Тренировки в домашни условия - 89

• 70 708
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
В невероятна форма си Светли! Продължавай все така да бъдеш мотивирана и целеустремена. Целувки на малката буба.
Ами аз ще отчета един кратък стречинг - няма време за повече. Дано утре имам. Спокойна вечер на всички.

# 256
Браво, Свети!!! Изглеждаш страхотно!

При мен нещата вървят с бавни темпове. Днес тичах, предните два дена почивка. Ходих на лекар и всичко изглежда нарер. Чакам да излязат изследванията, но междувременно вече си имам МЦ. Тези дни ще правя изследвания ня щитовидната жлеза за всеки случай.

# 257
Свети, страхотна си!!!Аз съм 6 месеца "по-ранна" от теб и още не съм в такава форма.

# 258
Изглеждаш страхотно, Свети!
Аз не изглеждам дори близо до подобна форма, и с раждане не мога да се оправдая, че минаха 8 и 9г от тях Joy

Но пък не се отказвам! Днес сутринта нямаше тренировка в залата, защото е първи учебен ден и изпращахме децата (всички родители бяха много щастливи по този повод Laughing ). Метнах се 40мин на пътеката и после защо ли реших да отида на вечерна тренировка, размазаха ни, буквално, с табата. Хем се знам, че обичам да ме тормози сутрин на гладно.

Планирала съм другата седмица да пусна профилактично изследвания и спрях всички добавки засега.

# 259
Свети, прекрасна, прекрасна си Heart Eyes Да ти е жива и здрава малката Hug
Покрай дискусията за Румфитките, малко ме объркахте дали си спомням добре и реших да направя това https://fitnesinstruktor.com/rumfit-11-polina/ Спомням си...Аз определено не мога да добавям и друго към подобна тренировка. Много яко ме натовари и ми е напълно достатъчно. Браво, момичета bouquet Ако не ви стига подобно натоварване, сте на космически години напред от моята форма Embarassed.
Иначе предходните дни все с Руми /Румитките/ и тичане с кучето на полето.
Мария, аз пък изтръпвам, че идва училището. Много спокойно ми беше лятото, сега пълна лудница ще е сутрин покрай подготовките за училище и детска. И не знам кога ще тренирам, кога ще разхождам куче и как ще се вместя преди работа с всичко това...

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 07:30 от Аmanda

# 260
svetty1980, изглеждш прекрасно просто. Само 4 месеца след раждане...поздравления!

# 261
Аманда, за Румитките говорех аз Simple Smile

# 262
  • Пазарджик
svetty1980 браво момиче, страхотна форма, да не говорим, че е и след раждане Hands Clap!

Отчета - 6 week six pack -2.

# 263
Свети ROCKS superuu
 За днес колело в планината 40минути юююхууууууу  Twisted Evil веднага след това една чепка грозде  и сега ще изям един пълнен картоф(с гъби и зеленчуци) и малко чушка и домат !

# 264
свети, изглеждаш много, много добре за 4 месеца след раждане! Браво! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Днес отчитам: 25 мин. ден 2 от ниво 3 на 90 дневната + 25 мин. пирамидалната на Джаки.
Започнах с Джаки и и се довърших с Руми.
Ден 2 ми хареса повече от ден 1. Упражненията ми допаднаха повече.
Относно Джаки - изтеглих я вчера, по препоръка на дива орхидея - е, смаза ми ръцете! Нямах сили накрая, но пък останалата част от тялото ми не се натовари много и Руми ми дойде добре.

Имам мускулна треска след ден 1 на Руми.

Продължавам по график.

# 265
Свети, прекрасна си Heartpulse

Аз нещо с Руми не се разбрах, но ще й дам още един шанс като се преместя.

Днес тичане около 25 минути, преди изгрева  Nature Sunny Сега минах за гърди и трицепси.

