо, но е трудно да ги приемеш в необходимите количества и достатъчно често, докато си на работа и тичаш по задачи. В крайна сметка се получава живеене на някой плод и зеленчук, малко ядки и вечерта, ако ти остане време да си свариш боб, леща или да опечеш два картофа. Но пък като се замисля и нашите баби и дядовци не са яли месо всеки ден - моите поне години наред се хранеха със сезонни храни, в повечето случаи въглехидрати през седмицата и събота и неделя месо. Зимата малко по-често месо, пролетта и лятото всичко зелено, червено от градината. Да са ми живи и здрави бабите- и двете са над 80 години, а едната е на 87. Чак сега яде повече месо- покрай по-младите хищници Laughing Та нямам ясна позиция доколко е полезно да нагъваш всеки ден белтъчини. Възможно е да не изглеждаш пращящ от здраве /те я по-малко от 40 килограма, нисичка е - 150 см./,  и пак да си дълголетник.

# 227
Благодаря, Ви момичета за подкрепата Revolving Hearts
И не ме бийте, че отдавна не писах.
Скрит текст:
То хвърчене до Благоевград за ремонти, че у нас никой не е живял, пък и таквоз точно сега решили - да мажат блока отвън, а саниране се казваше.  Документи за новата работа, документи за напускане от настоящата.
Но аз с ентусиаст с 3 котета и вечер след 2-3 чаши вино хич не ми пука

Нямам сили напоследък, предполагам, че е на психична основа. Кардио не мога да издържа 20 минути. Загрявка правя на кростренажора и силови, като тях ги разцепих - днес само гръб, друг ден бицепси  и така по половин час.

Май, ако съм на смени ще почна през седмицата у нас тренировки и ще се консултирам (човек да каже, че не пиша в тая тема, мисля БШ).

Айде аз да почна да си опаковам зимните дрехи.
И приятен уикенд Heartbeat

# 228
  • Пловдив
Хеллоу!
Амандичка, разбира се, че не е задължително да се яде баш месо всеки ден, аз съм казвала и друг път, не съм виждала някой българин да го прави, повечето хора поне два пъти седмично ядат нещо друго, така сме свикнали и така си правим. Обаче, когато човек "решава", ама в случая му промиват мозъка на йогата някакви измислени йога гуру, и стига трагичните 38-39 кг на ръст 166 на възраст 35+, нещата хич, ама хич не са добре. Има анорексичен вид. И съм почти сигурна, че не се храни хич балансирано. Всеки си знае, мен ме дразни задължителното промиване на мозъци, не е човек сам да стигне до някакво решение.
Ох, изчезвам, весел ден. Дн с вероятно ще повъртя колело.
Агент къде изчезна?

# 229
Да дам бърз отчет за днес и та тичам по задачките за деня:
Фитнес Блендер:
- https://www.fitnessblender.com/videos/no-equipment-cardio-interv … dy-toning-workout без В-образни скокове и измисления планк накрая ;
- https://www.fitnessblender.com/videos/quick-arm-and-shoulder-wor … ut-with-dumbbells  - за горна част
- https://www.fitnessblender.com/videos/quick-cool-down-stretching-workout-routine - разтягане

Светли, обезателно трябва Thinking
Джери, мислех ги котенцата. И на тях ще им бъде доста трудно покрай местенето. Но ще се справите.

Браво, Непо. Сега какво ще започваш?

# 230
  • here, there, everywhere
Влизам с отчет, но първо да поздравя юнаците на Свети и Аманда. Желая им щастливо детство.

Аз сутринта правих UFC, после 10 минутки йога за разтягане. Бях забравила колко ме кефят тези тренировки.

Аз също съм останала с впечатлението, че йогата е предимно вегетариански режим. Това не означава,  е не можеш да ядеш месо, но голяма част от сериозно обвързаните с йога сякаш се чувстват задължени да не го ядат. Това по впечатления от моите познати, които плануват да станат и йога учители. Примерно в Индия голяма част от населението са вегетарианци, дори вегани. Предполагам е тръгнало от религията и от там в йогата. Размишлявам си просто.

Ризова, как е ръката?

Джери, успех с новото предизвикателство. Стиснати палци от мен.

# 231
Джери, успех на новото място!
Да са ви живи и здрави приключенците!
Аз се чудих преди няколко месеца в жегите дали да не пробвам да спра за малко месото, после осъзнах, че от жегата не ми се е хапвало. А реално си обичам месце и то много, та никакъв шанс...а да откажа яйцата и сиренето вече дори не давам да се спомене...сигурно затова и не обичам йога(ама че причинно-следствена връзка измислих:grinning:) .

Някой правил ли е 30- дневните Румфитки, ниво 3 на Руми и 90 дневното предизвикателство пак ниво 3? Чудя се, кое е по-натоварващо и комплексно...

# 232
Някой правил ли е 30- дневните Румфитки, ниво 3 на Руми и 90 дневното предизвикателство пак ниво 3? Чудя се, кое е по-натоварващо и комплексно...
Аз. Румфитките са натоварващи, но трябва да повтаряш едно и също 4 пъти (или колкото искаш). 90 дневното ще ти е скучно, ако вече си правила ниво две. Та пробвай третото, според мен Simple Smile Или добавяй по една румитка за "десерт" към друга тренировка. На мен лично добре ми се отразява.

# 233
Днес и утре от мен- почивка. Но ще има както бая ходене пеша, така и каране на колелета.
И на мен Агентката ужасно ми липсва!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Докато си бях в Бг за лятната ваканция и аз почти не ядох месо- то при наличието на толкова вкусни и уханни плодове и зеленчуци дори не се сещах за нещо месно. Затова тук сега сериозно компенсирам с количествата.  Laughing  Неслучайно след малко заминаваме на бразилски ресторант- месо, месо, месо и пак месо!!! А за вечеря съм подготвила ребърца със зеле / или праз, според зависи намеря ли хубаво зеле при пазаруването на прибиране.
Да кажа за дроба сега- накиснах го за няколко часа в зехтин, нарязан на парчета 3- 4 см преди това. После- в Инстант Пота, сложих зехтин и масло, поръсих с малко сол, след това сложих дроба и го оставих да си се запържва- под капак. Накрая сложих щипка сода и отново посолих. Стана чудесен- сочен и топящ се в устата. Дори синът ми, който не обича дроб /но обожава пастет  Crazy/ хапна няколко парчета.
Хубав уикенд, Дами!!!

ПП. Честит празник на всички рожденици! Да са ви живи и здрави, много весели и успешни!!!

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 19:07 от Анонимен

# 234
 За днес дърти фикса -имам още едно завъртане на програмата и ще почвам нова-колебая се м/у дупемания и Х§Ч  newsm78 ще видим.....Много съм гладна,в ПМС съм  Twisted Evil обаче не ми се яде сладко  #Crazy Crazy За днес чепка грозде и БЦАА преди тренировка,после телешки кюфтета,печен бекон и салата.....после може да поплувам Peace

# 235
Здравейте мацки,

Няма да се отчитам и днес.

Да ударя едно рамо на Джери и котарачетата с местенето, и новите предизвикателства! Ще се справите всички дружно Hug

ТиЛи, рецептата за дроб под похлупак ще пробвам скоро с удоволствие, обичам нови идеи за готвене  Grinning

Иначе ви се радвам на ведрите постове, все по-весело си става в темата  Grinning  Hug Hug

# 236
  • София
Сутринта БР4 , следобяд плуване.Спорта добре , но яденето зле.

# 237
И аз да кажа, че много ми липсва Агентката и да се разписва по-бързо Peace
ДиваОрхидея, аз също съм ги правила и двете. Румфитките ми бяха по-натоварващи, но и ги правих във време, в което имах много по-малък тренировъчен опит. Трето ниво на 90 дневното предизвикателство е също хубаво, а има в някои от тренировките упражнения тип пилатес, които на мен много добре ми се отразиха. Особено за долна част.
Днешната тренировка много ми хареса. Ннаправих я три пъти. Тичах също, но пак ядох доста....
Любче, знам за какво говориш.. Имам  колега, който вече според мен е в много нездравословно състояние. Той е супер вманиачен - яде само сурова храна, не поема нищо, което е стояло и за минута в хладилник. Отслабнал е страшно много , непрекъснато му е студено, но твърди, че се чувства в мир със себе си и с околните и това му е най-важно.
ТиЛи, дояде ми се дроб Laughing
Джери, днес видях много цветни снимки Heart Eyes Да ти е такова - цветно и хубаво Hug

# 238
Не плувах ,но направих една врътка на Румитка с ластици-много готина-10мин-в фейса я мернах Peace продължавам да ям в огромни количества ,истински съм гладна,за истинска храна ,не е като да се чудя какво да чопна от хладилника Crazy

# 239
Ехо, банда!

Тресат ми се ръчичките от това: Christine Khury 30 MIn Interval Blast.
https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo

И що се правих на Силвестър, метнах 3 серии за трицепс, че нещо ми липсва там... но ми дойде в повече.

Сутринта 6км регенериращо бягане (мноого бавно). Калории над 2000. Гладна бях, но ядох чисто и с позволените храни.

Хубава и спокойна вечер на всички! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт