Тренировки в домашни условия - 89

• 70 707
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
...истински съм гладна,за истинска храна ,не е като да се чудя какво да чопна от хладилника Crazy

И аз съм така! Дори днес в бразилския ресторант, докато започнат да се въртят с шишовете месо около нас, наобиколих салатения бар. Нищо не ми хвана окото, ни- що! От зор- заман си сложих в чинията две парчета масло, и две броколки, които полях със сос от синьо сирене. ММ щеше да падне под масата от смях, като ме видя с какво се връщам. Че и вино дори не си поръчах, карах си на вОда.  Crazy

# 241
  • 1st floor
За днес отчитам БР12 за последен път, остана едно кардио и свършвам програмата. Ако не измисля друго, ще почвам с фиксовете. Правила съм само първата част. Между другото има ли някой отзиви за Black Fire на Боб? Имам я изтеглена, значи някой ми я е препоръчал. Laughing

Къде наистина се изгуби Агентката? Laughing

# 242
  • here, there, everywhere
Отчитам UFC cardio. Следобед ще се довършвам с АБС и кратка йога за финал.

# 243
Аз се завърнах след дългата лятна ваканция. Две седмици бавно навлизах само с пътеката и гладиатора у нас, с по-малко скорост и килограми, но стабилно като времена и повторения. От понеделник съм и в залата, първия ден табата, сряда кросфит и вчера с елементи на кикбокс. Треньорката нещо много се е надъхала, добавила е лостове, плио кутии, въжета, трх... и ни разказва играта. Във дните между залата тази седмица включих само бягащата пътека. Днес по-ниска скорост, но с по-голям наклон и с тежести на ръцете, чудесно ми лекува мускулната треска Grinning

# 244
. Треньорката нещо много се е надъхала, добавила е лостове, плио кутии, въжета, трх... и ни разказва играта. Във дните между залата тази седмица включих само бягащата пътека. Днес по-ниска скорост, но с по-голям наклон и с тежести на ръцете, чудесно ми лекува мускулната треска Grinning

ОООО супер звучииии това  Heart Eyes
Аз днес плувах един час Crazy + разни упражнения във водата-ядох само веднъж .но стабилно-месо,пълнени картофи,салата,бира,аааа и после след плуването чепка грозде-сега съм мноого гладна ще издържа ,решила съм го Naughty имам малко храна останала и си я пазя са утре за работа-на есен с песен пак ще си нося кутийките  chef обработвам и дъщеря ми така да процедира  Peace

П.С. Редактирам да добавя и  йогата от фикса,че я забравих  Party

# 245
  • Пазарджик
Здравейте машини!

Направо не мога да повярвам, че от около 10-на дни не съм тренирала, но случи се...... от днес с нови сили!

Отчета - 6 week six pack -1 много ми харесаха тези две тренировки от праграмата, само се чудя с какво да ги съчетая, да продължа с БР или Рум фит до утре трябва да реша...???

Браво на всички постигнали желан резултат и успех на всички други!

Спорна и ползотворна седмица!

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 10:02 от s_georgieva

# 246
Здравейте с отчет - ABS от кръговата на Джаки. ЯДенето е добре-мляко с кафе и черен шоколад, обяд 3 яйца и фреш от портокал. Малко вдигнах В, а иначе намалих М, че вчера ми беше много, ама много зле, изпих доста течности, основно фрешове, прясна салата и след няколко часа дойдох на себе си.

# 247
Днес отчитам 20 минути от ден 1 на 90 дневното предизвикателство, ниво 3.
Добре беше, но не ми стигна, та затова добавих и 20 мин. кростренажор.

Някой беше писал по - назад, че ако си правил ниво 2, ниво 3 ще е по - скучно. Има нещо вярно в това. Rolling Eyes

# 248
Лея, аз бях. Тя по принцип Руми се повтаря доста, с изключение на Дупемания. Там имаше някакви пирамиди и беше по-разчупено. Но определено ниво три след две си е скука.

# 249
Лея, аз бях. Тя по принцип Руми се повтаря доста, с изключение на Дупемания. Там имаше някакви пирамиди и беше по-разчупено. Но определено ниво три след две си е скука.
Ще видя как ще върви утре, че да не взема да се откажа. No Mouth
Не обичам еднотипни тренировки, точно и затова преди време спрях да тренирам с Руми.

# 250
Разбирам те Simple Smile И аз така!

# 251
Лея, Кристи, и аз и аз...Затова още се чудя дали да правя пак Руми - 90 дневно - 3то ниво (преди година и нещо правих второ) или да правя 30 дневните Румфитки с женски имена. Ама, като си говоря с вас, май ще са Румфитките. И на мен ще са ми малко и ще добавя Криси и Джаки...

Редактирам, че голяма чуденка се чудя.

За тези, които са правили P90x3 и UFC Fit ...коя е по-натоварваща и по-трудни ли са от трето ниво на Руми от която и да е програма?

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 14:17 от Анонимен

# 252
  • Пловдив
ДивАОрхидея, аз съм правила 90х3 и малко ufc fit, на Руми само отделни тренировки. Х3 е най - леката от всички тях, но Тони удря по развиване всичко - и сила, и тяло, и издръжливост и гъвкавост с йогата и бойни тренировки. Тоест има разнообразие. Фита за мен беше малко странна и различна, с по-специфипни движения, които много не беше обяснил пича, не е лека или лесна, който я е правил цялата, е доволен. Смятам, че на Руми ниво 3 са най- трудни тренировките, макар и да не съм ги правила. Въпроса е какво ти е фитнес нивото и какви са ти целите. Аз лично не мога да тренирам редовно с Руми или въобще с един човек, който ми показва, обичам да има много хора, по-нахъсано ми идва, но много се кълнят в нея. Пробвай от всички по тренировка и виж кой ти допада най-много и си реши. В края на краищата тренировките трябва да носят и удоволствие.
Изчезвам, за днес ще пивъртя велоергометър 30 мин.

# 253
Днес пак програмата с тренировка за цяло тяло, силова и Крис Фрейтаг- кардио и долна част от календара на Move to Lose. След това хубав стретчинг с Лесли и даже и една медитация направих накрая. А като си помисля, че едвам се наритах да тренирам!!! Добре, че не послушах Дяволчето какво ми казва.
С храната съм добре, а съм буквално ден- два пред МЦ- затова и нямам достатъчно енергия за тренировки и се двоумях да хващам ли гирите въобще. Сега съм като преродена.

# 254
За днес тренировка за крака + 2 часа с количката. Все още " тренировка" е силно казано, но отчитам дейност 4 пъти в седмицата.  Mr. Green

Тили, не знам къде си ти, но и при нас има бразилски ресторант с мръвки, та знам за какво говориш.  Mr. Green

И аз като Ноу Фрейм  и Мария много ги обичам тези комбинации.

Утре моята дребосъчка става на 4 месеца.  newsm30  newsm76

Скрит текст:
Не мога да се оправя със скрития текст. Grinning  Днес преди тренировка, 4 месеца след раждането.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 20:27 от svetty1980

Общи условия

Активация на акаунт