Но направих удара - взех си едни рийбокчки, уолкинг, точно такива ми трябваха за планина и тичане. И намалени от 160 на 43, щото имаше останал само моя малък нимер. То е престъпление да не си ги купиш.
Въобше, всичко ми е уред - и багажа стегнат, и апартамента ремонтиран, а аз си се мотам по фитнеси и си купувам маратонки.

Искам някъде на софийска планина тези дни, че там, между Рила и Пирин няма да ми се ще да идвам до Лозенската или Плана, а и Витоша.

# 266
  • Бургас
Здравейте,
Аз не съм от редовно пишещите, но ви чета всеки ден , действате ми много стимулиращо Smiley
Карам си P90x3, не съм съвсем по програмата, нещо много ми е лятно, пък и с болници се занимавах, но в момента ме устройва.
Тази година си счупих ръката през януари и с цел да не я натоварвам, заложих повече на кардио и собствено тегло в последствие. Предни години основно по-силови съм карала, даже ако има кардио в програмите, го прескачах.
Чудих се днес има ли изобщо някаква разлика и си открих две почти идентични снимки от това и от миналото лято:

Ами май не намирам разлика. Щеше ми се бедрата да ми поотслабнат, но явно като цяло не съм особено редовна /спрямо вас Simple Smile /
Свети , страхотна форма, особено пък след второ дете Flowers Hibiscus
Дива орхидея, P90x3 не бих казала, че е размазваща , но е много разнообразна и мислена, както написа и Люба.
Липсват ми гиричките вече, през октомври мисля пак да направя 21 fix extreme, ръцете и раменете ми нещо изнемощяха Smiling Imp

Последна редакция: ср, 20 сеп 2017, 16:38 от bubanka

# 267
Страхотни снимки и форми, момичета!
И Алина, и Свети знам, че са трепач, но друго си е да оплакне око човек. Heart Eyes

Аз забих зъби в 21 фикс екстрийм и няма да се отказвам. Действа ми отрезвяващо, че се върнах на 3-килограмовите гири, след като карах фикса с по 10, но в крайна сметка по-добре да отчитам тренировка и да заяквам постепенно. Съмнявам се, че някога ще изкарам цяла тренировка с по 5 кг, но засега действам бавно и методично.

# 268
За днес една бърза тренировка за горна част, че бяхме на ваксини. Тренирам докато дребосъчка е будна и тя милата е толкова търпелива с мен. Спи главно в количката и ако я чакам да заспи вкъщи, на тренировките едва ли ще им дойде ред.

Благодаря, Момичета, за милите думи. Продължавам да дерзая. "The sky is the limit." , 'дет се вика.  Mr. Green Добре, че не се връзвам на думите на ММ, че ако го слушах отдавна да съм се отказала.  Mr. Green Боде му очите ( не знам защо  Mr. Green ), че ям наравно с него и защо изобщо съм си правела труда да се "пОтя" като с това ядене плочки съм нямало да видя.  Mr. Green

Все пред очите ми е Аник, ако четеш още  Hug След 3 деца имаше такова тяло, не е за разправяне.  Crazy

Алина, има видима разлика, така че продължавай в същия дух.

Дана, с тези 10 кг гири ме разби. Аз сега размятам някакви мижетурки, но в момента приоритет ми е просто да спортувам. След някой- друг месец като се поуспокоят промените и влезна в ритъм, ще започна да работя за сила и издръжливост.  Mr. Green

Любче,
Скрит текст:
Живеем в покрайнините на Чикаго и тук всичко е наред. Но Тексас, Флорида, Южна Каролина ги утрепаха тези дъждове.

Дези, точно такава торба имам, но аз си купих ръкавици за кикбокс , ето такива : . Мога да пробвам и другите за бокс, които беше показала.

Благодаря и за пожеланията за дребосъчка. Милата спинка след ваксините. Майка и затова е така многословна.  Mr. Green

# 269
Дописвам тренировката-40мин колело +горна част от фикса с по 7кг.Ядох последно в 6;30 и мисля така да е за напред -сега ми е малко гладно,но нищо-ще ми мине!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт